Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty87 wrote:Hej dziewczynki! Wpadlam sie przywitac i zaraz znikam.
Ciagle masa zalatwien. Jeszcze jade zaprosic kilka ciotek, bo czekaja
Teraz byla kumpela fryzjerka i poustalalysmy co i jak.
Dostalam potwornej kolki nerkowej! Az plakalam z bolu... trwala moze 5min ale zadzwonilam do mojego gin i mowi,ze to wlasnie to i moge brac rozkurczowe,a jak nie przejdzie to na kroplowe do szpitala
Bede wieczorkiem :*
Moze uda mi sie Was nadrobic! -
sara_nar wrote:Witam was kobiety.
Ja od 18 wpracy. Koleżanka poprosiła żebym przyszła godzinę szybciej, a że miałam dobry humor, myślę sobie : " nie będę już taką suką jak zawsze" i przyszłam. Za to w piątek skończę o 18 nie o 19
Fidelissa, super że będzie chłopiec. Chociaż nie wie dlaczego mój M. chciałby dziewczynkę, ja zaś chłopca.
Co do imion, to za mną chodzi Oskar, ale Olaf też mi się podoba i Krzyś, kuzyn ma tak na imię i taki jajcarz z niego. Takiego synka bym chciała mieć jak onW dodatku pszystojniak z niego jak się patrzy.
Dzisiaj M. przekopywał ogródek żeby posiać trawkę. Ja jutro muszę ogarnąć zielsko w truskawkach. Już kwitnąale w tym roku będzie ich wysyp o ile nornica nie zje, bo w tamtym roku niektóre truskawki były nadjedzone i tunele pokopane
ale uciszymy sie z każdej płci:) zawsze te 25% zostaje , ze dziewczynka:)
Z. lubi tę wiadomość
-
no i łoże złoone
maz zrobił mi niespodianke wracam a tam łóżko stoi
Nati89, sara_nar, Fidelissa, Kaśka28, Z., Little Frog, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
uff tescipwa mie wybawila
zaprosila nas na obiad wiec nie musialam goowac
Kaśka28, Z., Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny