Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Melula wrote:współczuje, Alka...
przypomniało mi się coś, założyłam się z którąś o tę moją ciążę, ale nie pamiętam już z wrażenia z którąpamiętacie?
To chyba ja Cie zapewniałam,ze tj na pewno ciaza i miałam Ci kupic spioszki ;-)oczywiscie kupiesara_nar lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Melula wrote:
Bo ja sie na tym znam,w koncu sama jestem mamuska ;-)Tez miałam bladzioszki itdFidelissa lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
wiecie co, do mojego małża też chyba dociera co się dzieje, bo byliśmy wczoraj u chińczyka kupić getry, żeby mi było wygodnie, a ten ubranka dziecięce oglądał i pytał o łóżeczko i wózek, i się mnie pytał gdzie jakieś fajne widziałam...
he he he
udzieliło mu się, choć troszkę wcześnie... ale może chce zbierać kasę na późniejsze wydatkisara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Witam was kobiety.
Ja od 18 wpracy. Koleżanka poprosiła żebym przyszła godzinę szybciej, a że miałam dobry humor, myślę sobie : " nie będę już taką suką jak zawsze" i przyszłam. Za to w piątek skończę o 18 nie o 19
Fidelissa, super że będzie chłopiec. Chociaż nie wie dlaczego mój M. chciałby dziewczynkę, ja zaś chłopca.
Co do imion, to za mną chodzi Oskar, ale Olaf też mi się podoba i Krzyś, kuzyn ma tak na imię i taki jajcarz z niego. Takiego synka bym chciała mieć jak onW dodatku pszystojniak z niego jak się patrzy.
Dzisiaj M. przekopywał ogródek żeby posiać trawkę. Ja jutro muszę ogarnąć zielsko w truskawkach. Już kwitnąale w tym roku będzie ich wysyp o ile nornica nie zje, bo w tamtym roku niektóre truskawki były nadjedzone i tunele pokopane
Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki! Wpadlam sie przywitac i zaraz znikam.
Ciagle masa zalatwien. Jeszcze jade zaprosic kilka ciotek, bo czekaja
Teraz byla kumpela fryzjerka i poustalalysmy co i jak.
Dostalam potwornej kolki nerkowej! Az plakalam z bolu... trwala moze 5min ale zadzwonilam do mojego gin i mowi,ze to wlasnie to i moge brac rozkurczowe,a jak nie przejdzie to na kroplowe do szpitala
Bede wieczorkiem :*
Moze uda mi sie Was nadrobic!Z., Fidelissa lubią tę wiadomość