Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Melula - z nimi jak z dziećmi - ręczniki, kocyki, suszarki, kosmetyki, szczotki i obroże i smycze
jedzenie i zabawki to oddzielny temat
Fidelissa super news
a mnie bolą od wczoraj ciężarne i dzieci i z jednej strony chcę a z drugiej to myślę sobie, że dziecko trochę ogranicza... ale myślę, że odrzucam myśl o tym, że mogę być w ciąży - boję się, że będzie powtórka z rozrywki a tego nie przeżyłabym, niestety...Fidelissa, sara_nar lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Gratulacje Fidelisso!
Niech Dzidziol zdrowo rośnie
Podzielę się moimi typami na imię.
Dla chłopca: Tadeusz, Kazimierz, Jan
Dla dziewczynki: Elżbieta, Aniela, Barbara
Drugich imion jeszcze nie wybraliśmy, na razie zdecydowaliśmy się na top 3 na pierwsze
Imiona przez Was wybrane śliczne. Michały są bardzo fajneJaśki też
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 14:20
Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Tralalala Jestem szczęśliwa:)))))
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Fidellisa, gratulacje - synuś mamusi
Jan Michał - no, no... - mam bratanka Michała, bardzo fajny, grzeczny i pomysłowy chłopiec
Ja też mam parę imion, które w mojej głowie siedzą od zawsze i kilka zapożyczonych, ale najpierw muszę podpytać czy mogę sobie przysposobić
U nas w grę wchodzą tylko pojedyncze imiona. Ja mam jedno, mój małż dwa i mówi, że to męczące...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 14:30
Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
tylko męskie mówisz? u nas wcale nie były omawiane, bo mój ma takie podejście, że jak będzie dziecko to i imię się znajdzie...
Ale myślę, że uda mi się go przekonać do moich typów, bo on mówi, że ważne oby zdrowe było... też jestem tego zdania, ale to nie zmienia faktu, że imię można sobie upatrzyć...Lena87, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Tylko meskie jakos byly poruszane bo akuratwszedzie rodzili sie chlopcy i bylo to na topie
ale moj i tak mowi ze wazne zeby stal sie cudzik i zebysmy mieli malenstwo a imie to juz sie znajdzieLena87, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie jakiś czas temu mąż poinformował, że jak będzie chłopczyk to Filip a z dziewczynką daje Mi pole do popisu
Gratuluję Fidelissie
Santocha a Twoje badania kiedy ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 14:49
Ania_84, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ministerstwo Spraw Wewnętrznych na podstawie bazy PESEL przygotowało zestawienie najpopularniejszych imion nadawanych dzieciom w 2013 (stan na 19 grudnia). Zawartość listy nie zmieniła się znacząco w przeciągu ostatnich 10 lat. Wciąż w rankingu wysoko utrzymują się: Julia, Zosia, Oliwia, Maja oraz Kubuś, Kacper, Szymon, Filip czy Jan.
W minionym roku najpopularniejszym imieniem damskim było Lena, wypierając z tej pozycji imię Julia, które trafiło na drugie miejsce. Wśród chłopców wygrało Jakub, pokonując Kacpra i Filipa, idących w ślad za nim.
http://mowao.pl/67,art,najpopularniejsze-imiona-w-polsce.html?gclid=COGv6Kzdhb4CFSMYwwodPDgAgQWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 14:50
Ania_84, Lena87, simcat86, Z., Natka098, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPo złości ?
W Święta Bożego Narodzenia odwiedził Mnie kuzyn, przyjechał z żonką i dwójką dzieciaczków, jeden z nich bodajże 7 mczny chłopczyk miał na imię Filipek i jak się przykleił do Tomka tak się bawił cały czas z Nim
I chyba stąd mu się to wzięłoZ., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie wiem czy na złość, czy tak im się spodobało, ale tak jak pisałam wyżej, też mam imiona zasłyszane i zamierzam zapytać, jak by była potrzeba czy mogę sobie przysposobić, bo to w rodzinie najbliższej, więc wolę takiej sytuacji uniknąć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 15:03
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:U nas bylytylko meskie imiona omawaiane
Leon i Antos
Ja też mialam faze na Antosiaale moj maz powiedział ze zdrobniale wolałby Tosiek. A to juz mi sie kojarzy z Tofik jak za kabaretu i sie rozmyslilam... chyba
Ania_84, Lena87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017