Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
i co, jestem oczywiście głodna o tej 4.30 i chce mi się siku. ale tak boli mnie brzuch, jak na @ - was też tak na początku bolało? ale jak zjem to przestaję - budzi mnie ten ból i myślę, czy wziąć nospę, ale rezygnuję, nie chcę ryzykować. Wystarczy, że miałam przeboje z lekiem na alergię...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 11:13
-
Hej kobitki co tam u was? Ja druga noc z rzędu pobudka o 6 w sumie dzisiaj o 5:50, siku co 20 minut, ogólnie jestem taka jakaś zmęczona i brak mi energi, nie mam apetytu, wszystko smakuje tak samo, nie mam ochoty na słodkie co mnie niezmiernie cieszy:)
Santocha nie przejmuj się tesciową, wiem, ze to denerwujace jak gada cos co wkur... ale nie mozesz sie denerwowac, ja też juz puszczam mimo uszu..
Mnie też boli jak na @, juz mniej niz ostatnio, ale dalej pobolewa i też wstaję głodna jak wilk, ale jak szykuje jedzenie to mi się odechciewa, no ale jem coś bo trzeba z ranaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 11:14
-
wy tu o siku a ja ostatnio co 3h jak w zegarku wstaje na siusiu .. choc dzis oprocz wrednego czysciciela ulic sie nie budzilam i tylko o 1 pszlam
-
Nati89 wrote:Hej kobitki co tam u was? Ja druga noc z rzędu pobudka o 6 w sumie dzisiaj o 5:50, siku co 20 minut, ogólnie jestem taka jakaś zmęczona i brak mi energi, nie mam apetytu, wszystko smakuje tak samo, nie mam ochoty na słodkie co mnie niezmiernie cieszy:)
Santocha nie przejmuj się tesciową, wiem, ze to denerwujace jak gada cos co wkur... ale nie mozesz sie denerwowac, ja też juz puszczam mimo uszu..
Mnie też boli jak na @, juz mniej niz ostatnio, ale dalej pobolewa i też wstaję głodna jak wilk, ale jak szykuje jedzenie to mi się odechciewa, no ale jem coś bo trzeba z rana
Nati, już myślałam, że tylko mnie tak boli jak na @, ale tylko czasami. Dziś miałam zaczątek mdłości - podchodziło mi już pod gardło, ale jakoś ogarnęłam. Zjadłam kanapkę, drugiej nie dałam rady, a teściowa zapytała, co nie głodna, źle się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 11:17
-
Melula wrote:Nati, już myślałam, że tylko mnie tak boli jak na @, ale tylko czasami. Dziś miałam zaczątek mdłości - podchodziło mi już pod gardło, ale jakoś ogarnęłam. Zjadłam kanapkę, drugiej nie dałam rady, a teściowa zapytała, co nie głodna, źle się czujesz?
-
nie, nic nie mówiliśmy jeszcze... ona jest taka papla... poza tym już słyszę jej gadanie, że co teraz będzie, że ja bez pracy, że znów jej synek będzie musiał na nas robić... chyba poczekam albo wkurzę się i powiem jej co o tym myślę... he he he
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 11:22
Ania_84, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:i co, jestem oczywiście głodna o tej 4.30 i chce mi się siku. ale tak boli mnie brzuch, jak na @ - was też tak na początku bolało? ale jak zjem to przestaję - budzi mnie ten ból i myślę, czy wziąć nospę, ale rezygnuję, nie chcę ryzykować. Wystarczy, że miałam przeboje z lekiem na alergię...
Mnie bolał brzuch okresowo codziennie gdzieś do 7-8 tyg ciąży, potem raz na jakiś czas, często miałam mocne kłucia jak np szybko wstałam. To normalne- rozciąga się macica, naciągają się więzadła szerokie macicy. -
ja pierwszą wizytę będę miała po majówce, jesteśmy poza domem, a nie chcę pójść tutaj i kasę wydać, jak u siebie mam kartę i nie płacę za nic. wyczytałam, że w ciąży badania za darmo, za które teraz musiałam płacić
Jak nie będę mogła z bólu wytrzymać to wezmę, póki co daję radę - małż koło łóżka mi otwartą czekoladę kładzie na noc i jak wstaję, a czuję burczenie i lekki ból to zjadam kostkę i za 5 minut przechodzi. Wiem, że to niezdrowe, ale cóż...
Poza tym nie wiem, jak przetrzymam bez tabletek na alergię, bo te co mam od 20 lat mają w ulotce bezwzględny zakaz brania w ciąży, a jak brałam do niedzieli... martwi mnie to... ale też boję się, jak alergia mnie dopadnie i będę miała przekichane. dziś zapiszę się do alergologa, ale to tez po majówce...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 11:27
-
Manius a robiliscie juz badanie meza ??
Wazne ze juz wiesz ze u Ciebei hormony graja
Trzyamm za to kciuki zeby byla to tylko chwilowa blokada i zebyscie sie szybkoodblkowoaliManiuś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z. wrote:A ile kosztuje takie badanie nasienia?
Z. lubi tę wiadomość