Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Manis tylko wazne jesli chodzi o badanie.. min 3 dni wstzremiezliwosci ale nie polecam dluzej niz 5 dni
dwa jeslimaz przechodzil jakas infekcje z tempka powyzej 37 stopni to odczekajcie z dwa tygManiuś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFacet często niechętnie do tego podchodzi, jak mojemu powiedziałam, że gin mi powiedział że od tego zaczyna się badania niepłodności, to powiedział że on zdrowy i nie potrzeba, ale potem stwierdził, że jak będzie potrzeba to pójdzie
To takie zachwianie męskości chyba:D
-
U nas wyniki wyszły fatalne, ale faktem jest, że Mąż się bardzo, bardzo, baaardzo stresował. materiału do badania było mało i wyglądał bardziej jak pre-ejakulat. Jak to opowiedziałam doktorowi ostatnio, to stwierdził,że witaminki nie zaszkodzą, za 3 miechy powtórzymy testy i jeśli będzie ok, to mi od nowa CLO, na jajka, i będzie trzymał kciuki. Za ten cykl też trzyma, ale ja nie mam nadziei. Już mnie brzuch zaczyna bolec małpiasto:/
A za badania zapłaciliśmy 170 zł. 20 za zestaw do badania i 150 za badanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 12:39
Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
moj jak oszlismy na I wizyte do poradn bez problemu sie zdecydowal.. pwoeidzial ze to w sumie badanie jak kazde inne.. pozniej troche oprnie szlo jak mial isc zrobic za 2 razem posiew nasienia.. ale na drugie badanie nasienia poszeld spokojnie
pomimo iz to pani go przyjmowala
Z. lubi tę wiadomość
-
Melula wrote:my nie płaciliśmy, zapisałam go na NFZ
Ale to na skierowanie? Od urologa? Ile sie staraliscie i po jakim czasie chodzenia na nfz dostalicie taka możliwość? Ile sie czeka?
Jestem dziś głodna wiedzy hihiLena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
my poszlismy akurat do poradni leczneia nieplodnosc i i na I wizycie dostalismy skierowani
Ale mysle ze od urologa jak powie ze chce zrobic takie badanie bo sie staracie to tez bez problemu wypiszeZ. lubi tę wiadomość
-
Z. wrote:Ale to na skierowanie? Od urologa? Ile sie staraliscie i po jakim czasie chodzenia na nfz dostalicie taka możliwość? Ile sie czeka?
Jestem dziś głodna wiedzy hihi
Nie, mój małż dostał skierowanie od lekarza I kontaktu. Ja skierowanie do poradni od ginki, która też zleciła, aby małż wziął to skierowanie od swojego lekarza i zrobił je zanim pójdę do poradni.
My staraliśmy się ponad 2 lata, ale do tej ginki chodziłam od 3 miesięcy, zanim ona podjęła decyzję o naszym skierowaniu do poradni.Z., Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Witam się ze wszystkimi
ja już po masażu i jedzonku i kawce... muszę psi paszport uzupełnić i spakować psy - czyli nasypać karmę do 5 kg pojemnika i spakować obroże, smycze, szampony i szczotki
no i suszarkę psią jakby trzeba było kąpać dziewczyny na szybko
@ się kończy więc luzikwraca do terminu sprzed ciąży - podoba mi się to
gdyby teraz się udało to mama moja i ja i mój tata na urodziny mielibyśmy prezent
Ania_84, Fidelissa lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:Witam się ze wszystkimi
ja już po masażu i jedzonku i kawce... muszę psi paszport uzupełnić i spakować psy - czyli nasypać karmę do 5 kg pojemnika i spakować obroże, smycze, szampony i szczotki
no i suszarkę psią jakby trzeba było kąpać dziewczyny na szybko
@ się kończy więc luzikwraca do terminu sprzed ciąży - podoba mi się to
gdyby teraz się udało to mama moja i ja i mój tata na urodziny mielibyśmy prezent
prezent na urodziny mówisz?
Ja swój dostałam, choć urodziny dopiero przede mną, a ovf wyznaczyło termin porodu zbliżony do terminu urodzin mojego małża i mamyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 13:20
Z., Z. lubią tę wiadomość
-
U nas jest tak śmiesznie, że dzieci braci mojego mężą urodziły się kolejno:
w lipcu, sierpniu, wrześniu, październiku. Nasz potomek urodzi się w listopadzie.
Z kolei nasz ślub cywilny odbył się w listopadzie, kościelny w grudniu, a chrzciny będą w styczniu. Jakieś kaskadowe imprezyKaśka28 lubi tę wiadomość
-
Wróciłam:)
Dziękuje za trzymanie kciuków.
Dzidziol fikal, na 75% to chłopiec:) przeziernosc ok, kość nosowa jest, narządy wszystkie w porządku. Jestem happy:))))) kamień spadł mi z serca. Za 2 tyg. Wyniki z testu Pappa.
Lena87, potforzasta, Z., Ania_84, santoocha, przedszkolanka:), Maniuś, sara_nar, Kaśka28, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny