Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć moje kochane sisters

Wpadłam się przywitać, ale pewnie Was nie zdziwi, że nie zostaję
Znów będę dopiero wieczorkiem... ja też czekam aż się pojawi taka mała, wredna, z ogonkiem

Miłego dnia! Jakby były jakieś niusy, to dzwońcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 09:23
Maniuś, Z., olka30, Anutka, Lena87, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:
Raz w rynne i raz w parapet?
Dzień dobry wszystkim
Lena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Z. Dzień Dobry
test zrobiony ? Bo pisałaś że wczoraj Cię kusił 
Chodź to by było troszkę za szybko
No pewnie
Chcialam wiedzieć bo lecę zaraz samolotem. Ale negatyw. W sumie wiedziałam 
Czuje ze jest jakis problem bo staramy sie od stycznia a wcześniej nie stosowalismy antykoncepcji poza "uwazaniem".
Tylko ze postanowiłam sobie ze sprawdze to od lipca dopiero i siebie i meza. I zrobilam sobie plany na nasze życie z mężem tak aby zycie nie krecilo sie tylko w okolo dzieci. Na przyklad planuje kolejne studia
także luzik 
A co u Was? Jake plany majowkowe?
Anutka, santoocha, Lena87, Little Frog lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
studia są stresujące... u mnie ta opcja odpada... i wiadomo kasaZ. wrote:No pewnie
Chcialam wiedzieć bo lecę zaraz samolotem. Ale negatyw. W sumie wiedziałam 
Czuje ze jest jakis problem bo staramy sie od stycznia a wcześniej nie stosowalismy antykoncepcji poza "uwazaniem".
Tylko ze postanowiłam sobie ze sprawdze to od lipca dopiero i siebie i meza. I zrobilam sobie plany na nasze życie z mężem tak aby zycie nie krecilo sie tylko w okolo dzieci. Na przyklad planuje kolejne studia
także luzik 
A co u Was? Jake plany majowkowe?
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej laski!
Ja dziś znów sama w pracy, bo mój kończy malowanie.
Tak mnie wkurzyła teściowa że hej!
Zbieram się do pracy, a ona do mnie: weź może stary samochód? To ja jej- biorę nowy i jadę do tego samego sklepu gdzie miałam stłuczkę w sobotę.
A ta w lament, że o Boże, że lepiej nie, a co będzie jak znów coś się stanie?
No wkurwiła mnie niemiłosiernie! A ja specjalnie więcej teraz będę jeździła, bo w czasie moich mdłości i wymiotów Tomek zawsze prowadził, więc chcąc niechcąc wyszłam z wprawy.
Ale teściowa the best- zamiast mnie podbudować, że każdemu może się zdarzyć, to od razu zakłada że jeżdżę do bani i na pewno znów skasuję samochód.
Oczywiście sama w życiu auta nie prowadziła, specjalistka od siedmiu boleści!
Wrrrr!
sara_nar lubi tę wiadomość
-
wiesz ile teściowa powinna mieć żębów ???santoocha wrote:Hej laski!
Ja dziś znów sama w pracy, bo mój kończy malowanie.
Tak mnie wkurzyła teściowa że hej!
Zbieram się do pracy, a ona do mnie: weź może stary samochód? To ja jej- biorę nowy i jadę do tego samego sklepu gdzie miałam stłuczkę w sobotę.
A ta w lament, że o Boże, że lepiej nie, a co będzie jak znów coś się stanie?
No wkurwiła mnie niemiłosiernie! A ja specjalnie więcej teraz będę jeździła, bo w czasie moich mdłości i wymiotów Tomek zawsze prowadził, więc chcąc niechcąc wyszłam z wprawy.
Ale teściowa the best- zamiast mnie podbudować, że każdemu może się zdarzyć, to od razu zakłada że jeżdżę do bani i na pewno znów skasuję samochód.
Oczywiście sama w życiu auta nie prowadziła, specjalistka od siedmiu boleści!
Wrrrr!
2
jeden żeby ją bolał a drugi żeby otwierać zięciowi piwo
Z., santoocha, Lena87, Little Frog lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Ja już nie chciałabym wracać na studia, za nic w świecie. Wolę pracować.
Ja przez dlugi czas robilam jedno i drugie.
Teraz wolalabym siedzieć z małym bobaskiem w domu ale ze na razie nie jest mi dane to nie moge dac sie zwariować i ukladac wszystkiego tylko pod to
trzeba żyć normalnie.
A tesciowa rzeczywiście nie fajna...
Anutka, Little Frog lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Ja tam mam zamiar isc na studia moze uda mi sie dokonczyc fizyke medyczna i podyplomowa organizacja i zarzadzanie w sluzbie zdrowia
Anutka, Z. lubią tę wiadomość
-
Mieszkanie z Teściami - nie chciałabym w żadnym wypadku. W żadnym. Ani z moimi rodzicami ani z rodzicami Męża. Brrr...
Oni są wspaniali i bardzo kocham i rodziców i teściów, ale mieszkać z nimi nie chciałabym za nic w świecie.
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Z. gdzie to lecisz
ale wiesz że 10 dpo to może być za wcześnie ? 
Santocha, powiedz jej że jest to wasze auto, pracujesz na niego i na wszystkie inne opłaty
i żeby poszła na prawo jazdy jak jest taka mądra 
Wiem wiem ale po co się nakrecac?
a lecę zwiedzać wyspy 
Straszno mi sie nie chce rabotac jak patrze jak jest pieknie za oknem. I bzy kwitną.
Dzis chyba odbiore swoja cytologie wreszcie.
Lena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017