Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć moje kochane sisters
Wpadłam się przywitać, ale pewnie Was nie zdziwi, że nie zostaję
Znów będę dopiero wieczorkiem... ja też czekam aż się pojawi taka mała, wredna, z ogonkiem
Miłego dnia! Jakby były jakieś niusy, to dzwońcieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 09:23
Maniuś, Z., olka30, Anutka, Lena87, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:
Raz w rynne i raz w parapet?
Dzień dobry wszystkim
Lena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Z. Dzień Dobry
test zrobiony ? Bo pisałaś że wczoraj Cię kusił
Chodź to by było troszkę za szybko
No pewnieChcialam wiedzieć bo lecę zaraz samolotem. Ale negatyw. W sumie wiedziałam
Czuje ze jest jakis problem bo staramy sie od stycznia a wcześniej nie stosowalismy antykoncepcji poza "uwazaniem".
Tylko ze postanowiłam sobie ze sprawdze to od lipca dopiero i siebie i meza. I zrobilam sobie plany na nasze życie z mężem tak aby zycie nie krecilo sie tylko w okolo dzieci. Na przyklad planuje kolejne studiatakże luzik
A co u Was? Jake plany majowkowe?Anutka, santoocha, Lena87, Little Frog lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:No pewnie
Chcialam wiedzieć bo lecę zaraz samolotem. Ale negatyw. W sumie wiedziałam
Czuje ze jest jakis problem bo staramy sie od stycznia a wcześniej nie stosowalismy antykoncepcji poza "uwazaniem".
Tylko ze postanowiłam sobie ze sprawdze to od lipca dopiero i siebie i meza. I zrobilam sobie plany na nasze życie z mężem tak aby zycie nie krecilo sie tylko w okolo dzieci. Na przyklad planuje kolejne studiatakże luzik
A co u Was? Jake plany majowkowe?Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej laski!
Ja dziś znów sama w pracy, bo mój kończy malowanie.
Tak mnie wkurzyła teściowa że hej!
Zbieram się do pracy, a ona do mnie: weź może stary samochód? To ja jej- biorę nowy i jadę do tego samego sklepu gdzie miałam stłuczkę w sobotę.
A ta w lament, że o Boże, że lepiej nie, a co będzie jak znów coś się stanie?
No wkurwiła mnie niemiłosiernie! A ja specjalnie więcej teraz będę jeździła, bo w czasie moich mdłości i wymiotów Tomek zawsze prowadził, więc chcąc niechcąc wyszłam z wprawy.
Ale teściowa the best- zamiast mnie podbudować, że każdemu może się zdarzyć, to od razu zakłada że jeżdżę do bani i na pewno znów skasuję samochód.
Oczywiście sama w życiu auta nie prowadziła, specjalistka od siedmiu boleści!
Wrrrr!sara_nar lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:Hej laski!
Ja dziś znów sama w pracy, bo mój kończy malowanie.
Tak mnie wkurzyła teściowa że hej!
Zbieram się do pracy, a ona do mnie: weź może stary samochód? To ja jej- biorę nowy i jadę do tego samego sklepu gdzie miałam stłuczkę w sobotę.
A ta w lament, że o Boże, że lepiej nie, a co będzie jak znów coś się stanie?
No wkurwiła mnie niemiłosiernie! A ja specjalnie więcej teraz będę jeździła, bo w czasie moich mdłości i wymiotów Tomek zawsze prowadził, więc chcąc niechcąc wyszłam z wprawy.
Ale teściowa the best- zamiast mnie podbudować, że każdemu może się zdarzyć, to od razu zakłada że jeżdżę do bani i na pewno znów skasuję samochód.
Oczywiście sama w życiu auta nie prowadziła, specjalistka od siedmiu boleści!
Wrrrr!
2
jeden żeby ją bolał a drugi żeby otwierać zięciowi piwoZ., santoocha, Lena87, Little Frog lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Ja już nie chciałabym wracać na studia, za nic w świecie. Wolę pracować.
Ja przez dlugi czas robilam jedno i drugie.
Teraz wolalabym siedzieć z małym bobaskiem w domu ale ze na razie nie jest mi dane to nie moge dac sie zwariować i ukladac wszystkiego tylko pod totrzeba żyć normalnie.
A tesciowa rzeczywiście nie fajna...
Anutka, Little Frog lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Ja tam mam zamiar isc na studia moze uda mi sie dokonczyc fizyke medyczna i podyplomowa organizacja i zarzadzanie w sluzbie zdrowia
Anutka, Z. lubią tę wiadomość
-
Mieszkanie z Teściami - nie chciałabym w żadnym wypadku. W żadnym. Ani z moimi rodzicami ani z rodzicami Męża. Brrr...
Oni są wspaniali i bardzo kocham i rodziców i teściów, ale mieszkać z nimi nie chciałabym za nic w świecie.Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Z. gdzie to lecisz
ale wiesz że 10 dpo to może być za wcześnie ?
Santocha, powiedz jej że jest to wasze auto, pracujesz na niego i na wszystkie inne opłatyi żeby poszła na prawo jazdy jak jest taka mądra
Wiem wiem ale po co się nakrecac?a lecę zwiedzać wyspy
Straszno mi sie nie chce rabotac jak patrze jak jest pieknie za oknem. I bzy kwitną.
Dzis chyba odbiore swoja cytologie wreszcie.Lena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017