Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Wpadlam na chwile! Zrobilam 90 butelek aroniowki, tzn powiazalam sliczne kokardki
ile z tym roboty!!
Mezulek z moim tata cieli kolo mnie drewno, wiec bylo razniej. Na przemian deszcz, grzmoty i mega slonko
My kompletnie nie wiedzielismy, ile % kupic na 200os. Ale jak kuzyn powiedzial,ze mial 300os i kupil 1200 butelek, zostalo tylko 200 to bylam w szoku
Jak zostanie,to i tak sie nie zmarnuje. W tym roku wysyp imprez-narodziny i chrzty 3 dzieciaczkow, w grudniu rodzice maja 30lecie, tata 50tke, moj 26
Ja tez kocham spedzac czas w ogrodzie, na hamaczku, hustawce, najlepiej z nosem w ksiazce
Piekne te mebelki
A propo moich druhen, fakt mam ich 8 sztukale dzis kazdy zajety swoim zyciem, sam sie nikt nie oferuje, a ja nikogo prosic nie bede
Z. lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Wpadlam na chwile! Zrobilam 90 butelek aroniowki, tzn powiazalam sliczne kokardki
ile z tym roboty!!
Mezulek z moim tata cieli kolo mnie drewno, wiec bylo razniej. Na przemian deszcz, grzmoty i mega slonko
My kompletnie nie wiedzielismy, ile % kupic na 200os. Ale jak kuzyn powiedzial,ze mial 300os i kupil 1200 butelek, zostalo tylko 200 to bylam w szoku
Jak zostanie,to i tak sie nie zmarnuje. W tym roku wysyp imprez-narodziny i chrzty 3 dzieciaczkow, w grudniu rodzice maja 30lecie, tata 50tke, moj 26
Ja tez kocham spedzac czas w ogrodzie, na hamaczku, hustawce, najlepiej z nosem w ksiazce
Piekne te mebelki
A propo moich druhen, fakt mam ich 8 sztukale dzis kazdy zajety swoim zyciem, sam sie nikt nie oferuje, a ja nikogo prosic nie bede
masz fotke z usg ???
-
odebrałam wyniki bety HCG i dziwi mnie przyrost
28.04.2014 - 256.6
30.04.2014 - 691.3
Jaki ty miałaś, bo mój trochę wyższy niż Pani w lab powiedziała. Mówiła, że książkowo to 100% wzrost...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 15:04
Anutka lubi tę wiadomość
-
O kobieto mnie nikt do tej pory bety nie zlecil...
Nie mam pojecia dlaczego, wiec w temacie jestem zielona.
Mam na dniach isc na rozne badania, w tym morfologia krwii...Anutka lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Jestem jestem
Jak tam Melula?
Anutka nie widzialas jeszcze fotek moich??prosze na w mial [email protected]
-
Lena, moja babcia to już prababcią dzięki mnie zostanie
To jej debiut
A pamiętam jak mówiła, że nie dożyje mojej pierwszej komunii, potem że nie dożyje bierzmowania, potem matury, o skończeniu studiów już nie wspominając, potem zaczęła mi pokazywać przygotowane ubrania na jej pogrzeb- żebym wiedziała gdzie leżą. To było jakieś 7 lat temu
Potem gadała, że nie dożyje mojego ślubu, a tu za pół roku doczeka się prawnuka.
Jeszcze niecałe 4 godzinki i weekend!
A teraz spadam jeść pyszną sałatkę z kurczakiem i ogromną ilością pomidorów, sałaty, ogórków!Anutka, Little Frog, sara_nar, Kaśka28, Misty87, Lena87 lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Lena, moja babcia to już prababcią dzięki mnie zostanie
To jej debiut
A pamiętam jak mówiła, że nie dożyje mojej pierwszej komunii, potem że nie dożyje bierzmowania, potem matury, o skończeniu studiów już nie wspominając, potem zaczęła mi pokazywać przygotowane ubrania na jej pogrzeb- żebym wiedziała gdzie leżą. To było jakieś 7 lat temu
Potem gadała, że nie dożyje mojego ślubu, a tu za pół roku doczeka się prawnuka.
Jeszcze niecałe 4 godzinki i weekend!
A teraz spadam jeść pyszną sałatkę z kurczakiem i ogromną ilością pomidorów, sałaty, ogórków! -
Witajcie dziewczyny. Spałam do 12:30 w całym opakowaniu jak się położyłam obok M. poleżeć, tak zasnęłam, a on mnie nawet nie budził jak wstał.
Zakupy na majówkę zrobione, wydałam w sumie 50 zł, a sporo kupiłam, bo ponad kilogram boczku na grilla (gotowego w marynacie) 0,5kg karkówki, akurat promocja była i po 11zł za kg wyszło, gzie normalnie 17zł jest.
Do teściów nie jedziemy bo jutro rano M. musi pomóc memu tacie drzewo na wsi piłować, ale to dobrze, dostaliśmy już 6m drzewa na opał. Nie wiam jak to się liczy, ale sporo go jest.
M. dziadkowie 90 lat na karku niedługo i też tak codzień umierają, ale jeszcze pożyją. W życiu ciężko nie pracowali więc jeszcze na chodzie są nawet.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 16:12
-
moja jedna babcia ma 91 lat, a druga 89
przyjechaliśmy do moich rodziców i kocham, prycham, a swoich leków na alergię wziąć nie mogę - masakra. Jak ja przeżyję... Najgorzej, że jak kicham to aż podbrzusze boli - boję się...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 16:31
sara_nar lubi tę wiadomość
-
Melula wrote:moja jedna babcia ma 91 lat, a druga 89
przyjechaliśmy do moich rodziców i kocham, prycham, a swoich leków na alergię wziąć nie mogę - masakra. Jak ja przeżyję... Najgorzej, że jak kicham to aż podbrzusze boli - boję się... -
santoocha wrote:Hej
Ja od rana wymiotujęI to tak z zaskoczenia, ubieram się w łazience, a tu nagle taki zryw, że ledwie zdążyłam zgiąć się nad sedesem.
Ale mdłości nie mam, zjadłam normalnie śniadanie, przed chwilą znów mi się ulało
kochana też tak miałam, nawet dziś po pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 16:45