Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:cudne, chce takie i do tego jeszcze hamak i już jestem w 7 niebie, marzy mi się mały domek z tarasem i pięknym ogrodem z dużymi drzewami liściastymi:)
Zapraszam do siebie na hamakzaproponuję do tego mrożoną kawkę w sam raz na dzisiejszą pogodę
Ania_84, Natka098, Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Wszystko posiadam
ale byłby odlot
Lena87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
ja musze kupic obornik w granulacie do truskawek ogorkow i pomidorkow..no i do cukinnii irzodkiewek
i innych warzywek
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:http://i.ebayimg.com/00/s/MTIxOFgxNDE3/z/BLMAAOxycD9TSXM2/$_57.JPG
cos takiego ??O coś takiego mi chodzi
Lenka, ja to mam mega ochotę na koktajl truskawkowy
U mnie w sklepie kg (w przeliczeniu) ok 20 zł, więc to już tu jest coś w rodzaju promocjiLena87, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mama truskaweczki
tylko I raz sa wiec ciekaw eile owocow beda mialy
jak bedzie sporo dto sie podzieleZ., Lena87 lubią tę wiadomość
-
aaa tez mam
melise tymianek, kolendre, oregano, magi, miete, rucole ..
Anutka, Z. lubią tę wiadomość
-
Hej Anutka!
To ja teraz nie mam nic, bo wciąż kupuję ziemię ;]
Ale jak miałam wcześniej, to szczypiorek i mięta się zbuntowały, za to bazylia to mi taka ogromna rosła, że szokPoza tym miałam chyba jeszcze pietruszkę, majeranek, oregano i coś jeszcze...ale nie pamiętam
Anutka, Z. lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Hej Anutka!
To ja teraz nie mam nic, bo wciąż kupuję ziemię ;]
Ale jak miałam wcześniej, to szczypiorek i mięta się zbuntowały, za to bazylia to mi taka ogromna rosła, że szokPoza tym miałam chyba jeszcze pietruszkę, majeranek, oregano i coś jeszcze...ale nie pamiętam
-
Hej ANutka
Oki dziewczyny lece do rodzicow koniec pracy a trzeba rodzicowm zlozyc zyczonka bo dzis 31 rocznica slubuAnutka, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość