Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka wrote:Ania84 jesteś 12 dpo - testuj... coś tam się wykluło
za dwa dni mam dostac @ jak nie dostane to zaczne sie zastaanwiac..
choc dzis juz mam taki sluz jak przed czylu mleczny troche rozciagliwyAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Anutka spokojnie pewnie jurtro tempka spadnie
za dwa dni mam dostac @ jak nie dostane to zaczne sie zastaanwiac..
choc dzis juz mam taki sluz jak przed czylu mleczny troche rozciagliwy
To musi być straszne widząc tak piękny wykres i co miesiąc rozczarowanie. Ja bym już dawno w kąt rzuciła termometr.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Natka098 wrote:To musi być straszne widząc tak piękny wykres i co miesiąc rozczarowanie. Ja bym już dawno w kąt rzuciła termometr.
a wykresy prowadze bo mooze pomoga przy in vitro
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:rzeczywiscie w ostatniej chwili załamanie temperatury, dobrze że moj jest bez sensu bo bym zawału dostała nim bym się @ doczekała
wiac jakbysmy podchodzili do in vitro ..tomzoe bedzie jakis plus
Natka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:dostałam miesiąc abonamentu premium gratis.. o nieeeeeee .Misty87 wrote:Witam sie i ja
kazdego dnia budze sie przed 6 i rozkminiam,czy ogarniemy wszystko! Wrrrrr!
Ide zaraz owijac alkohol wstazka, tzn szyjki butelektroche tego mam, bo dokladnie 990 sztuk
Ciesze sie,ze dziewczynki rozpoczynaja nowy cykl z nowymi szansami!
A kciukam dla tych,ktore maja szanse
Dzis slonecznie! Oby nie zmienilo sie to w deszcz jak codziennie
Sara najlepszy ostatni wers tego tekstu
Ja niestety 1 wersje musze pominac chcac nie chcacZ. wrote:Hejo dziewuszki
Rozpiera mnie dziś jakaś pozytywna energiaprzesyłam Wam jej troszkę żeby i Wasz dzień był udany
Poza tym chciałabym życzyć wszystkim udanego weekendu majowego. Jutro wyjeżdżam i nie będzie mnie przez pewien czas bo prawdopodobnie nie będę mieć polaczenia z netem takze i ovu bedzie mialo na ten czas urlop
Będę tęsknićale bede o Was myśleć i mam nadzieję że jak wrócę to maj rozpocznie sie kolejnymi zielonosciami i beda na mnie czekać same dobre newsy!
Pozdrawiam ♥Ania_84 wrote:http://i.ebayimg.com/00/s/MTIxOFgxNDE3/z/BLMAAOxycD9TSXM2/$_57.JPG
cos takiego ??
witam sie z kawusia znaczy jak zaczelam nadrabiac to piklam teraz juz jej nie mam:DAnia_84, Misty87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ale moze to dobry znak..bo chyba progesteron bez luteiny wzrasta
wiac jakbysmy podchodzili do in vitro ..tomzoe bedzie jakis plus
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Natka098 wrote:Widać po wykresach że jesteś okazem zdrowia, więc napewno nie będzie problemu z in vitro
dlatego wiem ze u kobiet jest to kwestia czasu jak sie wszytsko doprowadzi do normy
bo wczesnniej mialamokres 2 razy w rokuNatka098 lubi tę wiadomość
-
ok dziewczynki ide na spacerek...po chlebek hehe
i moze piwko...ale cos juz mnie zaczyna glowa bolec wiec nie wiem czy sobie chlapne...Ania_84 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️