Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:wiesz jak sie boje
chyba wolałabym nie wiedzieć .
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
wiem, że zaś panikuje, ale mam taki strach . Nie mogę tego pokazać przed mężem że sie boje bo on w środku też sie boi, ale ja wiem , że u mnie też z pęcherzykami coś nie tak , czuje to .. i wiem , że jeśli u męza sie nie poprawi to nie zacznie mnie stymulować ginka .. ohhhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 20:47
-
XxMoniaXx wrote:boje sie czy coś ruszyło.. wiem, że pewnie z 1,2 mln w ml do 15 mln nie dojdziemy ale choć z tych 10 mln to juz byłabym zadowolona.. boje sie , bardzo . czym bliżej końca tym bardziej sie boje.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:nie chce inseminacji ani in vitro , marze o cudzie naturalnego poczęcia , ale wiem , że może to być niemożliwe.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:kochana nie chce cie martwic ale watpie czy witaminka az tak znaczaco poprawia nasienie...ja licze zeby chociuaz 50% sie poprawily czyli przy naszym 0.5mln zeby sie troszke ruszylo do gory wtedy bedziemy wiedziec ze da sie polepszyc a kazdy jeden wiecej plemniczek przybliza nas do dzidzi
-
kochana mozesz mowic jak wylewasz to z siebie to mysle ze ci lzej prawda? jeszcze jak znajdujesz zrozumienie to juz wogole nie? a tu na tym forum przeciez po to jestesmy nie?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Witam Was dziewczyny
. Jestem
Coś słyszałam że pytałyście się o mnie
Tak więc u mnie wszystko w porządku
Po rozwaleniu 400 stronki, dwa dni temu śniło mi się że urodziłam czworaczki (dwie dziewczynki i dwóch chłopców)
Pozdrawiam
przedszkolanka:), Little Frog, Fidelissa, Lena87, santoocha, Z. lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:nooo patrzac po wykresiuku to i te 4raczki calkiem mozliwe:d
a dlaczego zmiana awatarka?
Chyba że w następnym cyklu
A awatarka zmieniłam bo strasznie te buciki mi się spodobały(RÓŻOWE)
Fidelissa, Lena87 lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Laura a co u Ciebie ? jak sytuacja ? nie masz udostępnionego wykresu i nie wiem
Jestem po inseminacji