Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
monitoring cyklu u giekologa, 3,4 wizyty z ciągu cyklu gdzie podczas usg dopochwowo sprawdza jak rośnie i pęka pęcherzykLyona wrote:dziewczyny przepraszam ze jestem namolna ale jakim badaniem mozna sprawdzic czy ma sie owulacje

pytaj
każda z nas pytała
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLyona wrote:dziewczyny przepraszam ze jestem namolna ale jakim badaniem mozna sprawdzic czy ma sie owulacje
Możesz też przypuszczać, że masz owulacje używając testów owulacyjnych, samoobserwacja i temperature, ale pewność tylko przy monitoringu
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Mąż na razie dzielnie łyka wszystko. W lipcu powtarzamy badanie. On rozumie, że dziecko to nie jest tylko moja sprawa, jest nasza. Skoro musi się leczyć i się badać, to się leczy i się zbada. Nie dyskutuje z tym. Fakt, ze go to stresuje, ale mnie też comiesięczne wizyty po kilka razy w miesiącu nie sprawiają frajdy. On to rozumie. Twój mąż z pewnością tez. Zrobi badania. ZobaczyszXxMoniaXx wrote:Złota a jak u Was ? leczy sie mąż ? bo mam skleroze to wiesz musisz mi wybaczyć

Lena87 lubi tę wiadomość
-
testy owulacji to juz lepiej brzmi, poszperam w necie i zaopatrze sie w cos takiego
moj ginekolog dal mi pol roku na zajscie w ciaze, po tym czasie mam sie zglosic, ale oczywiscie ja optymistka mysle, ze nie bedzie problemow, chociaz ten pierwszy raz nie udany, juz mnie nastawia negatywie

ale oby jak najwięcej było tych dobrych