Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:kurcze czyli wszystko książkowo. A Ty ja wyniki, tarczyca , pęcherzyki rosną i pękaja ???
tsh 2,016 tez ok
. Staramy sie 11 cykl - pierwszy na clo i juz nie wiem co zrobic' obstawiam' ze mam niedrozne jajowody
-
Maniuś wrote:Hej dziewczynki jestem glodna od wczoraj jak smok,moglabym caly czas jesc...masakra...
Pozdrawiam wszystkie i kazda z osobna:)
Maniuś a co jesz skoro ciagle jestes głodna?
mi lekarz w pierwszej ciąży zalecił jedzenie miesa w róznej postaci kazdego dnia kilka razy...z reguły jestem bardzo mięsozerna wiec sie ucieszylam...i pomoglo...
wczesniej jadlam zielonosci, warzywka dietetyczne i q-no;) a potem z glodu wzeralam co popadnie i tylam 2kg tygodniowo..masakra...
tak wiec na glodek - mięsko polecam!!Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:Tak, wszystko ok, mialam problemy z prolaktyna' ale bromergon ladnie ja uregulowal i ostatni wynik z kwietnia to 7,47
tsh 2,016 tez ok
. Staramy sie 11 cykl - pierwszy na clo i juz nie wiem co zrobic' obstawiam' ze mam niedrozne jajowody
Anutka a miałaś kiedyś monitoring?
bo ja np mam i miałam lewy drożny tylko z prawego zawsze jest owulacja
a prawy był nie drożny ;/Anutka lubi tę wiadomość
-
byłam u tego mojego starego gina co jest specem w zagrozonych ciazach itd. Był wyjatkowo miły,dostali na osrodku super dokladny sprzet. Dał mi sam od siebie zdjecia no i bedzie SYNEK.
Jutro prenatalne u niego prywatnie,ale mowił,ze usg to dokladne i zrobi za 150 zl;-)
Nie moge sie zdecydowac,a musze. Moze doradzicie? Do dwoch na nfz nie moge chodzic i nie wiem ktorego gina wybrac? On nie daje skierowan i recept,za wszystko musze placic ,a ona daje na co chce. Tylko robi dopiero specjalizacje i boje sie. Czy na pewno wszystko zauwazy tak szybko jak on?Ona jest miła,tlumaczy,ma czas i mowiła,ze jak bedzie trzeba to bedzie mnie brała na wizyty co tydzien,on co dwa tyg,ale wkurza mnie jego podejscie. Nigdy nie pamieta nic,no i te skierowania..Little Frog, Nati89 lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
byłam u tego mojego starego gina co jest specem w zagrozonych ciazach itd. Był wyjatkowo miły,dostali na osrodku super dokladny sprzet. Dał mi sam od siebie zdjecia no i bedzie SYNEK.
Jutro prenatalne u niego prywatnie,ale mowił,ze usg to dokladne i zrobi za 150 zl;-)
Nie moge sie zdecydowac,a musze. Moze doradzicie? Do dwoch na nfz nie moge chodzic i nie wiem ktorego gina wybrac? On nie daje skierowan i recept,za wszystko musze placic ,a ona daje na co chce. Tylko robi dopiero specjalizacje i boje sie. Czy na pewno wszystko zauwazy tak szybko jak on?Ona jest miła,tlumaczy,ma czas i mowiła,ze jak bedzie trzeba to bedzie mnie brała na wizyty co tydzien,on co dwa tyg,ale wkurza mnie jego podejscie. Nigdy nie pamieta nic,no i te skierowania..Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
koncze prace.
bylam rano u kardiiologa
czekalam 2 godziny i dostalam termin na 30 maja.
ale nie narzekam bo niektorzy dostawali na 1 stycznia 2015r.
mam zrobic elektrolity i morfologie.
zobaczymy.
mam lenia i jestem zmeczona.
lece do domku na szczawiowa. wpadne wieczorkiem:)))Lena87, Kaśka28, Delia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Delia wrote:Maniuś a co jesz skoro ciagle jestes głodna?
mi lekarz w pierwszej ciąży zalecił jedzenie miesa w róznej postaci kazdego dnia kilka razy...z reguły jestem bardzo mięsozerna wiec sie ucieszylam...i pomoglo...
wczesniej jadlam zielonosci, warzywka dietetyczne i q-no;) a potem z glodu wzeralam co popadnie i tylam 2kg tygodniowo..masakra...
tak wiec na glodek - mięsko polecam!!