Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, a czy można łączyć castangus i olej z wiesiołka? Czy trzeba brać albo to, albo to. tak sobie myślę, ze może sobie zakupię. Nie będę miała CLO, ale moze podreguluję cykl i zwiększę ilość śluzu.
Jak myślicie? I to można kupić w aptece, czy w jakichś zielarskich sklepach?
-
Another wrote:U mnie zaraz 40 dc. Gin kazał do 40 czekać z luteiną. Tym samym jeden cykl trwa tyle co dwa normalnie. Masakra
Zamiast 12 szans w roku, mam 6.
ja z reguły tez mam długie cykle ok 35 dni i niestety mniej szansoj marzą mi sie 28 dniowe
Anutka lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:Wspieram :* Wiem co czujesz.
Ale powiem Ci, ze dla mnie najgorsze jest, jak się spóźnia, robi nadzieję i potem ją odbiera. Jak by mnie ta małpa dzisiejsza dopadła w sobotę, to byłoby o połowę mniej frustracji.JEST 8 I JAK ZWYKLE BOLI BRZUCH MAŁPOWIE WIĘC JUŻ DZIŚ WIEM, ŻE NIE DOTRWAM DO TERMINU TESTOWANIA
-
XxMoniaXx wrote:coś o tym wiem .. mój cykl teraz też trwał 40 dni i dostąłam @ w dzień wizyty u gina bo miałam isc po tabl na wywołanie.. ale @ sie przestraszyła i sama przyszła...
ja z reguły tez mam długie cykle ok 35 dni i niestety mniej szansoj marzą mi sie 28 dniowe
-
Złota wrote:Dziewczyny, a czy można łączyć castangus i olej z wiesiołka? Czy trzeba brać albo to, albo to. tak sobie myślę, ze może sobie zakupię. Nie będę miała CLO, ale moze podreguluję cykl i zwiększę ilość śluzu.
Jak myślicie? I to można kupić w aptece, czy w jakichś zielarskich sklepach?
ja tez chciałam brac castangus ale ze względu na bardzo niska prolaktyne nie biore bo czytałam że on obniża prolaktynke jeszcze.
A co do wiesiołka, biorę od 3 cykli i nie zauważam jakieś różnicy. -
Złota wrote:Dziewczyny, a czy można łączyć castangus i olej z wiesiołka? Czy trzeba brać albo to, albo to. tak sobie myślę, ze może sobie zakupię. Nie będę miała CLO, ale moze podreguluję cykl i zwiększę ilość śluzu.
Jak myślicie? I to można kupić w aptece, czy w jakichś zielarskich sklepach? -
Anutka wrote:ROZUMIEM CIĘ :* CHOLERA MNIE BIERZE, BO MOJA FL TRWA 11 DNI
JEST 8 I JAK ZWYKLE BOLI BRZUCH MAŁPOWIE WIĘC JUŻ DZIŚ WIEM, ŻE NIE DOTRWAM DO TERMINU TESTOWANIA
Anutka lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:ja gdzieś słyszałam , że zadko komu w 1 cyklu z clo sie udaje, ponoć 2,3 cykl kończą sie sukcesem . a wyniki nasienia Twoj miał robione ?
on jest zdrów
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
a co do tego stroju i białych dodatków to dodatki jak najbardziej mogą być białe.. głupio by było jakbyś była w białej sukience, ale dodatki jak najbardziej są ok
na moim weselu moja przyjaciólka ubrała sie w białą sukienke co mnie troche denerwowało no ale co zrobić . -
byłam u lekarza. ciążą potwierdzona na 5 tydzień i 3 dni. Jest pęcherzyk, zarodek już widoczny
ale serduszka jeszcze nie słychać/nie widać. zdjęcia nie ma, bo niewiele było widać. Pytałam czy jedno czy dwa, ale Pan dr powiedział, że sprzęt ma u siebie starszawy i na następnej wizycie powie co i jak dokładnie
Kolejne usg za dwa tygodnie. Dostałam skierowanie na badania, ale prywatnie i strasznie drogo wyjdzie. Muszę pokminić, żeby mi rodzinny albo ginka na nfz przepisała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 16:13
Little Frog, Anutka, Fidelissa, Lena87 lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny,,,dołączyłam do Was dzis rano...kilka godzin mnie tu nie bylo...a juz zapisalyscie 4 strony
...wow...
szybkie jestescie...nie mowiac juz o roznosci tematów
gratulacje dla Melula !! niech rośnie zdrowo groszek!!!
a co do obiadków ja dzis zrobiłam pieczeń, salatkę i zupkę przecierowa brokuly+szparagi...
marze o ruskich pierogach ale u mnie nigdzie bryndzy nie znajde ;(
Little Frog, Fidelissa, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! Witam Was moje gwaizdy
Hej Delia! Witam tutaj
Ja nadrobie później poranne strony, bo się krzątam dziś trochę po domu
Melula dobre wieści, cieszę się bardzo!
wpadnę potem z kawą na ploty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 16:29
Little Frog, Fidelissa, Lena87 lubią tę wiadomość