Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Delia wrote:mam pytanie do Was: kto nastawia się na testowanie po 20-ym maja ze mną?
oby nam się tu zazieleniło szybko -
WOW :8 zadzwonili do mnie z przychodni do ktorej kiedys startowalam jako rejestratorka medyczna nawet bylam tam 2 dni..ale koles tak mnie wkurwil ze trzasnelam mu drzwiami przed nosem..
dzis dzowni do mnie ..i tekst Pani Aniu ja dzownie z przychodni... czy mialaby pani dla nas czas zeby pormawiac na temat wspolpracy.. wow
nie wiem mam dziwne odczucia co do nich bo to straszne cwaniaki ;/
ale z drugiej strony jestem na plusie ..bo to ja dyktuje tym razem warunki .. w sumei co mi szkodziLittle Frog, Delia, Fidelissa, Lena87, Kaśka28, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:ależ się wkurzyłam
mam wykupiony pakiet prywatny na wizyty lekarskie i niektóre badania. Zawsze nie było problemu, do dziś. Chciałam się umówić na usg tv a oni mi każą ze zniżką 120 zł płacić (a do tej pory 3 razy robiłam za free) -
Ania_84 wrote:WOW :8 zadzwonili do mnie z przychodni do ktorej kiedys startowalam jako rejestratorka medyczna nawet bylam tam 2 dni..ale koles tak mnie wkurwil ze trzasnelam mu drzwiami przed nosem..
dzis dzowni do mnie ..i tekst Pani Aniu ja dzownie z przychodni... czy mialaby pani dla nas czas zeby pormawiac na temat wspolpracy.. wow
nie wiem mam dziwne odczucia co do nich bo to straszne cwaniaki ;/
ale z drugiej strony jestem na plusie ..bo to ja dyktuje tym razem warunki .. w sumei co mi szkodziAnia_84 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:walcz Melula, walnij im te kartka przed nos co za głupoty pisza i powiedz ze juz tyle razy robiłaś za darmo .. oszuści.
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:O tak fizyk- w koncu z wyksztalcenia nim jestem
Chociaż z jednej strony przeczysz regule, że fizycy są zazwyczaj stuknięciTak mi kiedyś babka od techniki w gimnazjum powiedziało i teraz się jakoś mi skojarzyło ;]
Melula wrote:powiedziałam im, że mam to na piśmie, że robiłam za darmo, ale Pan na infolinii był "podobno" bezradny... Mam zgłosić się do kadr mojego małża, że niby oni mają na to wpływ, ha ha ha - większej głupoty to ja na tym świecie, jak prawie 31 lat żyję to nie słyszałam...
A tak serio to znając życie będą Cię odsyłać od jednego do drugiego, a i tak ostatecznie ktoś rozłoży ręce i powie,że nie ma na to wypływu. Chociaż życzę Ci, żeby mimo wszystko udało Ci się to załatwić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 17:09
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:To się wszystko zgadza.
Chociaż z jednej strony przeczysz regule, że fizycy są zazwyczaj stuknięciTak mi kiedyś babka od techniki w gimnazjum powiedziało i teraz się jakoś mi skojarzyło ;]
a moje dzisiejsze jazdy
szukalam u siebie jakiegos zawalu
hehehe
Lena87 lubi tę wiadomość
-
FIzycy sa specyficzni z racji tego ze podchodza do zycia bardzo racjonalnie musza miec na wszytsko dowod.. a dwa najgorsze sa fizyczki ktore ucza
france jakich malo
Lena87, Little Frog, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Zawsze bylam orginalna
wszyscy mi mowiliidz na informatyka a ja nie apojde sobie na fizyke i tak wyszlo
Fizyka jest ciekawa -
Ania_84 wrote:Zawsze bylam orginalna
wszyscy mi mowiliidz na informatyka a ja nie apojde sobie na fizyke i tak wyszlo
Fizyka jest ciekawa
no ale to wiesz ja myśleja nigdy nie lubiłam fizyki, matmy i chemii.. koszmar
kochałam amgielski ale nie na tyle żeby go uczyć -
Maniuś wrote:Hej dziewczynki jestem glodna od wczoraj jak smok,moglabym caly czas jesc...masakra...
Pozdrawiam wszystkie i kazda z osobna:)
hej Maniuś
a mnie ciągnie na słodycze 24 h/dobe 7 dni w tyg... masakra jakaś ..a przydałoby sie schudąc z 10 kg