Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jesem troche typem pedatki.. zawsze musze miec wszystko tak jak chce na idealnie w domu i w ogrodzie, a że mamy ogródek dośc wielki z warzywami to jest co robić, potem jak urośnie to do słoików i tak naokoło..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 14:21
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartusia1986 wrote:Witajcie
I u mnie jakiś dzień nieciekawy pogoda do duu..i zapowiadają burze
Miłego dnia
E tam burze, schowamy się do szafy i będzie cichutko
Co do pracy to ja też chętnie bym poszła
Z. gdzie się podziewasz ?martusia1986, Z. lubią tę wiadomość
-
Lena dzięki Tobie muszę koniecznie zrobic w tym tygodniu mielone i mizerię
no smaka narobiłaś i cały czas mi w głowie teraz mielone:D
Lena87 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Magdas wrote:Lena dzięki Tobie muszę koniecznie zrobic w tym tygodniu mielone i mizerię
no smaka narobiłaś i cały czas mi w głowie teraz mielone:D
Hehe, ja też! Zrobię je w poniedziałek
No i ogłaszam wszem i wobec, że NIE jestem w ciąży. @ się rozkręca.
FUCK!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 15:15
Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
HEJ dziewczyny. Ja jeszcze w łóżku. M. w pracy a ja na noc Z racji, że M. rano nie rozpalił w piecu jest zimo więc tyłka nie ruszam. Heh od rana lało, teraz co prawda już nie pada, ale zimno.
Lena co do truskawek to spokojnie możesz posadzić. Moja sąsiadka zaledwie tydzień temu sadziła. My rok temu w czerwcu sadziliśmy i mieliśmi późne truskawki, nie wiele, ale pojedliśmy ich trochę. Mamy ponad 100 krzaczków i muszę je opielić,bo ostatnio takie zielsko urosło, że szok.
U mnie bez obiadu, ja i tak ostatnio obiadów nie jadłam jak były.Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Another wrote:Dzieeeewczyny, pomocy! Idę w sobotę na wesele. Mam ciemną różową sukienkę z białą wstawką. Jak założę białe buty na nie swoje wesele to będą na mnie krzywo patrzeć?
A dlaczego by mieli? Biały to teraz modny kolor dodatków, nie sądzę, żeby ktoś miał prawo się czepić. Jak Ci pasują, to zakładaj białe i nie oglądaj się na innychLena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Another wrote:Kuurcze, bo mówi się, że biały to kolor panny młodej. A ja chciałam białą kopertówkę i białe buty. Sama już nie wiem
Wydaje mi się, że to dotyczy sukienki przede wszystkim, a nie dodatków. Według mnie możesz spokojnie założyć białe dodatkiLena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:HEJ dziewczyny. Ja jeszcze w łóżku. M. w pracy a ja na noc Z racji, że M. rano nie rozpalił w piecu jest zimo więc tyłka nie ruszam. Heh od rana lało, teraz co prawda już nie pada, ale zimno.
Lena co do truskawek to spokojnie możesz posadzić. Moja sąsiadka zaledwie tydzień temu sadziła. My rok temu w czerwcu sadziliśmy i mieliśmi późne truskawki, nie wiele, ale pojedliśmy ich trochę. Mamy ponad 100 krzaczków i muszę je opielić,bo ostatnio takie zielsko urosło, że szok.
U mnie bez obiadu, ja i tak ostatnio obiadów nie jadłam jak były.
W takim razie jak będę miała okazję to zakupię truskawkisara_nar lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:CZUJĘ SIĘ JAK ZWYKLE... MAŁPOWO... 8 DPO - U MNIE TO NORMALNE
Ale powiem Ci, ze dla mnie najgorsze jest, jak się spóźnia, robi nadzieję i potem ją odbiera. Jak by mnie ta małpa dzisiejsza dopadła w sobotę, to byłoby o połowę mniej frustracji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 15:46
Anutka lubi tę wiadomość