X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Ancolek Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh a ja zdycham z bólu dalej, chłop wczoraj wyserduszkowany ( kocica wywalona do Wiktorii do pokoju coby na plecy nie właziła ;p ) a mnie dalej boli. Bylam dzisiaj z mamą pozałatwiać parę spraw i sporo łaziłyśmy a przy tym łażeniu myslalam że umarnę na smierć . Boli jak cholera ten brzuch, ciągnie , kłuje i totalnie wkurwia bo nawet przy kompie siedzieć nie mogę ;//

Mama 8 letniej Wiktorii
    i Aniołka Patrycji 10.05.2011 (22tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Ancolek, chyba było by to za wcześnie na owulację co ?
    Bolało Cię tak już wcześniej ?
    Mogę wiedzieć co oznaczają twoje x w notatkach pod wykresem ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Wiem Lenko, ja się w sumie już z tym pogodziłam. Co będzie to będzie.

Ja się już też pogodziłam z moimi beznadziejnymi cyklami, dlatego nie mogę się doczekać kiedy zacznę kolejny i dostanę te clo

• Ancolek Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena x pod wykresami to kiedy mój chłop w pracy :P chyba ze go zmusze do wolnego tak jak wczoraj, no mi wykres pokazał owulkę 2 maja ale w takie baje to nie wierzę bo byłaby za wcześnie. Kombinowałysmy z dziewczynami że pewnie owu wczoraj bądź tuż tuż wieći chłop zmolestowany, ale dzisiaj boli jak sam skur**syn .. Nigdy tak nie miałam, czułam owu zazwyczaj ale nigdy aż tak żeby mnie dwa dni trzymało

Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość

Mama 8 letniej Wiktorii
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ancolek to chyba nie pozostało Ci nic innego jak <3 dalej :D
    Może akurat wstrzelicie się :D

Ancolek, Delia lubią tę wiadomość

• Ancolek Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj Chłop polazł na 24 h do pracy więc sobie pomarzyć o <3 tylko mogę :(

Mama 8 letniej Wiktorii
  • Another Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Another, a czemu tak długo kazał CI czekać?
    Powiedział, że wydaje mu się, że mam bardzo późno owulacje i @ sama przyjdzie jak poczekam. A jeśli nie to kazał od 40 dc lutke. Dzisiaj 36 dc więc chyba się nie obędzie.

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka89 wrote:
    byłam u tego mojego starego gina co jest specem w zagrozonych ciazach itd. Był wyjatkowo miły,dostali na osrodku super dokladny sprzet. Dał mi sam od siebie zdjecia no i bedzie SYNEK.
    Jutro prenatalne u niego prywatnie,ale mowił,ze usg to dokladne i zrobi za 150 zl;-)
    Nie moge sie zdecydowac,a musze. Moze doradzicie? Do dwoch na nfz nie moge chodzic i nie wiem ktorego gina wybrac? On nie daje skierowan i recept,za wszystko musze placic ,a ona daje na co chce. Tylko robi dopiero specjalizacje i boje sie. Czy na pewno wszystko zauwazy tak szybko jak on?Ona jest miła,tlumaczy,ma czas i mowiła,ze jak bedzie trzeba to bedzie mnie brała na wizyty co tydzien,on co dwa tyg,ale wkurza mnie jego podejscie. Nigdy nie pamieta nic,no i te skierowania..
    ja bym wybrała te babkę ale wiesz to Twoja decyzja :)
    ale super :) będziesz miała syna :)
    jakoś dużo tu na owu chłopczyków ostatnio widzę co która mamusia idzie na usg to chłopaczek :) ale fajnie :) a jak mąż juz mu sie polepszyło bo ostatnio nieciekawie były akcje z nim i "kochaną mamuśką" :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, co tam słychać, ja sobie leżakuje, ostatnio ciągle jest mi zimno, mam zimne dłonie i stopy mimo przykrycia kocykiem.

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Hej dziewczynki, co tam słychać, ja sobie leżakuje, ostatnio ciągle jest mi zimno, mam zimne dłonie i stopy mimo przykrycia kocykiem.
    a nie masz kłopotów z tarczycą ? bo słyszałam że zimne stopy i dłonie i coś jeszcze z zimnem było przy tarczycy.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka mogę zapytać dlaczego nie idziesz do gina na wywołanie bo cykl jakoś długi masz .

Natka098 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Natka mogę zapytać dlaczego nie idziesz do gina na wywołanie bo cykl jakoś długi masz .

Bo się cykam, hehe mam głupią nadzieję na późną owulację. A tak serio to idę ale ma urlop, mam w domu luteine, mogę sama wywolać ale poczekam chwilkę na niego.

Ostatnio miałam luteiną wywoływany, wolałabym zeby teraz sam przyszedł

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 19:41

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam czesto zimne stopy i dlonie,mimo tego ze leze pod kocem,a tarczyca u mnie ok,tak ze nie ma reguly...ja slyszalam ze to moga byc problemy z krazeniem...

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Lyona Koleżanka

Wysłany: 7 maja 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny,

czytam i czytam was od wczoraj i strasznie duzo nie wiem,a wydawalo mi sie, ze sporo na te tematy wiem

chyba bede musiala te lekture od samego poczatku zaczac

Ania_84, Fidelissa, Delia lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Bo się cykam, hehe mam głupią nadzieję na późną owulację. A tak serio to idę ale ma urlop, mam w domu luteine, mogę sama wywolać ale poczekam chwilkę na niego.

Ostatnio miałam luteiną wywoływany, wolałabym zeby teraz sam przyszedł
    kurcze te długie cykle to masakra.. tyle szans przepada.. długość mojego cyklu też mnie nie powala optymizmem oby ten był normalny.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lyona wrote:
    czesc dziewczyny,

czytam i czytam was od wczoraj i strasznie duzo nie wiem,a wydawalo mi sie, ze sporo na te tematy wiem

chyba bede musiala te lekture od samego poczatku zaczac
    zapraszamy :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tak od roku gdzies i badania tarczycy ok, sama nie wiem od czego, czasem mnie tez parzą stopy

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze właśnie sie dowiedziałam , że dziewczyna z innego wątku z która pisałam poroniła w 12 chyba tyg wrrrrrrrrrrrrr .. to wszystko jest niesprawiedliwe.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Ja mam tak od roku gdzies i badania tarczycy ok, sama nie wiem od czego, czasem mnie tez parzą stopy
    ale mnie też jest wiecznie zimno .. widocznie taka już nasza uroda :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 7 maja 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadlam bulke z pasztetem,banana i batonik i cos bym jeszcze zjadla...@ przychodz bo za chwile trzeba bedzie garderobe wymienic:)

Lena87, Ania_84, Misty87, Delia lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
‹‹ 682 683 684 685 686 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ