Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehh a ja zdycham z bólu dalej, chłop wczoraj wyserduszkowany ( kocica wywalona do Wiktorii do pokoju coby na plecy nie właziła ;p ) a mnie dalej boli. Bylam dzisiaj z mamą pozałatwiać parę spraw i sporo łaziłyśmy a przy tym łażeniu myslalam że umarnę na smierć . Boli jak cholera ten brzuch, ciągnie , kłuje i totalnie wkurwia bo nawet przy kompie siedzieć nie mogę ;//Mama 8 letniej Wiktorii
i Aniołka Patrycji 10.05.2011 (22tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena x pod wykresami to kiedy mój chłop w pracy
chyba ze go zmusze do wolnego tak jak wczoraj, no mi wykres pokazał owulkę 2 maja ale w takie baje to nie wierzę bo byłaby za wcześnie. Kombinowałysmy z dziewczynami że pewnie owu wczoraj bądź tuż tuż wieći chłop zmolestowany, ale dzisiaj boli jak sam skur**syn .. Nigdy tak nie miałam, czułam owu zazwyczaj ale nigdy aż tak żeby mnie dwa dni trzymało
Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
Mama 8 letniej Wiktorii
i Aniołka Patrycji 10.05.2011 (22tc) -
nick nieaktualny
-
Złota wrote:Another, a czemu tak długo kazał CI czekać?"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
alka89 wrote:byłam u tego mojego starego gina co jest specem w zagrozonych ciazach itd. Był wyjatkowo miły,dostali na osrodku super dokladny sprzet. Dał mi sam od siebie zdjecia no i bedzie SYNEK.
Jutro prenatalne u niego prywatnie,ale mowił,ze usg to dokladne i zrobi za 150 zl;-)
Nie moge sie zdecydowac,a musze. Moze doradzicie? Do dwoch na nfz nie moge chodzic i nie wiem ktorego gina wybrac? On nie daje skierowan i recept,za wszystko musze placic ,a ona daje na co chce. Tylko robi dopiero specjalizacje i boje sie. Czy na pewno wszystko zauwazy tak szybko jak on?Ona jest miła,tlumaczy,ma czas i mowiła,ze jak bedzie trzeba to bedzie mnie brała na wizyty co tydzien,on co dwa tyg,ale wkurza mnie jego podejscie. Nigdy nie pamieta nic,no i te skierowania..
ale superbędziesz miała syna
jakoś dużo tu na owu chłopczyków ostatnio widzę co która mamusia idzie na usg to chłopaczekale fajnie
a jak mąż juz mu sie polepszyło bo ostatnio nieciekawie były akcje z nim i "kochaną mamuśką"
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Hej dziewczynki, co tam słychać, ja sobie leżakuje, ostatnio ciągle jest mi zimno, mam zimne dłonie i stopy mimo przykrycia kocykiem.
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Natka mogę zapytać dlaczego nie idziesz do gina na wywołanie bo cykl jakoś długi masz .
Bo się cykam, hehe mam głupią nadzieję na późną owulację. A tak serio to idę ale ma urlop, mam w domu luteine, mogę sama wywolać ale poczekam chwilkę na niego.
Ostatnio miałam luteiną wywoływany, wolałabym zeby teraz sam przyszedłWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 19:41
-
Natka098 wrote:Bo się cykam, hehe mam głupią nadzieję na późną owulację. A tak serio to idę ale ma urlop, mam w domu luteine, mogę sama wywolać ale poczekam chwilkę na niego.
Ostatnio miałam luteiną wywoływany, wolałabym zeby teraz sam przyszedł -
nick nieaktualny