Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia spoko luz ..nasz czek 20 tys .. i zeby sie udalo za pierwszym razem .. to bedzie fjanie
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Ania....wspolczuje...a w sumie wspolczuje sobie...bo jestesmy w podobnej syt ale nas nie b edzie niestety stac nigdy na taki wydatek chociaz kasa by sie znalazla ale zastanawiam sie czy nie lepiej adoptowac i te kase w wychowanie dziecka zainwestowac...no nic narazie walczymy naturalnie:d
Ania_84, Ancolek lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Ania....wspolczuje...a w sumie wspolczuje sobie...bo jestesmy w podobnej syt ale nas nie b edzie niestety stac nigdy na taki wydatek chociaz kasa by sie znalazla ale zastanawiam sie czy nie lepiej adoptowac i te kase w wychowanie dziecka zainwestowac...no nic narazie walczymy naturalnie:d
a dwa jesli sie nie dostaniemy do badan albo refudnacji to z kasa bedzie ciezko.. ale chcemy sobie powiedziec ze zrobilismy wszytsko c mozliwe..u nas wyjasni sie to n a etapie biopsji jaderjak znajd a cos to bedziemymyslec
-
Kaśka28 wrote:Ania trzymam kciuki zeby wszytko bylo u ciebie ok i zaskoczylo za pierwszym razem:D
Kaśka28, Little Frog, Fidelissa, Delia lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór.
Clo również stosuje się u mężczyzn w celu zwiększenia ilości i ruchliwości plemników.
Znalazłam coś takiego http://www.puritan.pl/artykul/cynk-w-leczeniu-wspomagajacym-nieplodnosci-meskiej,293
Ale nudy w pracy. Na szczęście przestało padać i grzmieć.
Aniu podziwiam męża, że jest ewentualnie za nasieniem dawcy. Mój M. mimo wieku i chęci posiadania dziecka ma dziwne podejście. Czasem nie mam siły już starać się, przez jego postawę.
Badanie nasienia - po co skoro on jest zdrowy. Tym bardziej teraz kiedy się raz udało. Ale nie berze pod uwagę tego, że tyle czasu się nie udawało i może ta ciąża była wynikiem jakiegoś zabłąkanego ledwie żywego plemnika i stąd nie trwała długo....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 21:57
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
ehh u nas poki co nawet rzadnego leczenie nie ma..bo nie ma co popawiac..ale podobno przed biopsja najadrzy jak w jadrach nie nzajda stosuja 3 miesieczna kuracje
wiec jak cos nasze klejnoty beda dwa razy klute
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 21:53
-
Ania nam niby endo-gin tez powiedzial ze jest coprawda 0.5mln ale martwe...takze postanowil postymulowac jaderka i zobaczymy co dalej...oby 3msc kuracja cos pomogla:D jak beda zywe to sie nbedziemy cieszyc chociaz kilka:d
Ania_84, Lena87 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Ania nam niby endo-gin tez powiedzial ze jest coprawda 0.5mln ale martwe...takze postanowil postymulowac jaderka i zobaczymy co dalej...oby 3msc kuracja cos pomogla:D jak beda zywe to sie nbedziemy cieszyc chociaz kilka:d
-
Anutka wrote:Moj stosuje androvit
Lena87 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania_84 wrote:trzeba probowac
hahahaha moze nie w oczy ale tak mi wyszlo heheh nie bede sobie plula w nic heheWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 22:00
Ania_84 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
My zaczelismy od genetyki p hormony sa rozjehane bo jeszcze sie okaze ze genetycznie nie mozemy stworzyc potomstwa
ale co tami tak wiem ze do konca roku zobacze II ..
a jak nie to gora za 3 lata bedziemy mieli dziecko i koniec
Kaśka28, sara_nar, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:pewnioe ze tak tez chce walczyc zeby nie pluc sobie w oczy:D
hahahaha moze nie w oczy ale tak mi wyszlo heheh nie bede sobie plula w nic hehe -
martusia1986 wrote:Wpadłam Wam życzyć spokojnej nocki bo ja zaraz lulu idę..Jutro trzeba rano wstać i jechać na podglądanko
Buziakimartusia1986 lubi tę wiadomość