Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:A dziś tysiąc myśli na minutę mam ..
Nie wiem co mam ze sobą zrobić
Chyba jestem już po Ovu bo dziś test był negatywny taki jakiś dziwny ten wykres
A może u Ciebie teraz tempka pójdzie w górę? -
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:To wpadaj do mnie dysponuję dobrym alkoholem ale nie tykam póki co bo to smakuje w dobrym towarzystwie
A może u Ciebie teraz tempka pójdzie w górę?
Co to masz tak dobrego ?
Kto wie co ten organizm sobie zaplanował
Cześć AniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 19:42
-
Another wrote:Ja nie wiem, czy ja mam jakieś dziwne humorki, czy po prostu źle odbieram posty niektórych ludzi, ale się zdenerwowałam innym wątkiem w starających się
Macierzanko mogę polecić film, jeśli chcesz popłakać i pozłościć się na niesprawiedliwość świata.
A ja ostatnio oglądałam film wielki mike, albo big mike! polecam! Ja lubię wszystko, co na faktach i horrorki tez lubię, w ogóle lubięAnother, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Co to masz tak dobrego ?
Kto wie co ten organizm sobie zaplanował
Mam mogena, martini rosso ( ale podróbę ), nalewkę kawową, whiskey i jakieś tam winko -
Piękny film Macierzanka. Ja w ogóle to jestem beksa jeśli chodzi o filmy. Uwielbiam te do popłakania
Ja nie wiem co mi jest. Mam jakieś problemy z koordynacją ruchową albo z błędnikiem. Wczoraj zbiłam szklankę, wylałam mleko, zwaliłam miskę z płatkami, a dzisiaj prawie zabiłam się o drzwi i nie trafiłam siadając na kibelek Masakra jakaś. Ślamazarna się zrobiłam, że aż strach iść jutro do pracy, co bym sobie krzywdy nie zrobiłaMacierzanka:), Misty87, Kaśka28, Magdas, Agrafka lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Ania07 wrote:Kochane powiedzcie mi gdzie można tego słynnego Mogen Davida kupić?
W PL szukałam po tesco, ale nie było. Tu w DE też nigdzie nie maAnia07 lubi tę wiadomość
-
Another wrote:Piękny film Macierzanka. Ja w ogóle to jestem beksa jeśli chodzi o filmy. Uwielbiam te do popłakania
Ja nie wiem co mi jest. Mam jakieś problemy z koordynacją ruchową albo z błędnikiem. Wczoraj zbiłam szklankę, wylałam mleko, zwaliłam miskę z płatkami, a dzisiaj prawie zabiłam się o drzwi i nie trafiłam siadając na kibelek Masakra jakaś. Ślamazarna się zrobiłam, że aż strach iść jutro do pracy, co bym sobie krzywdy nie zrobiła
może trzeba to dopasować do określonej fazy cyklu? -
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Kochane powiedzcie mi gdzie można tego słynnego Mogen Davida kupić?
W PL szukałam po tesco, ale nie było. Tu w DE też nigdzie nie ma
Ja widziałam w Intermarche, Auchan, Świat Alkoholi
Macierzanka:) wrote:A ostatnio podostawałm rózne specyfiki
Mam mogena, martini rosso ( ale podróbę ), nalewkę kawową, whiskey i jakieś tam winko
No to na winka jestem chętna
Oczywiście nie wszystkie
Whiski Mój mąż reflektujeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 19:50
Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:na kibelek mi się nie zdarzyło nie trafić, ale często wpadam w futrynę
może trzeba to dopasować do określonej fazy cyklu?
Dosłownie się ugotować można dzisiaj. Tak mi ciepło, jakbym przy piecu siedziała. Aż zmierzę temperaturę, bo może coś mnie bierze. Cały dzień kicham.
Jeszcze mi przeziębienia brakuje"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:No to już sama nie wiem Another no bo Ania też się obija a w ciązy jest
Lena, zapraszam Ja poleję Ci winko, a z Twoim mężem się whiskacza napiję
Dobrze już się zbieramy, po drodze zabiorę lód i zakupię colęMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:na kibelek mi się nie zdarzyło nie trafić, ale często wpadam w futrynę
może trzeba to dopasować do określonej fazy cyklu?Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."