Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa, życzę, żeby to było to !!!
To co dziewczyny impreza?
Another, ja nie mogę mieć jeszcze objawu ciąży, bo dopiero mi się płodniaki zaczynają, chyba że to objaw proroczy
Lena, ja juz colę mam, lód też
Ania07, Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Niecierpliwa, życzę, żeby to było to !!!
To co dziewczyny impreza?
Another, ja nie mogę mieć jeszcze objawu ciąży, bo dopiero mi się płodniaki zaczynają, chyba że to objaw proroczy
Lena, ja juz colę mam, lód też"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Hej hej .
Co tam u Was?
Macierzanko a ja troszke sie napilam ale z umiarem niestety tempka i tak byla wysoka, ale zawsze mi podskakuje po alkoholu, dlatego ja zignorowalam
Test owulacyjny dzis juz prawie idealny. Kreski juz prawie identyczne- jutro pewnie bedzie 100 %
Dziwi mnie to aczego tak pozno!
Teraz ogladam z mezem tv prad nam ciagle odcinaja bo tak wieje ze glowe urywa! Nawet dachy w okolicy pozrywalo?
U Was tez taka zawieja?
-
nick nieaktualny
-
Z. Nie ma to jak rozpieszczajaca rodzinka! Ja mam najkochanszych rodzicow!
Dziewczyny znow tu jakas zakrapiana bibe robia mi slina cieknie do ziemi jak widze w barku malinoweczke mojej mamy
Whisky nie znosze, za to moj maz uwielbia, z cola
Mam dosc tego kataru! Kreci w nosie! Dopiero 2 mc ciazy, a juz 2 przeziebienie
Niecierpliwa oby to byla ciaza!
Odpoczelam dzis za cale 2 tyg! Pol dnia w lozku moje 4nozne cielatko sie do mnie wrylo i tulilo pyszczek 40kg zywej wagikejti91, Ania07, Macierzanka:), Z., Lena87, Fidelissa, Little Frog lubią tę wiadomość
-
OOOO jak fajnie ze zdecydowalam sie do was zalukac:D zalapalam sie na imprezke
A wracajac do filmow ogladalyscie August Rush, albo My name is Khan?? oba piekne na obu ryczalam jak bobr....piękneWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 21:14
Ania07, Another lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:OOOO jak fajnie ze zdecydowalam sie do was zalukac:D zalapalam sie na imprezke
A wracajac do filmow ogladalyscie August Rush, albo My name is Khan?? oba piekne na obu ryczalam jak bobr....piękne
My name is Khan oglądałam! W ogóle to uwielbiam filmy z Kajol i Khanem -
Ja bym za to wypiła melonówkę albo gruszkówkę ale mogę się raczyć jedynie sokami, wodą i Ice Tea
normalnie mam dziś nerwa i czuję się nieszczęśliwa - hormony... bo poza tym to mi wszystko pasuje i nie mam powodu do zmartwieńFidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczynki!
Kasiu nie oglądałam, muszę się chyba skusić
Moje alkohole tylko wirtualnie dzisiaj, bo niestety rano za kółko muszę usiąść, a w takim wypadku nigdy nie ryzykuję.
Kejti ja lubię też z colą
Malinowa, ja gruszkówki nie próbowałam w sumie jeszcze, ale sama robię pyszną cytrynówkę
Ania a ja przeczytałam "my name is oglądam"
Misty, nie dawaj się chorobom!
Twoje dzieciaczki tam robią rewolucję u Ciebie aż mam ciarki jak sobie myślę o bliźniakach! Takie pozytywne oczywiście!
I mój czas u Was powoli dobiega chyba końca... jeszcze kwestie kosmetyczne i nynyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 21:49
Misty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już też zmykam powoli. Szybki prysznic i do wyra. Rano pobudka o 6:30 i powrót na kurs, a o 16 wizyta u gina. Mam nadzieję, że dostanę pierwsze zdjęcie
Do jutra Kochane ;* miłego poniedziałku Wam życzę i wysokich tempekZ., Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Macierzanko ja tez mam ciary kiedy mysle o moich blizniakach
Aniu ja zdjecia dostaje od 5tc! Chodzisz prywatnie czy na kase AOK??
Dobrej nocki wszystkim zycze! Rano juz jedziemy. Wiec dopiero zajrze do Was we wtorek po poludniu, jak doladuje neta nie piszcie duzo!
Sle podwojne wiruski
Lena87, Fidelissa, Ania07, Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam, że zasypiam gdzie się da:)) powoli mam nadzieję wychodzę z przeziębienia....
Wcinam ogórki:))
Trzymam kciuki za te niedługo testujące i wysyłam wiruski:)
Czekanie aż minie odpowiednia ilość dni po ....masakra...
Dodaję Wam otuchy:))
Oby nadchodzący tydzień się zazielenił)
A serduszkujacym kondycji życzę)
Ania07, Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Macierzanko ja tez mam ciary kiedy mysle o moich blizniakach
Aniu ja zdjecia dostaje od 5tc! Chodzisz prywatnie czy na kase AOK??
Dobrej nocki wszystkim zycze! Rano juz jedziemy. Wiec dopiero zajrze do Was we wtorek po poludniu, jak doladuje neta nie piszcie duzo!
Sle podwojne wiruski
W szpitalu mi nie dali, więc liczę na to, że mój gin mi da, bo już maluszka widać
Spokojnej podróży Kochana! ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2014, 19:20
Lena87 lubi tę wiadomość