Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:u mnie tym bardziej nic ciekawego nie będzie - jestem sucha ale testów też mam dużo w szufladzie...
Ty jesteś sucha, Ja kremowa .. to żeśmy się zgrały http://smileys.sur-la-toile.com/repository/content/content-saute.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 17:00
-
Bursztynka wrote:u mnie tym bardziej nic ciekawego nie będzie - jestem sucha ale testów też mam dużo w szufladzie...
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bursztynka wrote:oj no wiem, że wykres to nie wszystko, ale weź tu serduszkuj jak sahara, wrrrrrrr pierwszy raz tak mam
Z., Little Frog lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:nooo ja ci powiem ze mi chyba sie w organizmie pomieszalo i zamiast wylatywac z dolu to caly czas z nosa kapie hehe
Też tak mam chyba, tylko u mnie wydaje się, że to jakaś alergia po prostu...
Wiecie może czy leki alergiczna są niewskazane przy staraniach tudzież w trakcie ciąży?Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Też tak mam chyba, tylko u mnie wydaje się, że to jakaś alergia po prostu...
Wiecie może czy leki alergiczna są niewskazane przy staraniach tudzież w trakcie ciąży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 17:38
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Kasiu, uciekaj do łóżeczka, wygrzej się pod kocykiem bądź kołderką
Korzystaj jeszcze z weekendu który małymi krokami dobiega końca ..Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
niecierpliwa21 wrote:Hej dziewczyny, tutaj też napiszę może któraś się zna
Miałam badaną prolaktynę i progesteron, obie wyszły za wysoko
Progesteron norma 1,2-15,9 a ja mam 22,60
Prolaktyna minimalnie wyżej bo norma 5,18-26,53 a ja mam 27,27
Nie wiem co o tym myśleć, miała tak któraś ?
Masz łagodną hiperprolaktynemię, pewnie jakiś lek będzie potrzebny na to z bromokryptyną.
A podwyższony progesteron może być we wczesnej ciąży, albo czasami na przykład przez jakieś torbiele na jajnikach, ale nie jestem w stanie powiedzieć na oko, musisz iść do lekarza z wynikami.
Życzę Ci oczywiście fasolindy -
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Macierzanko co słychać ? Wypoczęta ?
Właśnie doarliśmy do domu i próbujemy się nastawić psychicznie na poniedziałek
Właśnie mi przypomniałyście, że znów zapomniałam o testach owu, ale chyba sobie już dam spokój!
A u Ciebie co tam? -
Ja nie wiem, czy ja mam jakieś dziwne humorki, czy po prostu źle odbieram posty niektórych ludzi, ale się zdenerwowałam innym wątkiem w starających się
Macierzanko mogę polecić film, jeśli chcesz popłakać i pozłościć się na niesprawiedliwość świata.Macierzanka:) lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Wątek o cukrzycy mnie zezłościł, tzn pierwszy post, ale już jest wyedytowany i brzmi lepiej.
A film: Zniewolony, tegoroczny zdobywca oscara za najlepszy film.
Oki doki nie złość sie bo złość piękności szkodzi
A film sobie sprawdzę i jak znajde chwilke to obejrzę dzięki
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017