Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Another wrote:W ogóle nie lubię niedziel. Są nudne. Chyba wyciągnę z szafy puzzle i wezmę się za układanie
Niedziele są fajne, leniweee. Tylko najgorsze w niedzieli jest to, że zaraz po niej jest poniedziałek... i trzeba iść do pracy.Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Schabowy, ziemniaczki i mizeria
Nic więcej nie chce mi się robić ..AnusiaM wrote:czesc
ja mam dzisiaj doła w h*j
chce mi sie beczec
12dpo mam testy czulosci 10 a a ni cienia cienia
znów się nie udało
pokłóciłam się z M
pogoda do dupy
życ się nie chceRudasek wrote:cześć Dziewczęta
jak samopoczucie w dniu dzisiejeszym??
też macie taką marna pogodę ?
Kochane byłam wczoraj u Pani gin:)
ogólnie póki co wszystko oki, wszystko czyste-zero bakterii (na oko Pani Gin)
zrobiła mi usg wiec też oki, jajniczki czysciutkie, trzon macicy ustawiony książkowo-przodozgęty jednorodny!
okłamałam oczywiście co do starań, Pani mi powiedziała, ze pół roku to nie tragedia..i zapytała czy kochamy sie przed owulacją, bo tak trzeba!!!
więc ja sama nie wiem, czy przed, czy w owulacje!
no nic...za dwa tygodnie mam odebrać cytologie
ale powiem Wam ze jestem przerazona badaniami dała mi karteczke, które badania mam zrobić ale uwaga...PRYWATNIE!!!! NIE NA KASE CHORYCH!!!
i koszt tych badań typu prolaktyna, wymazy itd to ponad 200zł!!!!!!
Masakraaaa!!!
nie wspominajac , ze wczoraj za wizyte dałam 200zł i następna mnie czeka po zrobionych badaniach!!!
ehhhh brak słow!!!niecierpliwa21 wrote:Hej dziewczyny, tutaj też napiszę może któraś się zna
Miałam badaną prolaktynę i progesteron, obie wyszły za wysoko
Progesteron norma 1,2-15,9 a ja mam 22,60
Prolaktyna minimalnie wyżej bo norma 5,18-26,53 a ja mam 27,27
Nie wiem co o tym myśleć, miała tak któraś ?Bursztynka wrote:Z. my równo idziemy więc testowanie też na koniec m-ca.Another wrote:ZAKICHAM SIĘ! Normalnie kicham i kicham od wczoraj. Mam wrażenie, że zaraz macica mi wypadnie :FAnother lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Jeszcze ja chyba będę testować ..
Dziś test Ovu negatywny, a wczoraj nie miałam kiedy zrobićDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Oby przynajmniej polowa z nas testujacych pod koniec miesiaca ujrzalo 2 krechy...i zeby to nie byl zart
Na Mnie nie liczcie zapewne będzie -
ale z tej racji, że troszkę tych testów mam to zrobię z WamiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 16:53
-
Lena87 wrote:Na Mnie nie liczcie zapewne będzie -
ale z tej racji, że troszkę tych testów mam to zrobię z WamiLena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️