Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Hej laski.
Koncert fajny, ale mój humor nie za specjalnie. Ciężko się dobrze bawić, jak muzyka tak rypie, że czuć drżenia we własnym ciele, pobujać mocniej też się nie da, bo brzuch boli, stresa miałam, że coś się groszkowi stanie. No i absolutnie na trzeźwo, kiedy znajomi nieźle wstawieni.
Lezę już w łóżeczku i zaraz mykam spać. Jutro do gina na 10:45...
Wypoczywaj Kochana
Daj jutro znać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wstałam.
Ja chyba ocipieję! W ogóle nie mogę spać. Dzień w dzień budzę się minimum godzinę, a czasem nawet 2 przed budzikiem. To dla mnie takie dziwne, że aż myślę nad zrobieniem jakichś badań
Patrzcie co znalazłam:
"Podstawową temperaturę ciała należy badać po śnie nocnym lub minimum trzech godzinach spoczynku, zaraz po przebudzeniu, przed wstaniem z łóżka. Należy zdecydować się na jeden sposób pomiaru – w pochwie, odbytnicy lub w ustach pod językiem czyli w jamie ciała wyścielonej błoną śluzową. Pomiar temperatury skóry jest nie miarodajny. Mierzenie powinno się odbywać o jednej porze. Półgodzinne odchylenia od stałej godziny pomiaru nie mają znaczenia. Jeśli różnica jest większa to od pomiaru późniejszego należy odjąć 0,1˚ za każdą spóźnioną godzinę a do pomiaru wcześniejszego odpowiednio dodać (również 0,1˚ za każdą godzinę) i tak obliczoną wartość zanotować."
Hmm, ciekawe nie?
Ogólnie to dzisiaj zmierzyłam temp 4 h wcześniej niż zawsze, więc myślałam, że będzie niższa, a tu znów do góry. Już sama nie wiem o co chodzi mojemu organizmowi... Śluz wczoraj cały dzień sucho, a wieczorem biały potok. Mogłam zaryzykować zrobienie testu rano, ale jak się siusia pierwszy raz o 4 rano to się nie myśli o niczym innym, tylko o opróżnieniu pęcherza Szczególnie, że tak mnie cisnął, że myślałam, że będę sikać z 10 minKaśka28, Z., Little Frog, Ania07 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Kochane zamiast na bete postanowilam zrobić sikańca dziś rano, 11 dpo !
I wyszła mi baaaardzo blada druga kreseczka !!!
Wynika z tego że te moje podwyższone hormony wskazywały na ciąże!
Chciałam wrzucić fotkę ale nie umiem tutaj...Kaśka28, Z., Little Frog, Another, Macierzanka:), Ania07, Misty87 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa21 wrote:Kochane zamiast na bete postanowilam zrobić sikańca dziś rano, 11 dpo !
I wyszła mi baaaardzo blada druga kreseczka !!!
Wynika z tego że te moje podwyższone hormony wskazywały na ciąże!
Chciałam wrzucić fotkę ale nie umiem tutaj...
a fotke musisz najpierw wrzucic na neta np na zapodaj.pl potem link ze zdjeciem wkleic pomiedzytakie znaki [img][/img]Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Another wrote:Wstałam.
Już sama nie wiem o co chodzi mojemu organizmowi... Śluz wczoraj cały dzień sucho, a wieczorem biały potok.
Ja zaraz uciekam do pracy bede dopiero wieczorkirm:DWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 07:17
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Śle wszystkim !!! u mnie pierwsze objawy ciąży to podwyższone hormony prolaktyna i progesteron. I strasznie kuło mnie przy pępku. 11dpo test wyszedł taki jak na zdjęciu, w rzeczywistości krecha ciut ciemniejsza jest.
kejti91, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane. Jak poranek? U mnie bury i ponury. Wczoraj byłam na kabarecie Paranienormalni, płakałam ze śmiechu apotrzeba mi bylo się rozerwać środa, czwartek mam dzwonic do gin, zeby umówić się na wizytę na koniec marca. Najgorsze, że mam okres dostać około srody, a w przyszłym tyg wizyta, znając moje szczęście @pojawi się w terminie wizyty..
-
niecierpliwa21 wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5ba2d3b0cd2f18f9.html
Udało się wrzucić, dzięki Kasia28
A tak ogólnie, to dzień dobry wszystkim!!
U mnie pogoda względna, chociaż dość mocno wieje.
Miłego dnia i poprawy pogody!! -
niecierpliwa21 wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5ba2d3b0cd2f18f9.html
Udało się wrzucić, dzięki Kasia28
Ja tez widzę drugą krechę Gratulacje
Mam nadzieję, że niebawem uda się i mi taką zobaczyć
A poza tym witam wszystkie z rana!
U mnie wieje mało łba nie urwie, słońce gdzieś tam sobie przebłyskuje od czasu do czasu, ale mimo to nie nastraja do wyjścia do pracy...
Będę Was dziś czytać z fona a że najbliższe dni prawdopodobnie będę intensywniej pracować to niestety nie wiem czy uda mi się coś do Was skrobnąć
Ale duchowo jestem z Wami!
Miłego dnia wszystkim zafasolkowanym i niezafasolkowanymKaśka28, Little Frog, Ania07 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017