Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się po pracy :*
u mnie 13 dpo testu nie robiłam bo temp od 2 dni 36,74 a 3 dni temu była 37,11 wiec pewnie tak jak lekarz mówił, jak sie femoston skonczy to @ przyjdzie, czyli za ok 7 dni
jak dostane @ to kupuje ten żel odzywiajacy plemniki, stosowała któraś?
kupuje testy owu , moze namówie gina za tydz na wizycie na clo i bierzemy sie ostro do roboty
wczoraj załapałam przez negatywny test i temperature doła
do wieczora to mi tak po łezce leciało a wieczorem wodospad
az sie zachodziłam od płaczu ze cały czas nie wychodzi
a później mąż mnie mnie przytlił zaczelismy sie całować i był taki sex jak powinien, spontaniczny, nie w dni płodne i w najmniej spodziewanej sytuacji
a w ogóle co tam dzisiaj ciekawego w tan brzydki, pochmurny dzień?
jakies zielone wiesci?Little Frog, Z., Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Another wrote:KOCHAM CHIRURGÓW! Jesteś na bieżąco z odcinkami? Uwielbiam wprost
Co do rozwoju sytuacji, to myślę, że jutro rano zrobię test jeśli dziś się nie pojawi @. Ale dzisiaj wyjątkowo czuję, że się pojawi. Bolą mnie jajniki bardzo nisko, podbrzusze kłuje i jestem mega głodna od wczoraj. To typowe objawy na @. Tylko śluz mnie zastanawia, bo nie wiem sama, czy u mnie zawsze tyle było przed @, czy mniej (szczerze to nie pamiętam). Miałam zrobić test dzisiaj rano, ale byłam taka zaspana o tej 4, że usiadłam na kibelek, wysikałam się i dopiero sobie przypomniałam, że miałam nasikać do kubeczka...
Odebrałam to jako znak, że mam się nie nakręcać
Tak, tak...właśnie dziś oglądałam najświeższy odcinek! :D:D
Ja też się w tym cyklu zastanawiałam nad śluzem, bo pojawił mi się taki rozciągliwy dzień przed @...
AnusiaM wrote:Witam się po pracy :*
u mnie 13 dpo testu nie robiłam bo temp od 2 dni 36,74 a 3 dni temu była 37,11 wiec pewnie tak jak lekarz mówił, jak sie femoston skonczy to @ przyjdzie, czyli za ok 7 dni
jak dostane @ to kupuje ten żel odzywiajacy plemniki, stosowała któraś?
kupuje testy owu , moze namówie gina za tydz na wizycie na clo i bierzemy sie ostro do roboty
wczoraj załapałam przez negatywny test i temperature doła
do wieczora to mi tak po łezce leciało a wieczorem wodospad
az sie zachodziłam od płaczu ze cały czas nie wychodzi
a później mąż mnie mnie przytlił zaczelismy sie całować i był taki sex jak powinien, spontaniczny, nie w dni płodne i w najmniej spodziewanej sytuacji
a w ogóle co tam dzisiaj ciekawego w tan brzydki, pochmurny dzień?
jakies zielone wiesci?
Czyli mam rozumieć, że dołek zakopany. Ja też przyznam nieskromnie, że wczoraj był całkiem milusi i niespodziewany seksik W sumie po kilku dniach przerwy spowodowanej @....to może dlatego
O ile się nie mylę, to zielonych wieści brak.Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Tak, tak...właśnie dziś oglądałam najświeższy odcinek! :D:D
Ja też się w tym cyklu zastanawiałam nad śluzem, bo pojawił mi się taki rozciągliwy dzień przed @...
No u mnie śluz też rozciągliwy, ale biały i to od kilku dni. Jednego dnia było sucho, myślałam, że @, a tu wieczorem wodospad. Ale dzisiaj wyjątkowo, więc może jutro w równym 14 dniu fl przyjdzie małpeczka"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Ahh, mogłabym oglądać greysów 100 razy od nowa i za każdym razem czuję identyczne emocje. Najlepszy serial świata dla mnie
No u mnie śluz też rozciągliwy, ale biały i to od kilku dni. Jednego dnia było sucho, myślałam, że @, a tu wieczorem wodospad. Ale dzisiaj wyjątkowo, więc może jutro w równym 14 dniu fl przyjdzie małpeczka
To nic tylko jeszcze poczekać do jutra -
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Czyli mam rozumieć, że dołek zakopany. Ja też przyznam nieskromnie, że wczoraj był całkiem milusi i niespodziewany seksik W sumie po kilku dniach przerwy spowodowanej @....to może dlatego
O ile się nie mylę, to zielonych wieści brak.
ja nie rozumie
kilku dnia przerwy spowodowanej@ a jutro chcesz zrobic test bo dzidsiaj zapomnaiałaś?
z czyms sie zakreciłam ;/
no dołek zakopany pewnie do czasu kiedy spojrzę w gaty a tam @Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 17:01
-
Little Frog wrote:Też kocham!! Ale jeszcze gotowe na wszystko uwielbiam, tylko dranie zaprzestali produkcję....WHY?
To nic tylko jeszcze poczekać do jutraLittle Frog lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
AnusiaM wrote:ja nie rozumie
kilku dnia przerwy spowodowanej@ a jutro chcesz zrobic test bo dzidsiaj zapomnaiałaś?
z czyms sie zakreciłam ;/
no dołek zakopany pewnie do czasu kiedy spojrzę w gaty a tam @
Oczywiście ja też mogłam coś poplątaćZ., AnusiaM, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AnusiaM wrote:Santocha to super kupuje
a jaki miałaś wynik tsh ze bierzesz lek na tarczyce?
niecierpliwa wy ładnie się staraliście
Hahaha my tak zawsze akurat, juz mialam pomysl zeby ograniczyć troszke bo moze za duzo i dlatego nie wychodziło ale moja teza została obalona. -
nick nieaktualny
-
AnusiaM wrote:Niesierpliwa a udało Wam się po ilu miesiacach staran??
To był szósty cykl, czyli wybiło równe pół roku.
Mój miał mniej plemników niż norma, chyba 12mln a 15 mln minimum.
A u mnie pierwszym objawem ciąży był wyższy progesteron i prolaktyna ciut ponad norme.Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Was Słoneczka wieczorem
Po wizycie u gina u mnie to wygląda tak: dzidzia ma 0,63 cm, termin porodu na 7 listopada, prawidłowo się zagnieździło, słyszeliśmy bicie serduszka! Coś niesamowitego! Dostałam magnez, mam łykać 3x1 i dużo leżeć żeby plamienia się nie powtórzyły. Pobrali mi krew, kolejna wizyta za 4 tygodnie.
Wyniki bety widziałam co mi robili zaraz po pozytywnym teście ciążowym (3tc). Pierwsza 71 a druga 143 jak dobrze pamiętam
I najważniejsze, dostałam zdjęcie usg!
Teraz zabieram się za nadrabianie postów. Widzę, że dużo naprodukowałyście więc za niedługo dołączęMacierzanka:), Z., Another, Little Frog, przedszkolanka:), AnusiaM lubią tę wiadomość