Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdało Mi się załatwić duphaston, tylko jak się teraz z lekarzem z konsultować ..
Santocha może TY się podpytaj czy brać do testowania czy tylko do jutra He He
Kolejki u lekarza były od Zawsze
Nawet jak prywatnie gdzieś szłam to teżWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 10:55
-
Jaki tu spokój nanana...
Nie będę mieć dużo do nadrabiania
Cześć Melula fajnie że do nas zajrzalas mam nadzieje że wszystko u ciebie w porządku )
Niecierpliwa ja chętnie wiruski przygarniam
Santoocha jak wizyta?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 14:19
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Ja po wizycie.
Lekarz spóźnił się grubo ponad godzinę. Przede mną były jeszcze 4 babki. Weszłam, powiedziałam co i jak, pokazałam wykresy, wyniki bety, plik badań poziomu tsh.
Zlecił usg (na 2 kwietnia), badania krwi, wizyta następna 14 kwietnia.
Zrobię co kazał na NFZ, ale po tej kwietniowej wizycie powiem mu, że chcę iść do niego prywatnie.
Nie będę zamykała swojego gabinetu na 4-5 godzin, bo lekarz ma jednocześnie dyżur w przychodni i dyżur na położnictwie.
To już wolę zapłacić za wizytę prywatną niż tracić klientów i nie zarabiać.
Zła jestem!Macierzanka:), Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
A no i co do basenu- można ale tylko jeśli woda jest ozonowana (w moim mieście jest niestety chlorowana), bzykać się można jeśli nie mam żadnych dolegliwości ani krwawień (jupi!!!!! ).
Little Frog, Lena87, Macierzanka:), Z., Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Ja po wizycie.
Lekarz spóźnił się grubo ponad godzinę. Przede mną były jeszcze 4 babki. Weszłam, powiedziałam co i jak, pokazałam wykresy, wyniki bety, plik badań poziomu tsh.
Zlecił usg (na 2 kwietnia), badania krwi, wizyta następna 14 kwietnia.
Zrobię co kazał na NFZ, ale po tej kwietniowej wizycie powiem mu, że chcę iść do niego prywatnie.
Nie będę zamykała swojego gabinetu na 4-5 godzin, bo lekarz ma jednocześnie dyżur w przychodni i dyżur na położnictwie.
To już wolę zapłacić za wizytę prywatną niż tracić klientów i nie zarabiać.
Zła jestem!
mi od razu dała komplet i niestety też prywtanie, krew, tarczyca, hormony płciowe, różyczka itp..i jeszcze wymazy
ehhhhh pociągnie kieszenią -
Rudasek wrote:mi od razu dała komplet i niestety też prywtanie, krew, tarczyca, hormony płciowe, różyczka itp..i jeszcze wymazy
ehhhhh pociągnie kieszenią -
niecierpliwa21 wrote:Kochane zamiast na bete postanowilam zrobić sikańca dziś rano, 11 dpo !
I wyszła mi baaaardzo blada druga kreseczka !!!
Wynika z tego że te moje podwyższone hormony wskazywały na ciąże!
Chciałam wrzucić fotkę ale nie umiem tutaj...
Gratuluję! Braaawo Teraz będzie z górki Super wiadomość
Kaśka28 wrote:Another masz mozliwosc zrobiena bety?? bo ten sluz o ktorym piszesz to jest chyba objaw ciazy juz troche dziewczyn tak mialo...a potem zobzczyly 2 krechy:D
Ja zaraz uciekam do pracy bede dopiero wieczorkirm:D
Mam, ale narazie nie widzę takiego sensu. Jutro dopiero wychodzi 14 dzień fazy lutealnej, więc poczekam do jutra. Z resztą robiłam już 3 testy, wszystkie 3 negatywne, więc nadziei z tym cyklem nie wiążę jednak...
Ale mi dzisiaj czas leci, hoho, już 15
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
A ja wczoraj byłam w Coffee House i zjadłam pucharek lodów z ananasem i syropem owoce leśne, a do tego wypiłam gorącą czekoladę z bita śmietaną i owocami leśnymi
Myślałam, że się porzygam!Lena87, Macierzanka:), Ania07, Fidelissa, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Nom, cichutko. Ja tak zaglądam od czasu do czasu
Skończyłam oglądać Chirurgów, teraz kończę przygotowywanie obiadku i czekam na męża Może uda mi się go naciągnąć na jakieś zakupy....marzą mi się buciki
Santoocha, Ty to masz spust!
Melula, witamy w nowym wątku. Widzę, że trafiłaś na pustkę...
Lenka i Rudasku jak tam?
Z. nie wysilisz się zbytnio z nadrabianiem
Another, to czekamy na rozwój sytuacji u Ciebie. My kobiety to musimy mieć stalowe nerwy i nieskończenie wiele cierpliwości....Another, Z. lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Nom, cichutko. Ja tak zaglądam od czasu do czasu
Skończyłam oglądać Chirurgów, teraz kończę przygotowywanie obiadku i czekam na męża Może uda mi się go naciągnąć na jakieś zakupy....marzą mi się buciki
Santoocha, Ty to masz spust!
Melula, witamy w nowym wątku. Widzę, że trafiłaś na pustkę...
Lenka i Rudasku jak tam?
Z. nie wysilisz się zbytnio z nadrabianiem
Another, to czekamy na rozwój sytuacji u Ciebie. My kobiety to musimy mieć stalowe nerwy i nieskończenie wiele cierpliwości....
Co do rozwoju sytuacji, to myślę, że jutro rano zrobię test jeśli dziś się nie pojawi @. Ale dzisiaj wyjątkowo czuję, że się pojawi. Bolą mnie jajniki bardzo nisko, podbrzusze kłuje i jestem mega głodna od wczoraj. To typowe objawy na @. Tylko śluz mnie zastanawia, bo nie wiem sama, czy u mnie zawsze tyle było przed @, czy mniej (szczerze to nie pamiętam). Miałam zrobić test dzisiaj rano, ale byłam taka zaspana o tej 4, że usiadłam na kibelek, wysikałam się i dopiero sobie przypomniałam, że miałam nasikać do kubeczka...
Odebrałam to jako znak, że mam się nie nakręcać
Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."