Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a no fakt...przeciez Wy macie śniadania czas teraz...
u mnie juz po obiadku...stad te placki ziemniaczane i deserek...
w gwoli wyjasnienia...bo jeszcze pomyslicie, ze ja tak normalnie "zdrowo" zaczynam kazdy poranek)
Natka098, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDelia wrote:a no fakt...przeciez Wy macie śniadania czas teraz...
u mnie juz po obiadku...stad te placki ziemniaczane i deserek...
w gwoli wyjasnienia...bo jeszcze pomyslicie, ze ja tak normalnie "zdrowo" zaczynam kazdy poranek)
A tak sie własnie zastanawialam co tak szybko obiadDelia lubi tę wiadomość
-
oki ...weryfikacja danych do wspolpracy wyslana
kocie nakarmioneszczesliwa az mruczala
a teraz gania jak glupia za mucha
Anutka lubi tę wiadomość
-
Karola tez odczuwala bol miesiaczkowy i kazda inna dziewczyna w ciazy
wiec nic nie jest przesadzone
Anutka lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Ja już po śniadanku które Tomcio zrobił i kawce
uwielbiam jego jajecznice ale dużo nie zjadłam bo jakoś Mnie zemdliło
sara_nar, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Ale takie klycie w podbrzuszu ???
Anutka lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny. mąż wczoraj spał na kanapie, dziś z rana awantura a potem serduszkowanie na zgodę
mam nadzieję, że przez najbliższe dni będzie mi życie umilał... my na obiad zaliczyliśmy kebaba. dzięki temu nie musiałam gotować
Ania_84, Z. lubią tę wiadomość
-
aniu mój mąż to już miał walizki spakowane i chciał się do rodziców wyprowadzać. chciał zabrać ze sobą naszego psa a ja mu nie chciałam pozwolić i chyba to przesądziło że został
pogadaliśmy i był kompromis. ale naprawdę byłam wściekła na niego. mam nadzieję, że się poprawi, bo nie chcę więcej kłótni...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nie raz potrzebne sa takie kłótnie zeby dcenic pozniej to c sie ma
wazne ze znalezliscie kompromisasioczek86, Little Frog, Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
-
asioczek86 wrote:kaśka śliczny piesek, ja mam 6miesięcznego łobuza
nadal nieokrzesany, ale kochany
przeważnie mam cykle 28/+-2 dni. pierwszy cykl z mierzeniem tempki. trochę się naczytałam na forum o kłuciu jajników i jak dotąd myślałam, że bolą bo pęcherzyk rośnie. dam sobie spokój z tym zastanawianiem się. dopiero jutro będę mieć okazję wykorzystać mężaw dniu ovulacji moze byc nawet 2 dni wczesniej albo dzien pozniej bo plemniczki zyja w naszym sluzie a tak w ogole to pamietaj ze to jest tyko program moze sie pomylic nawet jak temka bedzie wysoka nie musi w tym momencie dojsc do ovulacji organizm kobiecy jest bardzo skomlikowany...musisz byc cierpliwa pierwszy cykl musisz sie nauczyc siebie obserwowac ale nie denerwuj sie niczym po prostu sie ucz:D pozniej bedzie latwiej chociaz zycze ci zeby ie bylo poznije:D
Lena87 wrote:Mniam Mniam .. Od rana robicie smaka na jedzonko
Ja dziś bez obiadku, wybieram się z mężem na sklepy musi sobie kupić koszulę Komunia tuż tużja już sukienkę zakupiłam
Anutka wrote:Trzyma sie, zmierzylam o 7 i bylo 37 a poznirj o 8 nadal bez wstawania z lozka 37,20. Doszedl sluz kremowo-wodniscie-rozciagliwy, ale martwi mnie bol miesiaczkowy, mniejszy niz wczoraj, ale mimo wszystko.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️