Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka, która ogląda eurowizję?
mam pytanko: jak u was jest- kiedy zaczyna boleć i kłuć jajnik- przed owulką jak rośnie, w czasie owu jak pęka czy po owulacji? ja mam od popołudnia kłucie jajników i nie wiem z jakiej to okazji ... niestety męża nie mogę wykorzystać bo "świętuje" -
asioczek86 wrote:hejka, która ogląda eurowizję?
mam pytanko: jak u was jest- kiedy zaczyna boleć i kłuć jajnik- przed owulką jak rośnie, w czasie owu jak pęka czy po owulacji? ja mam od popołudnia kłucie jajników i nie wiem z jakiej to okazji ... niestety męża nie mogę wykorzystać bo "świętuje"
Teraz niestety wcale nie czuje owulacji. -
ja zastanawiam się z jakiej racji czuję ten jajnik. dziś tempka u mnie 36,8 a jajnik jednak kłuje. czy miałam owulkę, czy jestem w czasie czy po- już zgłupiałam. chyba znowu nie wstrzeliłam się z serduszkowaniem
-
Kaśka28 wrote:hej dziewczynki wpadlam na chwilke pochawalic sie nowym domownikiem zaraz was postaram sie nadrobic ale nie wiem na ile mi czasu starczy bo mama oczywiscie bratanice w domu ale miala niespodzianke:D spala u nas od wczoraj a o piesku nic nie wiedziala przywiezli nam pieska a ja zeszlam niby wyrzucic smieci i wrocilam juz z pieskiem ale byla zaskoczona:D
Przedstawiam wam oto Niko:D
po 10 min pobytu u nas wylozyl sie na dywanie i zasnał
Zakochalam sie, ale nie mów mojemu Fidusiowi bo sie obrazi.....)
Z. lubi tę wiadomość
-
kaśka śliczny piesek, ja mam 6miesięcznego łobuza
nadal nieokrzesany, ale kochany
przeważnie mam cykle 28/+-2 dni. pierwszy cykl z mierzeniem tempki. trochę się naczytałam na forum o kłuciu jajników i jak dotąd myślałam, że bolą bo pęcherzyk rośnie. dam sobie spokój z tym zastanawianiem się. dopiero jutro będę mieć okazję wykorzystać męża -
no pięknie, mąż poza domem, nawet nie wiem gdzie. jak wróci to od razu spać pójdzie i chrapać mi będzie. ja to mam "szczęście"
na dziś pozostaje mi już tylko oglądanie eurowizji...Fidelissa lubi tę wiadomość
-
asioczek86 wrote:kaśka śliczny piesek, ja mam 6miesięcznego łobuza
nadal nieokrzesany, ale kochany
przeważnie mam cykle 28/+-2 dni. pierwszy cykl z mierzeniem tempki. trochę się naczytałam na forum o kłuciu jajników i jak dotąd myślałam, że bolą bo pęcherzyk rośnie. dam sobie spokój z tym zastanawianiem się. dopiero jutro będę mieć okazję wykorzystać mężaowocnych starań
asioczek86 lubi tę wiadomość
-
Witam wieczorową porą
Fidelissa ciężarnej wszystko wolnow szczególności pizzę i fantę
o ja pizzę ostatnio z 3-4msc temu jadłam.
Misty ale brzuszek .... cudowny. Heh marzy mi się taki .... baaardzo, baaaardzo.
Przerzucam się na koktajle takie ze szpinakiem, selerem, kiwi, bananem. Mam kilka przepisów, a z racji, że ostatnio brak apetytu szczególnie rano mi doskwiera, to niezła alternatywa.
Cały dzień czuję `mokro` i śluz mam jak w płodne. W dodatku lekkie kucie jajników, a niedawno jakiś dziwny skurcz w kroczu mnie złapał. Myślałam, że urodzę. Na szczęście przeszło.
Zmykam, bo M. protestuje z zaścieleniem łóżka , bo ja przed komputerem.
DOBREJ NOCY i spokojnej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 21:48
Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość
-
Misty brzuszek śliczny, trzymam kciuki za panieńskie. Moje było niezapomniane w Krakowie:))
Z. Miło, ze jestes:)
Sara fajnie, ze sie układa i tryska) zródło miłości:))
Jutro niedziela jedziemy na komunie. Boje sie długiego bycia w kościele ( często mi słabo), najwyżej wyjdę.
Potem obżarstwo i odpoczynek w domu:))
Myśle, ze duża konkurencja dla naszych jest quoncita wurst- chwytliwe, ale patrzeć na niego nie mogę...Z., Misty87 lubią tę wiadomość