Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ancolek wrote:ale tu coś cicho jakoś tak piątkowo. a Ja się wkurzam bo mi wykres już 3 razy zmieniał termin ovu i mnie drażni, i raz sie cieszę że sie z
wstrzeliliśmy a on za chwile psikusa robi i sie nie wstrzeliliśmy z
i dzis znowu zmienił i zwariowałam
co do wykresów...i calego systemu....mi na przyklad w tym cyklu wogole jeszcze ovulki nie wyznaczyl chociaż mam potrzebne parametry wpisane ;(... kurka!...to jednak jest wkurzające zgadzam sie z Anciołkiem
miłego weekendu wszystkim !!!
Ania_84, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:dzis mezu mnie pryztulil i powiedzial ze jestem kochana ze to znim przechodze i ze jesli nam sie uda to bede najlpesza mam pod sloncem a on zorbi wszytsko bybyc najepszym tat nie wazne czy genetycznym .. az mi łzy stanely w oczach
naet nie wspomnial czy wolalby chlopca czy dzewzynke;/
Aniu - wzruszające to było co napisalaśtrzymam za Was kciuki i modlę się aby wszystko sie udało!!! bo uda się!!
Malenq lubi tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Dzień dobry. Ja oczywiście w pracy, ale od rana mimo bólu głowy mam dobry humor
Wczoraj wykorzystałam mego M. jak już zasnął i powiem wam ... o kurczę. Szok. Bo poszło z niego jak z armaty
Później leżąc M. mnie pyta : "kochanie masz teraz dni płodne?" więc, mówię, że nie wiem, na co on "to co ty robisz na tym forum?" i ucieszony mówi, że wiesz jakbyś miała dzisiaj płodne, to są szanse na dzidziusiaTa jego radość mnie rozbroiła
Sara to było bardzo słodkie! widzisz jaki on jest kochany...Mężowie czasem serio mogą nas zaskoczyć w momencie, w ktorym najmniej sie tego spodziewamy;) Coś przeczuwam tu duże zmiany nadchodząpozytywne zmiany
bardzo się ciesze.
Malenq, Ania_84, sara_nar lubią tę wiadomość
-
dobra wreszcie czas na relax
obiadek zjedzony
Talarki ziemniaczkow smazone + młoda kapustkamezu az wylizal talerz
ehehehe
Laura bedzie dobrze zobaczysz uda sie
Delia bardzo dziekujeja wierze ze nam sie uda
Laura, Delia, sara_nar, Malenq lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki wpadlam na chwilke pochawalic sie nowym domownikiem zaraz was postaram sie nadrobic ale nie wiem na ile mi czasu starczy bo mama oczywiscie bratanice w domu ale miala niespodzianke:D spala u nas od wczoraj a o piesku nic nie wiedziala przywiezli nam pieska a ja zeszlam niby wyrzucic smieci i wrocilam juz z pieskiem ale byla zaskoczona:D
Przedstawiam wam oto Niko:D
po 10 min pobytu u nas wylozyl sie na dywanie i zasnałWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 15:50
Delia, Malenq, sara_nar, Ania_84, Laura, Little Frog, Magdas, Z., przedszkolanka:), Natka098, Fidelissa, Lena87, Bursztynka, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kasiu - Niko wygląda przesłodko...
a jezeli zasna na dywanie to znaczy,ze czuje sie u Was bezpieczne i nie teskni za mama tak strasznie:)
pamietam jak dostalysmy z siostrą pierwszego pieska to cala pierwsza noc biedaczek popiskiwal i nie mogl sie ulozyc ;(
gratulacje malego syneczka
-
Mi mój mężek kupił obiadek w kredensie smaku. Zupka z zielonego groszku pycha, karkówka z pieca już gorzej .... ale zjedliśmy razem, więc nie mam co narzekać
mmm coś słodkiego, biała czekolada z bombelkami albo chałwa, to jest coś co bym mogła jeść kilogramamiDelia, Ania_84, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:hej dziewczynki wpadlam na chwilke pochawalic sie nowym domownikiem zaraz was postaram sie nadrobic ale nie wiem na ile mi czasu starczy bo mama oczywiscie bratanice w domu ale miala niespodzianke:D spala u nas od wczoraj a o piesku nic nie wiedziala przywiezli nam pieska a ja zeszlam niby wyrzucic smieci i wrocilam juz z pieskiem ale byla zaskoczona:D
Przedstawiam wam oto Niko:D
po 10 min pobytu u nas wylozyl sie na dywanie i zasnał
juz zazdroszcze....
my będziemy mieli pieska dopiero za ok miesiąc bo ogrodzenie robimy.Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Aaaa Kasi piekny
Cmok cmok
A moj małzyk .. wlasne przyniosl prototyp swojego pierwszego fotela
coprawda mowi ze nie udal mu sie ..ale wg mnie jak na pierwszy wlasny wyrob jest superwygodny na maksa
duzy
tylko w nim ogladac TV
Malenq, XxMoniaXx, Delia, Kaśka28, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tak też sie pojawię co 100 stron
No cóż, ostatnio mam co robić, więc nie bywam, ale może kiedyś w przypływie nudów nadrobię coś
Zapewniam, że o każdej z Was pamiętam, tylko czas mi nie pozwala wzywać Was z imienia
Przyjdą mrozy to do Was wrócę
Pozdrawiam, ściskam, wysyłam dużo słońca!!!XxMoniaXx, Magdas, Z., Malenq, Little Frog, Fidelissa, sara_nar, Lena87 lubią tę wiadomość