Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Obczajacie byla przede mna dziewczyna ktora tez juz pare lat sie starala i na clo za 2 razem jej sie udalo. I dzisiaj dowiedziala sie,ze bedzie córke miala a chciala syna i z tego powodu byla strasznie zalamana
ja rozumiem, ze kazdy ma prawa miec jakies preferencje ale bez przesady ona byla naprawde wsciekla ze to corka. Az troche gin sie wkurzyl i w sumie sie nie dziwie bo niedosc ze jej pomogl zajsc w ta ciaze to ona mu jazdy robi bo nie taka plec tak jakby on mial mozliwosc decydowania
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
KUrde .no nie dziwie sie a co zlego w corce ja pierdziele starajac sie tyle to bym myslala zeby tylko bylo zdorwe;/
Delia lubi tę wiadomość
-
Ale żeby ginowi jazdy robić z tego powodu?!
Tak jak napisałaś - każdy ma jakieś mniejsze lub większe nadzieje związane z płcią. Ale przecież bez przesadySzczególnie po dłuższym czasie starań, to powinna na serio docenić to, że się jej udało... Pewnie później będzie się z tego śmiać, ale mimo wszystko uważam jej zachowanie za strasznie nieodpowiedzialne i dziecinne.
Aniu, mąż po Twojej @ pewnie stęsknionyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 12:40
-
MAgdas dziwna babka masakra. Jeszcze pretensje do lekarza a co on miał na to mieć jakiś wpływ?? Dziwna ja jak bym się dowiedziała że się udało to skakałabym pod niebo z radości. A czy syn czy córka wszystko jedno byle zdrowe. Chociaż mojemu marzy się synek
Ania_84, Z. lubią tę wiadomość
-
dzis mezu mnie pryztulil i powiedzial ze jestem kochana ze to znim przechodze i ze jesli nam sie uda to bede najlpesza mam pod sloncem a on zorbi wszytsko bybyc najepszym tat nie wazne czy genetycznym .. az mi łzy stanely w oczach
naet nie wspomnial czy wolalby chlopca czy dzewzynke
Stwierdam ze niektore kobiety sa dziwne ;/Z., Little Frog, sara_nar, Delia, Malenq, Misty87, Fidelissa, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Mi się marzyła trójka dzieciaczków, płci męskiej
Ale teraz wiem, że to nie ma znaczenia! Będę się ciszyć jak dostanę choć jedną małą duszyczkę do wychowaniai nie ważne czy chłopak czy dziewczyna! Będę skakać jak kangur do góry z radości i płakać jak bóbr ze szczęścia
Także dziewczyna rzeczywiście troszkę dziwnie się zachowała... ale może to faktycznie hormony w ciąży buzują...
Czekam teraz co się wydarzy w czerwcu. Mam wizytę u gina 10.06 a termin @ na 2.06, więc wóz albo przewóz, albo będzie potwierdzał ciążę (na to liczę...) albo nie wyjdę od niego bez skierowania na hormony jak ciąży nie będzieMalenq, Ania_84, sara_nar, Laura, Fidelissa, Lena87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Oby przebudzial sie jak zobaczy piekna buzke dziewczynki po porodzie
Z. to trzymam za potwierdzenie ciazy ..
A twoj nick jest poczatkiej ciazy potwierdzoej w kodach medycznych
Z 32.1 - ciaza potwierdzonaZ., Malenq, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:dzis mezu mnie pryztulil i powiedzial ze jestem kochana ze to znim przechodze i ze jesli nam sie uda to bede najlpesza mam pod sloncem a on zorbi wszytsko bybyc najepszym tat nie wazne czy genetycznym .. az mi łzy stanely w oczach
naet nie wspomnial czy wolalby chlopca czy dzewzynke
Stwierdam ze niektore kobiety sa dziwne ;/
Też pochwalę mojego męża!Zdarza mu się grywać na gitarze i w dniu kiedy dostałam ostatnią @ coś tam sobie brzdąkał bo go to uspokaja. I mówię do niego, zagraj coś dla mnie. A on zaczął grać i zaśpiewał mi:
"Nic na prawdę, nic nie pomoże, jeśli Ty, nie pomożesz dziś miłości, moja i Twojaa nadzieja..."
I tak się wzruszyłam, że się popłakałam i mnie tulałKocham go
A teraz idę na zakupki, życzę Wam miłego dzionka!Ania_84, Malenq, sara_nar, Little Frog, Laura, Misty87, Fidelissa, Lena87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Ahhh te chlopy
ne raz potrafia zaskakiwac
A ja lece robic młoda kapustemniam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 12:57
Malenq, sara_nar, Z. lubią tę wiadomość
-
Aaaa Aniu za młodą kapustkę dałabym się pokroić, wczoraj takiego smaka na nią miałam,uwielbiam taką z koperkiem. Umrę z głodu zaraz. Jeszcze nic w zasadzie nie jadłam. Może M. coś mi przyniesie jak skończy o 14.
Z. super ten Twój mąż
Heh ja nie rozumiem kobiet, co to mając największy skarb pod sercem wybrzydzają i płeć im się nie podoba..... masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 13:22
Malenq, Ania_84, Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
Z. wrote:Bry
Zawzięta jestem, nadrobiłam chyba ponad 100 stron, które naprodukowałyście podczas mojej nieobecności
Malenq, Cynamonek gratuluje Wam zieloności i życzę nudnych, spokojnych miesięcy do rozwiązania
Fidelissku, Macierzanko, Lenko, Żabko, Lauro dziękuję Wam za zauważenie mojej nieobecności i za wsparcie! Przeżyłam w między czasie załamanie nerwowe i ciepłe słowa z Waszej strony są dla mnie po prostu nieocenione!
Poza tym czytając Was nabrałam ponownie pogody ducha i chyba złe dni są już za mną a moja nadzieja budzi się znów do życia!
Wszystkie Was ciepło pozdrawiam i mocno Wam kibicuję! Tęskniłam
Tulam i ściskam
Rozumiem ja też miewałam kiedyś takie dni....Teraz już lepiej, chociaż kto wie jak ja zniosę kolejną nieudaną inseminację....Pewnie nie będzie mi lekko, ale jesteście Wy tutaj więc będę wbijać
Malenq, Z. lubią tę wiadomość