Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Obczajacie byla przede mna dziewczyna ktora tez juz pare lat sie starala i na clo za 2 razem jej sie udalo. I dzisiaj dowiedziala sie,ze bedzie córke miala a chciala syna i z tego powodu byla strasznie zalamana
ja rozumiem, ze kazdy ma prawa miec jakies preferencje ale bez przesady ona byla naprawde wsciekla ze to corka. Az troche gin sie wkurzyl i w sumie sie nie dziwie bo niedosc ze jej pomogl zajsc w ta ciaze to ona mu jazdy robi bo nie taka plec tak jakby on mial mozliwosc decydowania
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
KUrde .no nie dziwie sie a co zlego w corce ja pierdziele starajac sie tyle to bym myslala zeby tylko bylo zdorwe;/
Delia lubi tę wiadomość
-
Ale żeby ginowi jazdy robić z tego powodu?!
Tak jak napisałaś - każdy ma jakieś mniejsze lub większe nadzieje związane z płcią. Ale przecież bez przesady
Szczególnie po dłuższym czasie starań, to powinna na serio docenić to, że się jej udało... Pewnie później będzie się z tego śmiać, ale mimo wszystko uważam jej zachowanie za strasznie nieodpowiedzialne i dziecinne.
Aniu, mąż po Twojej @ pewnie stęskniony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 12:40
-
MAgdas dziwna babka masakra. Jeszcze pretensje do lekarza a co on miał na to mieć jakiś wpływ?? Dziwna ja jak bym się dowiedziała że się udało to skakałabym pod niebo z radości. A czy syn czy córka wszystko jedno byle zdrowe. Chociaż mojemu marzy się synek
Ania_84, Z. lubią tę wiadomość
-
dzis mezu mnie pryztulil i powiedzial ze jestem kochana ze to znim przechodze i ze jesli nam sie uda to bede najlpesza mam pod sloncem a on zorbi wszytsko bybyc najepszym tat nie wazne czy genetycznym .. az mi łzy stanely w oczach
naet nie wspomnial czy wolalby chlopca czy dzewzynke
Stwierdam ze niektore kobiety sa dziwne ;/
Z., Little Frog, sara_nar, Delia, Malenq, Misty87, Fidelissa, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Mi się marzyła trójka dzieciaczków, płci męskiej

Ale teraz wiem, że to nie ma znaczenia! Będę się ciszyć jak dostanę choć jedną małą duszyczkę do wychowania
i nie ważne czy chłopak czy dziewczyna! Będę skakać jak kangur do góry z radości i płakać jak bóbr ze szczęścia 
Także dziewczyna rzeczywiście troszkę dziwnie się zachowała... ale może to faktycznie hormony w ciąży buzują...
Czekam teraz co się wydarzy w czerwcu. Mam wizytę u gina 10.06 a termin @ na 2.06, więc wóz albo przewóz, albo będzie potwierdzał ciążę (na to liczę...) albo nie wyjdę od niego bez skierowania na hormony jak ciąży nie będzie
Malenq, Ania_84, sara_nar, Laura, Fidelissa, Lena87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Oby przebudzial sie jak zobaczy piekna buzke dziewczynki po porodzie

Z. to trzymam za potwierdzenie ciazy ..
A twoj nick jest poczatkiej ciazy potwierdzoej w kodach medycznych
Z 32.1 - ciaza potwierdzona
Z., Malenq, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:dzis mezu mnie pryztulil i powiedzial ze jestem kochana ze to znim przechodze i ze jesli nam sie uda to bede najlpesza mam pod sloncem a on zorbi wszytsko bybyc najepszym tat nie wazne czy genetycznym .. az mi łzy stanely w oczach
naet nie wspomnial czy wolalby chlopca czy dzewzynke
Stwierdam ze niektore kobiety sa dziwne ;/
Też pochwalę mojego męża!
Zdarza mu się grywać na gitarze i w dniu kiedy dostałam ostatnią @ coś tam sobie brzdąkał bo go to uspokaja. I mówię do niego, zagraj coś dla mnie. A on zaczął grać i zaśpiewał mi:
"Nic na prawdę, nic nie pomoże, jeśli Ty, nie pomożesz dziś miłości, moja i Twojaa nadzieja..."
I tak się wzruszyłam, że się popłakałam i mnie tulał
Kocham go 
A teraz idę na zakupki, życzę Wam miłego dzionka!
Ania_84, Malenq, sara_nar, Little Frog, Laura, Misty87, Fidelissa, Lena87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Ahhh te chlopy
ne raz potrafia zaskakiwac 
A ja lece robic młoda kapuste
mniam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 12:57
Malenq, sara_nar, Z. lubią tę wiadomość
-
Aaaa Aniu za młodą kapustkę dałabym się pokroić, wczoraj takiego smaka na nią miałam,uwielbiam taką z koperkiem. Umrę z głodu zaraz. Jeszcze nic w zasadzie nie jadłam. Może M. coś mi przyniesie jak skończy o 14.
Z. super ten Twój mąż
Heh ja nie rozumiem kobiet, co to mając największy skarb pod sercem wybrzydzają i płeć im się nie podoba..... masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 13:22
Malenq, Ania_84, Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
Zygfrydko Kochana moja będzie dobrzeZ. wrote:Bry

Zawzięta jestem, nadrobiłam chyba ponad 100 stron, które naprodukowałyście podczas mojej nieobecności
Malenq, Cynamonek gratuluje Wam zieloności i życzę nudnych, spokojnych miesięcy do rozwiązania
Fidelissku, Macierzanko, Lenko, Żabko, Lauro dziękuję Wam za zauważenie mojej nieobecności i za wsparcie! Przeżyłam w między czasie załamanie nerwowe i ciepłe słowa z Waszej strony są dla mnie po prostu nieocenione!
Poza tym czytając Was nabrałam ponownie pogody ducha i chyba złe dni są już za mną a moja nadzieja budzi się znów do życia!
Wszystkie Was ciepło pozdrawiam i mocno Wam kibicuję! Tęskniłam

Tulam i ściskam
Rozumiem ja też miewałam kiedyś takie dni....Teraz już lepiej, chociaż kto wie jak ja zniosę kolejną nieudaną inseminację....Pewnie nie będzie mi lekko
, ale jesteście Wy tutaj więc będę wbijać
Malenq, Z. lubią tę wiadomość