Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
santoocha wrote:Taaa, dziś jak jej (o ja głupia) przedstawiłam kilka wizji moich pomysłów na macierzyństwo (np. że gdy będę na macierzyńskim, to dziecko jak będzie spało, to np nie w kuchni gdy ja będę gotowała obiad, tylko w swoim pokoiku przy elektronicznej niani), to oczywiście wszystko źle, że się przekonam że zrobię inaczej blebleble... No masakra. Niestety będzie piętro niżej, więc czeka mnie walka z jej pomysłami na moje wychowywanie dziecka
santoocha lubi tę wiadomość
-
ale tu coś cicho jakoś tak piątkowo. a Ja się wkurzam bo mi wykres już 3 razy zmieniał termin ovu i mnie drażni, i raz sie cieszę że sie z
wstrzeliliśmy a on za chwile psikusa robi i sie nie wstrzeliliśmy z
i dzis znowu zmienił i zwariowałam
Mama 8 letniej Wiktorii
i Aniołka Patrycji 10.05.2011 (22tc) -
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór ja nastrajam sie psychicznie na jutrzejsza wizyte i nastawiam sie na 2 opcja ze albo cos rosnie albo nie i dalej czekam
Lena87 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Ok dziewczynki,zycze Wam milej nocki*_*
A my wyruszamy pomalu;)Tak wiec komu w droge,temu czas,a rano bede mogla powiedziec DZIEN DOBRY POLSKO;) I do sklikania pewnie w czwartek,bo zanim Was nadrobie...:)Juz za Wami tesknie:( Pozdrawiam:)Lena87, Misty87, santoocha, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyManiuś wrote:Ok dziewczynki,zycze Wam milej nocki*_*
A my wyruszamy pomalu;)Tak wiec komu w droge,temu czas,a rano bede mogla powiedziec DZIEN DOBRY POLSKO;) I do sklikania pewnie w czwartek,bo zanim Was nadrobie...:)Juz za Wami tesknie:( Pozdrawiam:)
Spokojnej i Szerokiej Drogi dla Was
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Własnie wrócilismy z badan genetycznych Pan bardzo fajny wytluaczyla nam pokolei co i jak
Kariotyp obydwoje mamt zrobiony mz dodatkowo mutace genu AZF , CFTR
Z jednej stony uciesznei jestesmy z drugeij mamy obawy ..
Okazuje sie ze nawet jelsi AZF wyjdzie w iare .. to musimy sie liczyc z tym zejesli pobiora plemniki z jader meza to jesli urodzi sie syn to na 100% bedzie przechodzi to samo co my teraz ...jesli dziewczynka to luzik ..
Tak samo z mutacja CFTR jesli u meza wyjdzie wtedy beda robic i mi bo jesli i u mnie bedzie to ddziecko bedzie chore na Mucowiscytoze .. ;/ -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Własnie wrócilismy z badan genetycznych Pan bardzo fajny wytluaczyla nam pokolei co i jak
Kariotyp obydwoje mamt zrobiony mz dodatkowo mutace genu AZF , CFTR
Z jednej stony uciesznei jestesmy z drugeij mamy obawy ..
Okazuje sie ze nawet jelsi AZF wyjdzie w iare .. to musimy sie liczyc z tym zejesli pobiora plemniki z jader meza to jesli urodzi sie syn to na 100% bedzie przechodzi to samo co my teraz ...jesli dziewczynka to luzik ..
Tak samo z mutacja CFTR jesli u meza wyjdzie wtedy beda robic i mi bo jesli i u mnie bedzie to ddziecko bedzie chore na Mucowiscytoze .. ;/
Za przeproszeniem .. " jak nie urok to sraczka "