Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej
My mamy wizyte 13 maja...dobrze, ze nie w piatek
Tak bym juz chciala wiedziec! Trzymajcie kciuki za parke
Jutro dzien zajety na maxa, potem panienski!
Buziaki dla wszystkich i dobrej nocki!
Aaa Santoocha super mega przystojny ten Twoj maly facetManiuś, Laura, santoocha, Macierzanka:), Lena87, sara_nar, Little Frog, alka89, alka89, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Hej
My mamy wizyte 13 maja...dobrze, ze nie w piatek
Tak bym juz chciala wiedziec! Trzymajcie kciuki za parke
Jutro dzien zajety na maxa, potem panienski!
Buziaki dla wszystkich i dobrej nocki!
Aaa Santoocha super mega przystojny ten Twoj maly facet -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry. Ja oczywiście w pracy, ale od rana mimo bólu głowy mam dobry humor
Wczoraj wykorzystałam mego M. jak już zasnął i powiem wam ... o kurczę. Szok. Bo poszło z niego jak z armaty
Później leżąc M. mnie pyta : "kochanie masz teraz dni płodne?" więc, mówię, że nie wiem, na co on "to co ty robisz na tym forum?" i ucieszony mówi, że wiesz jakbyś miała dzisiaj płodne, to są szanse na dzidziusiaTa jego radość mnie rozbroiła
Santoocha ślicze te zdjęcia, co do chłopca, to powiem Ci, że ostatnio widząc zdjęcie jak wyglądają narządy u takiej fasolki, nie dziwię się, że nawet ginekolog może się pomylić.
Little Frog, Delia, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Misty, udanej zabawy
MAniuś, miłego czasu spędzonego w Polsce
Sara, ja też nie widzę większej różnicyA mąż, dobry
Lenka, dzień dobry!!
Malenq, czy ja muszę się po innych forach poniewierać, żeby zobaczyć u Ciebie zielone wieści?!GRATULUJĘ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 09:44
sara_nar, Z., Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No kurdę Malenq ... wędrujesz na czarną listę. Jak to tak, komu jak komu, ale nam tu się nie pochwalić ?
Z nudów chyba zabiorę się za robótki ręczne ... tzn. u siostry w szkole pani woźna zajmuje się decoupagem i na dzień mati robiła mi i dla siostry doniczki w kwiaty, Wczoraj zobaczyłam je i szczena mi opadła. Są śliczne. Jak będę miała swoją, to wrzucę fotki. Ze zwykłej białej doniczki powstało coś pięknego. Muszę i ja nauczyś się takie robićLittle Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malenq gratuluję, szkoda że nie mogę podpatrzeć wykres
czy zawsze w weekend musi padać ?! wczoraj jechałam autobusem- nie padało, wysiadam z niego- jak runęło, dobrze że parasol miałam. już drugi raz pogoda zrobiła mi takiego psikusa. niech pada, ale żebym w tym czasie nie musiała nigdzie z domu wychodzić -
nick nieaktualny
-
wiem dziewczynki i wcale nie mamy zamiau sie poddawac..
Ale wiecie okazuje sie ze w karitypie jesli wyjdzie ze maz ma dodatkow chormosom..to wlasnie on bedzie przekazywany dalej i kazdy meski potomek meza bedzie g mial.. ;/
wiem ze nie ma co sie martwic na zapas ale jednak maz zaczal sie zastanwiac .. czy chcialby zeby jeo syn to wszytso przechodzil a dodatkow jesli potwierdzi sie jedna choroba meza.. juz nie pamietam nazwy.. to zarowno on jak i dziecko beda barziej narazeni na nowotwor sutka
z jednej strony ceszymy sie ze bedziemy wiedziec wszytsko ..ale z drugiej stoyn po porstu nie wiemy co zdecydujemy w takim przypadku dalej .. -
Hej ja po wizycie i tak jak przypuszczalam szalu nie ma... ale gin powiedzial ze to bylo do przewidzenia bo rzadko za pierwszym razem jest szał . Mam od poniedzialku brac dupka 2 razy dziennie a no i mimo wszystko ♡ bo powiedzial ze jeszcze moga ruszyc.W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Bry
Zawzięta jestem, nadrobiłam chyba ponad 100 stron, które naprodukowałyście podczas mojej nieobecności
Malenq, Cynamonek gratuluje Wam zieloności i życzę nudnych, spokojnych miesięcy do rozwiązania
Fidelissku, Macierzanko, Lenko, Żabko, Lauro dziękuję Wam za zauważenie mojej nieobecności i za wsparcie! Przeżyłam w między czasie załamanie nerwowe i ciepłe słowa z Waszej strony są dla mnie po prostu nieocenione!
Poza tym czytając Was nabrałam ponownie pogody ducha i chyba złe dni są już za mną a moja nadzieja budzi się znów do życia!
Wszystkie Was ciepło pozdrawiam i mocno Wam kibicuję! Tęskniłam
Little Frog, Malenq, Laura, Misty87, santoocha, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
ja dopiero weszlam na troche bo maz mi nie dawal spokoju
co zaczeam pisac posta to ten sie dopbieral.. łotr
teraz pojechalismy po zakupy i bedzie mloda kapustka taka jaka ostatnio xrobilam a cukinnia i pomidorkamii ziolami
Z. ja wizialam ze nasz podczytujesz
mam nadzieje ze juz zly humor nie bedzie wrcalWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 12:28
Z., sara_nar lubią tę wiadomość