Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Chcieliśmy synka
Tylko teściowa niezadowolona, bo uważa że dziewczynki są dużo fajniejsze, ale kij jej w ryj, to nasze dziecko nie jej.
Little Frog, Anutka, Lena87, alka89, AnusiaM, Maniuś, przedszkolanka:), Fidelissa, Misty87, sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Teściowa....wszystko jasne. Moja kumpela mi mówiła, że jej sąsiad stwierdził, że lepiej mieć synka, bo dziewczynki później mają przerąbane w życiu, a facetom zawsze łatwiej. A jak chce dziewczynkę, to niech się na wolontariat do domu dziecka zapisze, a nie wymyśla, bo to w żaden sposób sytuacji nie zmieni. Ale większość teściowych by nie była sobą jakby kilku groszy nie dorzuciła...
-
Little Frog wrote:Teściowa....wszystko jasne. Moja kumpela mi mówiła, że jej sąsiad stwierdził, że lepiej mieć synka, bo dziewczynki później mają przerąbane w życiu, a facetom zawsze łatwiej. A jak chce dziewczynkę, to niech się na wolontariat do domu dziecka zapisze, a nie wymyśla, bo to w żaden sposób sytuacji nie zmieni. Ale większość teściowych by nie była sobą jakby kilku groszy nie dorzuciła...
. I jak cos powie to po jakims czasie sie spelnia
. I wiecie co powiedziasla ??? Pod koniec roku dowiem sie, ze bede miala blizniaki, dwie dziewczynki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 18:31
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Taaa, dziś jak jej (o ja głupia) przedstawiłam kilka wizji moich pomysłów na macierzyństwo (np. że gdy będę na macierzyńskim, to dziecko jak będzie spało, to np nie w kuchni gdy ja będę gotowała obiad, tylko w swoim pokoiku przy elektronicznej niani), to oczywiście wszystko źle, że się przekonam że zrobię inaczej blebleble... No masakra. Niestety będzie piętro niżej, więc czeka mnie walka z jej pomysłami na moje wychowywanie dziecka
Anutka lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkich. U mnie jakis gorszy dzien.Placze o byle co...
Santocha,gratuluje Synka,u nas tez bedzie chlopak;-) Moj sie tak cieszy...
A ja tak jak nigdy nie lubiłam smaku zwyklego piwa tak teraz mi smakuje,wziełam łyka i tak mnie wzieło na wiecej...chyba bede musiała poszukac jakiegos bezalkoholowego..'Anutka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
santoocha wrote:Taaa, dziś jak jej (o ja głupia) przedstawiłam kilka wizji moich pomysłów na macierzyństwo (np. że gdy będę na macierzyńskim, to dziecko jak będzie spało, to np nie w kuchni gdy ja będę gotowała obiad, tylko w swoim pokoiku przy elektronicznej niani), to oczywiście wszystko źle, że się przekonam że zrobię inaczej blebleble... No masakra. Niestety będzie piętro niżej, więc czeka mnie walka z jej pomysłami na moje wychowywanie dziecka
Wspolczuje i dobrze to znam. mojego mama tez mysli,ze jest najlepsza mama na swiecie,najlepiej wychowała dzieci,niech tylko sprobuje mi cos powiedziec to pocisne jej. Najgorsze,ze jak tesciowej matka umrze tro ta przyjdzie mieszkac do nas ,wtedy to w ogole zwariuje,do tego wspolna kuchnia bedzie...ja pierd.Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
santoocha wrote:Hormony szaleją, będzie dobrze, zobaczysz!
A jak po Twoim usg prenatalnym? Wszystko gra? Bo nie jestem za bardzo na bieżąco..
Ciekawe kiedy Misty dowie się kto tam u niej siedzi
Dzieki za pamiec. Wczoraj wieczorem miałam to dokladne usg,opisu nie dał nie wiem czemu...wszystko dobrze,czyli na 70%bedzie zdrowe,gin namawiał na te badania z krwi dodatkowo,wtedy jest pewnosc na 90%,ale to juz chyba naciaganieTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
santoocha wrote:Anutka, ja miałam okropny smak w ustach na początku ciąży, ale raz ze wymiotowałam, do tego nie jadłam za dużo, ale nie pamiętam czy był to smak goryczy. Wiem że paskudny.
. Ale jestem 10 dpo wiec nie oopadam w paranoje
. Moze jakas niestrawnosc czy cos
-
Super synus Santoocha:)a tesciowa sie nie przejmuj,tak jak juz do Misty pisalam zyj swoim zyciem,ona zyla jak chciala,to i Tobie wolno...Twoje dziecko i Ty jestes matka i Ty bedziesz decydowac jak je wychowac...ale wiem one juz takie sa ze zawsze musza dorzucic pare groszy...masakra,ja tez juto swoja zobacze...
santoocha, Anutka lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Super synus Santoocha:)a tesciowa sie nie przejmuj,tak jak juz do Misty pisalam zyj swoim zyciem,ona zyla jak chciala,to i Tobie wolno...Twoje dziecko i Ty jestes matka i Ty bedziesz decydowac jak je wychowac...ale wiem one juz takie sa ze zawsze musza dorzucic pare groszy...masakra,ja tez juto swoja zobacze...
. Sluchaj jej
Maniuś lubi tę wiadomość