Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:zmeczona, dałam czadu i cala garderobe wysprzatalam.
wieczorem padlam. rwa kulszowa mnie odwiedzila.... bo wyobraz sobie caal garderobe mierzylam i 90% poszlo do wora z powrotem...nigdy tak pusto w szafie nie mialam:)
jutro odpoczywam, ew. przejde sie po sklepach w poszukiwaniu drugich spodni:)
w niedziele komunia..
BRAWO Fidelissa! co do pustości w szafie...szok po prostu...
bo to chyba pierwszy raz w zyciu tak masz...?
milej komunii itp
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Wiem, wiem zyc swoim zyciem...tylko jak tesciowa truje na nas za plecami mojemu mezowi aaa dluga historia.
Manius moge sobie reke z Toba podac, nieszczera i troche falszywa. Jak gadamy z nia to wszystko SUPER SUPER a potem wychodzi jakie super...
Kupilam sobie na pocieszenie koszulke z hawajskim akcentem i jeansowa spodniczke ciazowa na jutrzejsze Hawaii party
Kosmicznie drogie te ciazowe!!!!
Ide pomoc mamusi
DO pozniej :*Maniuś, Lena87, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo więc czas na wieści po wizytowe
Pęcherzyki dalej sobie pięknie rosną ale jeszcze jutro bo pani doktor chce dać jeszcze szanse tym mniejszym i kończymy stymulację
Mam nadzieję że wszystko pójdzie dobrze i nie będzie zmiany planów
Bo jak będzie dobrze to w poniedziałek punkcja na 100 procent
Wczorajszy wynik estradiolu to 1300 dzisiejszy 2000
Trzymajcie kciuki żeby nic się nie pochrzaniło jutro..Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
...jak obiecałam tak i przesylam Wam info:
dla zainteresowaych oraz znajomych, ktorzy byli by zainteresowani OŚRODKIEM ADOPCYJNYM, ktory moj przyjaciel z ręką na sercu poleca, poniżej dane kontaktowe:
Ośrodek Adopcyjno - Opiekuńczy "Szansa". Bytom
41-936 Bytom - Stolarzowice
Plac Jana 13
tel. (032) 286-72-15;
telefax (032) 286-75-71
oto osoby, z ktorymi moi przyjaciele wspolpracowali:
Kornelia Ziętek - pedagog Ośrodka
Bożena Religa - pedagog Ośrodka
oto info o tym, ile generalnie trwa caly proces starania sie o dziecko:
-kurs okolo roku
-po kursie ponad rok czekania
- jak znajdą dokładnie kogos dla danej pary: dzwonią z ośrodka i zapraszaja zobaczyć dziecko, informuja o wieku i stanie jego zdrowia.
- pytalam czy byly tez pary z poza śląska...powiedzieli,ze nawet malzenstwa z pomorza przyjezdzaly
więc uszy do góry...nie tam zadne 5 lat czekania tylko duuuuuzo szybciej;)
pozdrawiam.Lena87, Anutka, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:A tak w ogole to musze sie Wam troszke pozalic:( mam dzis dola jakiegos,normalnie jestem zawsze pelna wiary i nadzeji w to ze w koncu sie uda,ale dzis mi tej wiary zabraklo:( czuje ze znowu nici z wszystkiego...czemu zycie daje nam tak w dupe???co bedzie jesli zabraknie mi sil...sorry kochane ale musialam to z siebie wyrzucic...
I nie ma ci zabraknąć sił w żadnym wypadku!!
Maniusiu mi pomaga modlitwa i to ona podtrzymuje mi wiareManiuś lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Wiem, wiem zyc swoim zyciem...tylko jak tesciowa truje na nas za plecami mojemu mezowi aaa dluga historia.
Manius moge sobie reke z Toba podac, nieszczera i troche falszywa. Jak gadamy z nia to wszystko SUPER SUPER a potem wychodzi jakie super...
Kupilam sobie na pocieszenie koszulke z hawajskim akcentem i jeansowa spodniczke ciazowa na jutrzejsze Hawaii party
Kosmicznie drogie te ciazowe!!!!
Ide pomoc mamusi
DO pozniej :*
To będzie Wasza rodzina i na pewno wiele się zmieni.Maniuś, Misty87 lubią tę wiadomość
-
A oto mój Synek:
Na ostatnim zdjęciu widać siusiaka i jakby się dobrze przyjrzeć jąderkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 17:37
Little Frog, Laura, Anutka, przedszkolanka:), Driada0102, Natka098, Lena87, Maniuś, Magdas, Ancolek, dżona, Misty87, Macierzanka:), sara_nar, Delia, Z. lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Niesamowite
Jeszcze niedawno był tylko kropeczką, a teraz już jest maluteńkim człowieczkiem
Widzę siusiaka!
Dobrze pamiętam, że tak bardziej chcieliście synka?
. A i ja chcialabym aby na swiat przyszedl fabian
albo lenka