Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Melula wrote:łatwy, szybki i przyjemny (mniammmmmmmmmmmm)
już Lena na kotlety mielone a teraz Ty na ciasto
ehh może zrobie jutro
Lena87 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Czesc wszystkim. Przywitam sie i spadam.
Jednak to racja,jak sie czlowiek przez chwile mocniej nie udziela to potem juz jest malo zauwazalny
Ale taka karma pewnie
Pozdroo dla Was, w szczegolnoci dla tych, ktore o mnie czasem mysla :*
Maniuś, olka30, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Czesc wszystkim. Przywitam sie i spadam.
Jednak to racja,jak sie czlowiek przez chwile mocniej nie udziela to potem juz jest malo zauwazalny
Ale taka karma pewnie
widzę nie daleko już do WAszego wielkiego dniapewnie roboty kupe macie nie
?
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Misty87 wrote:Czesc wszystkim. Przywitam sie i spadam.
Ale taka karma pewnie
Ja o Tobie myslę codziennie
czekam na wieści z wesela, jak się udało i tak dalejuwielbiam wesela, nawet jak na nich nie jestem
A na góralskim nie byłam nigdy, więc aż zżera mnie ciekawość. -
Troche mi sie po prostu przykro zrobilo...ja o Was mysle kazdego dnia,mimo ze nieraz padam z wykonczenia przed polnoca, zawsze do konca nadrobie...nie zawsze znajde czas i sile zeby napisac.
Ogolnie duzo problemow ostatnio...
TESCIOWE WSZYSTKIE SA JEDNAKOWE...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
olka30, santoocha, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Troche mi sie po prostu przykro zrobilo...ja o Was mysle kazdego dnia,mimo ze nieraz padam z wykonczenia przed polnoca, zawsze do konca nadrobie...nie zawsze znajde czas i sile zeby napisac.
Ogolnie duzo problemow ostatnio...
TESCIOWE WSZYSTKIE SA JEDNAKOWE...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie smutaj! My o Tobie myslimy wciąż
A teściowe nie są takie same. Nie zgodzę się. Moja jest wspaniała:) Naprawdę świetna kobietka. Mogę z nią porozmawiac o wszystkim. Nigdy się nie wtrąca, a jak potrzebuję pomocy zawsze pomaga i słuzy poradą. lepiej mi się z nią rozmawia niż z moją mamą. Moja mama jest panikarą, jak cos się dzieje, to się boi, a teściowa nie- ona mysli, radzi, a jak trzeba zadziałać - działa. -
nick nieaktualny
-
A tak w ogole to musze sie Wam troszke pozalic:( mam dzis dola jakiegos,normalnie jestem zawsze pelna wiary i nadzeji w to ze w koncu sie uda,ale dzis mi tej wiary zabraklo:( czuje ze znowu nici z wszystkiego...czemu zycie daje nam tak w dupe???co bedzie jesli zabraknie mi sil...sorry kochane ale musialam to z siebie wyrzucic...
-
nick nieaktualnyCo będę z taką ilością pieczarek robić ?
5 kg, poszło do zesmażenia i do zamrażalki aby było do krokietów pizzy itd
a 10 kg, zaprawić w occieobrobić w jajku, bułce tartej
wrzucam do frytownicy żeby się lekko spiekły i zalewam octem
Malenq, Fidelissa, sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aktualnie nie staram się o dzieciątko, bo jestem mamą 2,5 letniej Julki
ale gorąco Wam wszystkim kibicuje
za jakiś czas będziemy wraz z narzeczonym starać się o siostrzyczkę lub braciszka dla Julci i uczę się obserwować swój cykl.
Macierzanka:) lubi tę wiadomość