Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
katarzynnn wrote:Ja tez mam metaliczny smak dzis
zle sie czuje jak ma byc z sluzem jest bezwonnym czy smierdzacy. .czy ma byc jaki? ja mam bialy jedt go duzo i kilka razy zdawalo mi sie ze popuscilamco myslicir!
A pachnie, czy bezwonny? Grudkowaty, czy lejący? -
katarzynnn wrote:Ja tez mam metaliczny smak dzis
zle sie czuje jak ma byc z sluzem jest bezwonnym czy smierdzacy. .czy ma byc jaki? ja mam bialy jedt go duzo i kilka razy zdawalo mi sie ze popuscilamco myslicir!
wow
trzymam kciuki,żeby serduszka zaowocowały
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Złota wrote:Ja trochę czułam podczas serduszkowań, co było nowościąW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
katarzynnn wrote:Nie dziekuje. Zeby nie zapeszac
troche serduszek jest. Czy to ze kilka razy popuscilam to normalne takie wrazenie popuszczeniaale siusiu sie wczesniej nie chcialo od czego to moze byc?
trochę serduszek
my tyle to chyba przez 3 msc nie naprodukujemy
a z tym wrażeniem to szczerze nie mam pojęcia
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Złota wrote:To może być równie dobrzy jakiś stan zapalny.
mi też się kojarzy takie coś z jakimś stanem zapalnym ale nie jestem lekarzem i się nie znam
simcat86 wrote:Maniuś dopiero we wtorek i straaaasznie mi się dłuży!!!Maniuś wrote:to tak jak ja...ale z racji ze bede w Pl,to poczekam do srody i zrobie rano jesli @ nie nadejdzie oczywiscie...Ktory cykl u Ciebie?
A ja w czwartek czyli zaraz po Was dziewczynki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 11:25
Maniuś, Macierzanka:) lubią tę wiadomość