Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Delia wrote:niestety róznica czasu z Polska nie pozwala mi być super bieżąco z Wami...ale robię co mogę
)
calusy dla Waszystkich!!
ps. Fidelissa jak się czujesz?
zmeczona, dałam czadu i cala garderobe wysprzatalam.
wieczorem padlam. rwa kulszowa mnie odwiedzila.... bo wyobraz sobie caal garderobe mierzylam i 90% poszlo do wora z powrotem...nigdy tak pusto w szafie nie mialam:)
jutro odpoczywam, ew. przejde sie po sklepach w poszukiwaniu drugich spodni:)
w niedziele komunia..Delia lubi tę wiadomość
-
simcat86 wrote:4, a z ovu 2! ja powinnam mieć @ we wtorek, a że zawsze mam punktualnie to jak we wtorek nie zawita od rana to zrobię teściora
a jak u Ciebie? ile się staracie?
-
sara_nar wrote:Złota niezła opcja, ale zależy mi by tam się dostać. Tym bardziej, że w radiu taxi miałam dostać umowę o pracę, a dostałam zlecenie ... a tam od razu masz umowę o pracę na czym mi zależy tym bardziej, że delej chcemy strać się o dziecko.
No to odsuń sentymenty na bok i walcz wszelkimi dostępnymi środkami. nie będziesz świnią, każdy ma prawo do walki o pracę, a że jest ciężko o umowę o pracę, to trzeba wykorzystywać plecy, jeśli się je ma.sara_nar, Ancolek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Od razu przepraszam,że smęcę
Anutka i Złota mam pytanie Wy też tak czułyście mocno jajniki bo ja do tej pory czułam ale nie jakoś mocno a dziś ostatni dzień clo i jajniki dają czadu, nie wiem tak ma być ?Anutka lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:Od razu przepraszam,że smęcę
Anutka i Złota mam pytanie Wy też tak czułyście mocno jajniki bo ja do tej pory czułam ale nie jakoś mocno a dziś ostatni dzień clo i jajniki dają czadu, nie wiem tak ma być ?Magdas lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:powinno powinno
no to trochę się uspokoiłam bo się zmartwiłam,że nawet jak sikam
to czuję te jajniki. w życiu tak ich nie czułam jak teraz
Anutka lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:Od razu przepraszam,że smęcę
Anutka i Złota mam pytanie Wy też tak czułyście mocno jajniki bo ja do tej pory czułam ale nie jakoś mocno a dziś ostatni dzień clo i jajniki dają czadu, nie wiem tak ma być ?
Ja trochę czułam podczas serduszkowań, co było nowościąAnutka, Magdas lubią tę wiadomość