Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Anusia witamy
Natla moj na poczatku nie chcial..ale ostatnio ma fazezaczyna od pleckow..pozniej nizej..no i tak przechodzi na brzuszek .. a juz pozniej masuje nie profesjonalnie
AnusiaM, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Hej,mam pytanie ,jutro o 8 jade na posiew moczu i nie wiem czy moge zrobic o 5 np ,zostawic w pojemniczku i potem jechac zawiezc? Bo jak robie zawsz erano ,a potem juz nie
Anutka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alka89 wrote:Hej,mam pytanie ,jutro o 8 jade na posiew moczu i nie wiem czy moge zrobic o 5 np ,zostawic w pojemniczku i potem jechac zawiezc? Bo jak robie zawsz erano ,a potem juz nie
https://www.alablaboratoria.pl/57-mocz -
nick nieaktualny
-
teraz szukam natchnienia bo mam zamiar kupic jakas sexi bielizne..wiem dlugo jej na sobie nie bede miala
ale na allegro nie raz fajne sa
-
Hej
Jestem, przezierność karkowa 1,6, kości nosowe są, wsio prawidłowe
Mały ma 6,7cm, machał nam rączką, pokazał, że "ma coś" między nogami, wg doktora za duże żeby była z tego dziewczynka. Będzie mały Szymon!
Jutro poskanuję fotki z usg, to Wam wkleję.
Spadam do łóżka, bo mąż chce się dziś podobijać do Syna
:*
Aaa, no i z usg wychodzi że to 13t+0d, więc termin porodu przesunięty z 17 na 13 listopada.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 22:34
Ania_84, Laura, Natka098, Maniuś, Lena87, Little Frog, Cynamonek30, Delia, Kaśka28, Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
Natka098 wrote:Ania to po prostu zacznijcie od stołu lub podłogi nie ma problemu z plamieniem a i ciekawiej hehe
mamy blatt.. a przy blacie okno.. ktore wychodzi na nasz zywy monitoring zi znowu maz musilby mahac pytonem
ale damy radezawsze zostaje prysznic
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Postępowanie z próbką po pobraniu
Pobrany mocz należy jak najszybciej dostarczyć do laboratorium. Jeżeli próbka musi być przechowywana, to najlepiej w temperaturze lodówki.Cynamonek30 lubi tę wiadomość
-
tak mi sie kojarzylo ze cos z lodowka ale nie pamietalam dokladnie
normalnie pobieraz mocz i pojemnik do foliowej torebki wrzucasz i gdzies wlodowce na tych bocznych poleczkach stawiasz -
Mocz może być pobierany do badania ogólnego do niejałowych pojemników, ale na posiew musi być pobrany do specjalnego sterylnego pojemnika, który można kupić w aptece lub sklepie z materiałami medycznymi. Po pobraniu mocz musi być przechowywany w temperaturze 4-8oC, ale nie można go przechowywać dłużej niż 24 godziny.
-
Ania_84 wrote:tak mi sie kojarzylo ze cos z lodowka ale nie pamietalam dokladnie
normalnie pobieraz mocz i pojemnik do foliowej torebki wrzucasz i gdzies wlodowce na tych bocznych poleczkach stawiasz
Aha,to zrobie siczku ok 6 ,a o 8 zawiozeAnia_84 lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.