Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka ale jak masz sluz....to nie chce wyrokowac ale wiekszosc dziewczyn zaciazonych tak miala hehe
Nie korci cie zrobic test?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 17:45
Ania_84 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Anutka ja ci mowie nie pitol..
tylko poczekaj jeszcze dwa dni i rob testaAnutka, Delia lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Anutka ale jak masz sluz....to nie chce wyrokowac ale wiekszosc dziewczyn zaciazonych tak miala hehe
. Ale mam bol w podbrzusxu zupelnie jak w poprzednim miesiacu.
przed malpa
moja fl trwa malo bo tylko 11 dni
-
hmmm jak zrobisz tym najczulszym to juz mogloby cos wyjsc tym bardziej ze fl masz 11 dni przewaznie...no i tempka ladnie sie trzyma...
Anutka lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
no to czekamy na wtorek
a przekaz odemnei malpie.. spadaj na drzewo po bananaMalenq, Anutka, Anutka, Z. lubią tę wiadomość
-
a grafike tdo str int
no i probuje wymodzic jakies cudenka typu zaproszenia itp itdbo chce sprobowac to robic
-
a ja rozpieszczam Nikusia hehe wlasnie Maz poszedl sie kapac a ja wzielam malego na kolana wlasnie sobie zasypia:D taka moja malenka kulczka antystresowa:D
Little Frog, Z., Delia lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Witam jestem z rocznika 92 staramy sie 4 miesiace.przez dwa dni plamienie myslalam ze implatacyjne. Wczoraj test negatywny w 12 dpo. A dzis lekie krwawienie.caly czas mdlosci wymioty rano. Itd. A dzis do tego jeszcze zmiana nastrojow raz placze raz sie smieje bez powodu. Moj cos powie i gdzie powinno byc dobrze to ja placze. .A on tylko sie zemnie smieje...niewiem co o tym myslesc