Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak udało mi się nadrobić, to ucikły wszystkie.
Fidelissa fajnie Ci, ja bym z chęcią na jakąś wyżerkę się wybrała czyt. komunię, wesele.
Tak z M. przegadaliśmy i chyba pójdziemy na wesele w lipcu tej jego kuzynki.
Co doto na początku z M. jak zaczęliśmy się bzykać, to powiem wam, że codziennie i nie raz po dwa trzy razy, a teraz tak w miesiącu to pewnie z 10 razy tylko. Moja siostra z chłopakiem 6 lat i jej chłopak mówił, że oni raz w tygodniu i jest dobrze
hehe tak sobie myślę, że skoro my z M. co raz mniej się kochamy, to co to będzie jak stuknie nam 10 lat pożycia ?
Dorej nocy. .... jak ten weekend szybko zleciał. Jutro już poniedziałekZ., Fidelissa, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anutka, ja jak u siebie w fl zauważyłam charakterystyczny jednodniowy spadek tempki a potem wzrost to musiałam nasikac na test z glupiej ciekawości oczywiście spodziewając się że nic nie wyjdzie bo za wcześnie, to był jakiś 10 dpo no coś koło tego. I co ? zobaczyłam tego ufoka wtedy
U ciebie też jest taki spadek na wykresie. Nie chcę Cię nakręcać ale o cichu wierzę że są duże szanse.
Potem przez jakiś tydzień codziennie rano budzilam się z bólem jak na @. Leciałam do łazienki a tam sucho, tylko kreska na teście bardziej wyraźna z dnia na dzień.
sara_nar, Delia, Anutka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Bry wieczór
Co tam u Was? U mnie dziś był wszędobylski dzień
Byłam między innymi u tesciow, siedzialam sobie obok męża na kanapie, pół leżąc na nim i małż nagle mówi do mnie:
-kochanie nie wlaz tak na mnie bo ja już tu jednym poldupkiem tylko siedzę i zaraz spadne
Na co ja udając lekkie obrazenie:
-no wiesz? Bo ty sie tak odsuwasz bo się nie chcesz przytulac i uciekasz
Małż:
- oj nie fochaj się, wcale nie uciekam
W tym miejscu wtrąca się siedzaca obok teściowa:
- ty sobie synus uwazaj bo ty FOCHa będziesz miał w domu
A ja oczywiście w głowie glupie skojarzenia
Dobrej nocki stosunkowo udanej!sara_nar, Malenq, Little Frog, Lena87, Fidelissa, santoocha, Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Anutka wrote:Jakies nowe pojecie
co do nowego pojecia to pragne przypomniec, ze czesto te ktorym juz rosnie fasolka przekazują reszcie "wiruski"...wiec ta cala infekcja ciążowa - nazwana przez Kasię to jak najbardziej na miejscu, moim skromnym zdaniem
sara_nar, Anutka, Fidelissa, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
a tak apropo...
Anutka- 3mam kciuki! czekam na wiesci!
a co do mnie:
martwilam sie,ze ten moj aktualny cykl to jakis dziwny bo system nie wyznaczyl mi ovulki juz dlugo...a tu prosze...niespodzianka...
po dzisiejszym mierzeniu rannym tempki...BAM...mam ovulke wyznaczoną i to ciągłą grubą krechąto pierwszy raz mi sie zdarzylo;)
plus: wstrzelilismy się z serduszkowaniem we wlaściwy dzien....tempka rosnie....zaczynam mieć jakieś nadzieje:) zobaczymy...
ten nowy tydzien wspaniale się zaczyna!!!
pozdrawiam Was wszystkie
sara_nar, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Jeszcze godzinka i zmykam do domku. Udało mi się nawet pospać 3h, takie nudy w pracy. Ale, to dobrze.
Delia, to super. Taka mała rzecz, niby program, a jak cieszy
Tak się zastanawiam, jak wykupię jutro abonament na ovu, to mi normalnie wyznaczy ovu jak mierzę temperaturę ? Mimo iż od początku cyklu nie miałam abonamentu ?
Dziś niby 14dc. chociaż po tym poronieniu jakieś to dziwne wszystko. ... no nic, tak czy siak zbałamucić muszę mężulka po powrocie do domu. Oby już nie był na nogach od 7. A jutro wizyta u ginekologa. Czuję jak mnie jajniki bolą. Oby coś tam rosło.Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Alez paskudna pogodaco gorsza w weeekend nic lepiej, a ja tak marzylam o słoneczku i pieknej sesji
Anutka 3mam kciuki, ale lepiej byc nastawionym na - wtedy zaskoczenie bedzie wiekszeja tak mialam
Zetka Ty tam sie nie FOCHaj na tego swojego zbyt czesto
Delia ja nie zdazylam doswiadczyc tej pieknej owulacyjnej krechy hehe
Kasiu Twoje malenstwo przeurocze!! Wycalowalabym!
Katarzynnn faktycznie przywaliliscie z ilosciakosmos
Ja najnormalniej w swiecie boje sieteraz, maz nawet specjalnie nie naciska, czesciej zaspokajamy sie inaczej
po prostu boje sie o moje szkraby!
Wiecie co???? Wczoraj tak sobie baraszkowalismy, a chwile po tym jakbym poczula w okolicy pepka ruch!!!! Tak jakby malenstwo ktores sie otarlo lub podskoczylo! Na 95% to bylo TO!
Aaaaa moj panienski byl mega! Dziewczyny zrobily mi wieczor w hawajskim stylu, kazda miala naszyjnik kwiatowy, ja we wlosach dodatkowo kwiatka, nadmuchaly materac do sesji haha kupily pochodnie itp, tort byl itp. Mielismy zaklepana miejscowe w karczmie mojego znajomego. Miala byc kapela jak co weekend, a byl jeszcze lepszy dj! Dziewczyny rewelacja! Tanczylysmy do 3 w nocy! Uczyl wszystkich obecnych ludzi tancow arabskich, YMCA i ciagle dedykowal mi kawalkimialysmy wesolo, bo stolik obok byl wieczor kawalerski, ponoc zdarzylo sie w tej karczmie 1 raz w jeden dzien, ze kawalerski i panienski na raz wiec dj sie nie nudzil
oczywiscie chlopcy sztuk 8 wbili do nas
Nasi panowie pojechali na kregle do Zakopca,a pozniej wyladowali na disco. Mialysmy przecieki wiec o 3 nad ranem wpakowalysmy sie w 6 osob do mojego auta, 3 pojechaly do domku. Zrobilysmy rundke pod klubem a nasi chlopcy bachhhh wychodza,to ja po klaksonie, a oni leca! Zaczeli sie wpychac do bagaznika hahaha tak wiec w aucie wiozlam lacznie 10os + moje dwa male
Zjezdzilam cale Podhale zeby rozwiezc ichale byla komedia
W domu bylismy o 5! Kilka osob u mnie nocowalowiec jeszcze cytrynowka poszla w ruch
Alez sie rozpisalam
Lapcie z rana swieze wiruski!
Malenq, Delia, Little Frog, Lena87, Anutka, Z., przedszkolanka:), Fidelissa, santoocha, sara_nar, Kaśka28, dżona, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Misty, wspaniałe relacje z panienskiego...
już nie mozemy sie wszystkie doczekac relacji z wesela...oj...to bedzie sie dzialo!!!!!
no i ten kopniaczek uroczy
sara co do tego abonamentu...kto wie...czasami wlaczaja jakies funkicje czasami je wylaczaja...oby Ci wlączyli wszystko
Bursztynka...za kilka tygodni na pewno poczujesz...czytalam i to sie tez u mnie sprawdzilo, że najczesciej mozna wyczuć pierwsze ruchy zaraz po obfitym obiadku...kiedy lezysz na prawym boku...wtedy malenstwo ma "dostawę do domu"i Twój obiadek wczesniej zdjedzony przetwaza
a z radosci i duzej ilosci energii robi sobie impreze;)
katarzynnn, Bursztynka, Fidelissa, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Dobry
Santocha ale na mdłości poranne to ja jeszcze muszę troszkę poczekać
Kaśka pokażę się w sukience ale w niedzielę
Misty panieński świetny musiałaś mieć
Wczoraj cały dzień spędziłam na chodzeniu po sklepach, w Sosnowcu to była jedna wielka masakrawszędzie trzeba było czekać .. a najlepsze w tym wszystkim jest to, że kupiłam kurtkę " skórę " za 20 zł w housie, dwie koszulki za 15 zł bransoletkę i łańcuszek za 7 zł
później w Gliwicach dwie pary spodni też w housie
jedne 89 zł a drugie ze 150 zł promocja na 35 zł
a miałam sobie nic nie kupować
Takie promocje to ja lubięWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 08:28
Malenq, Z., Fidelissa, santoocha, Misty87, sara_nar, Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Dzień Dobry
Santocha ale na mdłości poranne to ja jeszcze muszę troszkę poczekać
Kaśka pokażę się w sukience ale w niedzielę
Misty panieński świetny musiałaś mieć
Wczoraj cały dzień spędziłam na chodzeniu po sklepach, w Sosnowcu to była jedna wielka masakrawszędzie trzeba było czekać .. a najlepsze w tym wszystkim jest to, że kupiłam kurtkę " skórę " za 20 zł w housie, dwie koszulki za 15 zł bransoletkę i łańcuszek za 7 zł
później w Gliwicach dwie pary spodni też w housie
jedne 89 zł a drugie ze 150 zł promocja na 35 zł
a miałam sobie nic nie kupować
Takie promocje to ja lubię
ja tez w Sosnowcu byłam na zakupach..uwielbiam te promocje w outlecie:D mało kasy poszlo a tyle ciuchów
a poza tym to bryyy:)
Lena87, Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzizia_a wrote:ja tez w Sosnowcu byłam na zakupach..uwielbiam te promocje w outlecie
:D mało kasy poszlo a tyle ciuchów
a poza tym to bryyy:)
Pewnie gdzieś tam przechodziłyśmy obok siebie zapatrzone w futryny
Tomcio też poszalałśmialiśmy się że na bogato to wzięliśmy
zizia_a, Kaśka28 lubią tę wiadomość