X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • katarzynnn Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tym razem sie nie udalo.. To wlasnie o tym myslalam zebym <3 wszystkiego trzeba prubowac

Anutka lubi tę wiadomość

w57v3e3kp7087rpf.png Rocznik 92 starajacy sie o mlucha. .
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe:) spadam do łóżeczka. Oczka sie zamykają. Dobrych snów.

Anutka, alka89, sara_nar, Z. lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Anutka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala uwazaj na siebie :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez spadam. Jutro rano bede . Dobranoc wszystkim

Anutka lubi tę wiadomość

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak udało mi się nadrobić, to ucikły wszystkie.
    Fidelissa fajnie Ci, ja bym z chęcią na jakąś wyżerkę się wybrała czyt. komunię, wesele.
    Tak z M. przegadaliśmy i chyba pójdziemy na wesele w lipcu tej jego kuzynki.
    Co do <3 to na początku z M. jak zaczęliśmy się bzykać, to powiem wam, że codziennie i nie raz po dwa trzy razy, a teraz tak w miesiącu to pewnie z 10 razy tylko. Moja siostra z chłopakiem 6 lat i jej chłopak mówił, że oni raz w tygodniu i jest dobrze :D
    hehe tak sobie myślę, że skoro my z M. co raz mniej się kochamy, to co to będzie jak stuknie nam 10 lat pożycia ?
    Dorej nocy. .... jak ten weekend szybko zleciał. Jutro już poniedziałek :(

Z., Fidelissa, santoocha lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, przyszłam a tu nikogo nie ma :/ taka moja domena nocnego marka, a potem późno wstaje i znow nadrabiam Was. Anutka trzymam kciuki za ciąże!

sara_nar, Z., Anutka, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka, ja jak u siebie w fl zauważyłam charakterystyczny jednodniowy spadek tempki a potem wzrost to musiałam nasikac na test z glupiej ciekawości oczywiście spodziewając się że nic nie wyjdzie bo za wcześnie, to był jakiś 10 dpo no coś koło tego. I co ? zobaczyłam tego ufoka wtedy :-)

U ciebie też jest taki spadek na wykresie. Nie chcę Cię nakręcać ale o cichu wierzę że są duże szanse.

Potem przez jakiś tydzień codziennie rano budzilam się z bólem jak na @. Leciałam do łazienki a tam sucho, tylko kreska na teście bardziej wyraźna z dnia na dzień.

sara_nar, Delia, Anutka, Fidelissa lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutki wykres wygląda obiecująco. Ja bym już jutro testowała, albo na betę poleciała :) trzymam kciuki za brak @ przez 9mscy ;)

Z., Anutka, Fidelissa lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wieczór :)

Co tam u Was? U mnie dziś był wszędobylski dzień :)
    Byłam między innymi u tesciow, siedzialam sobie obok męża na kanapie, pół leżąc na nim i małż nagle mówi do mnie:
    -kochanie nie wlaz tak na mnie bo ja już tu jednym poldupkiem tylko siedzę i zaraz spadne
    Na co ja udając lekkie obrazenie:
    -no wiesz? Bo ty sie tak odsuwasz bo się nie chcesz przytulac i uciekasz
    Małż:
    - oj nie fochaj się, wcale nie uciekam
    W tym miejscu wtrąca się siedzaca obok teściowa:
    - ty sobie synus uwazaj bo ty FOCHa będziesz miał w domu
    A ja oczywiście w głowie glupie skojarzenia :D

Dobrej nocki stosunkowo udanej! <3

sara_nar, Malenq, Little Frog, Lena87, Fidelissa, santoocha, Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Delia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 03:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Jakies nowe pojecie :-)

co do nowego pojecia to pragne przypomniec, ze czesto te ktorym juz rosnie fasolka przekazują reszcie "wiruski"...wiec ta cala infekcja ciążowa - nazwana przez Kasię to jak najbardziej na miejscu, moim skromnym zdaniem ;)

sara_nar, Anutka, Fidelissa, Kaśka28 lubią tę wiadomość

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Delia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 03:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak apropo...
    Anutka- 3mam kciuki! czekam na wiesci!

a co do mnie:
    martwilam sie,ze ten moj aktualny cykl to jakis dziwny bo system nie wyznaczyl mi ovulki juz dlugo...a tu prosze...niespodzianka...
    po dzisiejszym mierzeniu rannym tempki...BAM...mam ovulke wyznaczoną i to ciągłą grubą krechą ;) to pierwszy raz mi sie zdarzylo;)
    plus: wstrzelilismy się z serduszkowaniem we wlaściwy dzien....tempka rosnie....zaczynam mieć jakieś nadzieje:) zobaczymy...

ten nowy tydzien wspaniale się zaczyna!!!
    pozdrawiam Was wszystkie :)

sara_nar, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Jeszcze godzinka i zmykam do domku. Udało mi się nawet pospać 3h, takie nudy w pracy. Ale, to dobrze.
    Delia, to super. Taka mała rzecz, niby program, a jak cieszy ;)
    Tak się zastanawiam, jak wykupię jutro abonament na ovu, to mi normalnie wyznaczy ovu jak mierzę temperaturę ? Mimo iż od początku cyklu nie miałam abonamentu ?
    Dziś niby 14dc. chociaż po tym poronieniu jakieś to dziwne wszystko. ... no nic, tak czy siak zbałamucić muszę mężulka po powrocie do domu. Oby już nie był na nogach od 7. A jutro wizyta u ginekologa. Czuję jak mnie jajniki bolą. Oby coś tam rosło.

Z., Fidelissa lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Alez paskudna pogoda :( co gorsza w weeekend nic lepiej, a ja tak marzylam o słoneczku i pieknej sesji :(

Anutka 3mam kciuki, ale lepiej byc nastawionym na - wtedy zaskoczenie bedzie wieksze :) ja tak mialam :)

Zetka Ty tam sie nie FOCHaj na tego swojego zbyt czesto :P

Delia ja nie zdazylam doswiadczyc tej pieknej owulacyjnej krechy hehe :)

Kasiu Twoje malenstwo przeurocze!! Wycalowalabym!

Katarzynnn faktycznie przywaliliscie z iloscia <3 :D kosmos :P
    Ja najnormalniej w swiecie boje sie <3 teraz, maz nawet specjalnie nie naciska, czesciej zaspokajamy sie inaczej :D po prostu boje sie o moje szkraby!

Wiecie co???? Wczoraj tak sobie baraszkowalismy, a chwile po tym jakbym poczula w okolicy pepka ruch!!!! Tak jakby malenstwo ktores sie otarlo lub podskoczylo! Na 95% to bylo TO! :D

Aaaaa moj panienski byl mega! Dziewczyny zrobily mi wieczor w hawajskim stylu, kazda miala naszyjnik kwiatowy, ja we wlosach dodatkowo kwiatka, nadmuchaly materac do sesji haha kupily pochodnie itp, tort byl itp. Mielismy zaklepana miejscowe w karczmie mojego znajomego. Miala byc kapela jak co weekend, a byl jeszcze lepszy dj! Dziewczyny rewelacja! Tanczylysmy do 3 w nocy! Uczyl wszystkich obecnych ludzi tancow arabskich, YMCA i ciagle dedykowal mi kawalki :) mialysmy wesolo, bo stolik obok byl wieczor kawalerski, ponoc zdarzylo sie w tej karczmie 1 raz w jeden dzien, ze kawalerski i panienski na raz wiec dj sie nie nudzil :) :D oczywiscie chlopcy sztuk 8 wbili do nas :D
    Nasi panowie pojechali na kregle do Zakopca,a pozniej wyladowali na disco. Mialysmy przecieki wiec o 3 nad ranem wpakowalysmy sie w 6 osob do mojego auta, 3 pojechaly do domku. Zrobilysmy rundke pod klubem a nasi chlopcy bachhhh wychodza,to ja po klaksonie, a oni leca! Zaczeli sie wpychac do bagaznika hahaha tak wiec w aucie wiozlam lacznie 10os + moje dwa male :D
    Zjezdzilam cale Podhale zeby rozwiezc ich :D ale byla komedia :D
    W domu bylismy o 5! Kilka osob u mnie nocowalo :D wiec jeszcze cytrynowka poszla w ruch :D

Alez sie rozpisalam :D

Lapcie z rana swieze wiruski! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Malenq, Delia, Little Frog, Lena87, Anutka, Z., przedszkolanka:), Fidelissa, santoocha, sara_nar, Kaśka28, dżona, Maniuś lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty, świetny panieński!!!! Na weselu też będzie się działo :-)

No i gratuluję pierwszego kopniaka. Musi być niesamowite uczucie. Mi jeszcze parę tygodni zostało do nasłuchiwania kropka :-)

Lena87, Fidelissa, Misty87, sara_nar lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • katarzynnn Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Troszke tych serdusze bylo...tak sie staramy o malucha

w57v3e3kp7087rpf.png Rocznik 92 starajacy sie o mlucha. .
  • Delia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty, wspaniałe relacje z panienskiego...
    już nie mozemy sie wszystkie doczekac relacji z wesela...oj...to bedzie sie dzialo!!!!!
    no i ten kopniaczek uroczy ;)

sara co do tego abonamentu...kto wie...czasami wlaczaja jakies funkicje czasami je wylaczaja...oby Ci wlączyli wszystko ;)

Bursztynka...za kilka tygodni na pewno poczujesz...czytalam i to sie tez u mnie sprawdzilo, że najczesciej mozna wyczuć pierwsze ruchy zaraz po obfitym obiadku...kiedy lezysz na prawym boku...wtedy malenstwo ma "dostawę do domu" ;) i Twój obiadek wczesniej zdjedzony przetwaza ;) a z radosci i duzej ilosci energii robi sobie impreze;)

katarzynnn, Bursztynka, Fidelissa, Misty87 lubią tę wiadomość

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry ;)

Santocha ale na mdłości poranne to ja jeszcze muszę troszkę poczekać ;)

Kaśka pokażę się w sukience ale w niedzielę :D

Misty panieński świetny musiałaś mieć :D

Wczoraj cały dzień spędziłam na chodzeniu po sklepach, w Sosnowcu to była jedna wielka masakra :O wszędzie trzeba było czekać .. a najlepsze w tym wszystkim jest to, że kupiłam kurtkę " skórę " za 20 zł w housie, dwie koszulki za 15 zł bransoletkę i łańcuszek za 7 zł :D później w Gliwicach dwie pary spodni też w housie :D jedne 89 zł a drugie ze 150 zł promocja na 35 zł :D a miałam sobie nic nie kupować :D

Takie promocje to ja lubię :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 08:28

Malenq, Z., Fidelissa, santoocha, Misty87, sara_nar, Kaśka28, dżona lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czas rozpocząć nowy tydzień.

Lena87, Z. lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 12 maja 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Dzień Dobry ;)

Santocha ale na mdłości poranne to ja jeszcze muszę troszkę poczekać ;)

Kaśka pokażę się w sukience ale w niedzielę :D

Misty panieński świetny musiałaś mieć :D

Wczoraj cały dzień spędziłam na chodzeniu po sklepach, w Sosnowcu to była jedna wielka masakra :O wszędzie trzeba było czekać .. a najlepsze w tym wszystkim jest to, że kupiłam kurtkę " skórę " za 20 zł w housie, dwie koszulki za 15 zł bransoletkę i łańcuszek za 7 zł :D później w Gliwicach dwie pary spodni też w housie :D jedne 89 zł a drugie ze 150 zł promocja na 35 zł :D a miałam sobie nic nie kupować :D

Takie promocje to ja lubię :D

ja tez w Sosnowcu byłam na zakupach..uwielbiam te promocje w outlecie :D:D mało kasy poszlo a tyle ciuchów :D
    a poza tym to bryyy:)

Lena87, Lena87, Z. lubią tę wiadomość

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zizia_a wrote:
    ja tez w Sosnowcu byłam na zakupach..uwielbiam te promocje w outlecie :D:D mało kasy poszlo a tyle ciuchów :D
    a poza tym to bryyy:)

Pewnie gdzieś tam przechodziłyśmy obok siebie zapatrzone w futryny :D
    Tomcio też poszalał ;) śmialiśmy się że na bogato to wzięliśmy :D

zizia_a, Kaśka28 lubią tę wiadomość

‹‹ 727 728 729 730 731 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ