Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka wrote:naver
zrobimy aneks do zakładu i nas nie opuścisz
Bylo mowione ze jak nie zajdziesz w ciagu roku to usuwam konto
A ze zaszlas to nie usuwamAnutka, Z., Lena87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:miałam dzisiaj nie robić ,ale coś mnie natchnęło
powiedz Aniu czy brac nadal Bromka ???
pewnie dziewczyny ci podpowiedz.a jak nie to zadzown do ginaAnutka lubi tę wiadomość
-
Fidelis, zapisałam się i mam z głowy - 12t2d - powinno być dobrze. Za dużego wyboru w terminach nie było tam gdzie chciałam, więc dobrze że nie zwlekałam dłużej z tym zapisem, bo już tak z dwa tygodnie się przymierzałam
Anutka, no jak tam?Anutka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:ale macie dzisiaj ubaw ze mnie
wstawię fotkę jak wróce z pracy
a z jutrzejszego siknaca poprosze na maila ;P
Anutka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Fidelis, zapisałam się i mam z głowy - 12t2d - powinno być dobrze. Za dużego wyboru w terminach nie było tam gdzie chciałam, więc dobrze że nie zwlekałam dłużej z tym zapisem, bo już tak z dwa tygodnie się przymierzałam
Anutka, no jak tam?niepewność
-
Bursztynka wrote:Fidelis, zapisałam się i mam z głowy - 12t2d - powinno być dobrze. Za dużego wyboru w terminach nie było tam gdzie chciałam, więc dobrze że nie zwlekałam dłużej z tym zapisem, bo już tak z dwa tygodnie się przymierzałam
Anutka, no jak tam?
Anutka, gratulacje!Mi się coś kojarzy, że bromka trzeba odstawić jak najszybciej, tak mi się coś obiło o oczy na forum, ale nie wiem gdzie
Misty, ale poszalałaś, ale należy Ci się. Niedługo pieluchy x2, karmienie x2, lulanie x2... Ciesz się każdą chwilą zabawy
Fideliss super, kamień z serca
Aniu nie beksaj, tylko faceci to mazgaje( z życia wzięte- szczenięta pieski znacznie częściej piszczą i panikują przy szczepieniu niż suczki!
)
A ja dalej męczę się z chorobą, chyba nawet jest gorzej niż wczoraj. Kicham co chwilę i to z taką mocą, że aż czuję ostry ból w oskrzelach
Nie wiem gdzie się tak załatwiłam. Jak jutro nie będzie lepiej, to pójdę do rodzinnego.
Męża wyniosłam spać do drugiego pokoju, może uda mu się nie zarazić.
Teraz zrobił mi gorący kubek rosołek, kochany...
Dziś mi się śniło, że zginął w wypadku samochodowym, obudziłam się zapłakana i wstawałam sprawdzić czy wszystko z nim w porządku. Straszny sen..
Coś czuję, że dziś zwinę się wcześniej do domu, głowa mi pęka, a już wzięłam jednego apapa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 12:14
Anutka, Z., Fidelissa, Misty87, sara_nar lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Ja byłam w 12t3d i było ok. No i siusiaka już było widać
Anutka, gratulacje!Mi się coś kojarzy, że bromka trzeba odstawić jak najszybciej, tak mi się coś obiło o oczy na forum, ale nie wiem gdzie
Misty, ale poszalałaś, ale należy Ci się. Niedługo pieluchy x2, karmienie x2, lulanie x2... Ciesz się każdą chwilą zabawy
Fideliss super, kamień z serca
Aniu nie beksaj, tylko faceci to mazgaje( z życia wzięte- szczenięta pieski znacznie częściej piszczą i panikują przy szczepieniu niż suczki!
)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anutka, ja też miałam taki cień cienia. Takie niedowierzanie, że szok. Człowiek tyle razy sikał i nic a tu nagle "o kurka"
Jeszcze fajniejsze uczucie będziesz miała jak za parę dni zobaczysz tłuściutką krechę!Anutka, Z., Fidelissa, Delia lubią tę wiadomość