Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Melula wrote:Anutka, ja robiłam w 12dpo z czułością 25 i byłam zdziwiona, że dziewczyny cokolwiek widzą...
także, będzie dobrze - trzymam kciuki!Musze gnić w pracy do 16 a uwierzcie mi, że nie mam ochoty
Z., Lena87 lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:No Aniu i nam musi sie przecież udać .
Ileż można czekać do choleryi basta ;P
Guwniarstwo nie bedzie dluzej ze mna w kulki leciecAnutka, Z., Lena87, Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ja czekam do konca roku
i basta ;P
Guwniarstwo nie bedzie dluzej ze mna w kulki leciecczad
skąd ta kobieta bierze takie rzeczy ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 12:55
Lena87, olka30, Fidelissa, Delia lubią tę wiadomość
-
Anutku a mam pytanie po ilu cyklach staran udalas sie do lekarza? Leczylas se prywatnie czy panstwowo?
Zazdroszczę Wam ciutek tego że wy dziewczyny juz wiecie co jest/bylo nie tak i jestescie na dobrej drodze do zielonego finału
A ja na razie jestem na samym początkuDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Dzień dobry!
Widziałam, że mamy nie gratulować, ale co ja mogę. Cichutko gratuluję!
Lena, polubiłabym Twój post, ale z zazdrości tego nie zrobiłam!Zabierz mnie w to wspaniałe miejsce!
Tyle Wam chciałam napisać, ale zapomniałamZ., XxMoniaXx, Lena87, Fidelissa, santoocha, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Monia - powiem ci z ejesli u nas bylby plemniki..slabe to ja bez wahania odrazu startowalabym do inseminacji
bo i tak iseminacja to jest ddatek w casie cyklu doinseminacji i tak mozecie zajsc naturalnie -
Ania_84 wrote:Monia - powiem ci z ejesli u nas bylby plemniki..slabe to ja bez wahania odrazu startowalabym do inseminacji
bo i tak iseminacja to jest ddatek w casie cyklu doinseminacji i tak mozecie zajsc naturalnieFidelissa lubi tę wiadomość
-
A w ogóle to Fidelissko kiepsko dziś zaklinasz bo zamiast gradu dostałam deszcz!
To nie ja ci go podeslalam ale jak siedzę w pracy to mi ładna pogoda nie jest potrzebna także mogę przygarnac
Byle tylko nie lało jak bede wychodzić bo nie mam parasola!Fidelissa lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Ania_84 wrote:Monia - powiem ci z ejesli u nas bylby plemniki..slabe to ja bez wahania odrazu startowalabym do inseminacji
bo i tak iseminacja to jest ddatek w casie cyklu doinseminacji i tak mozecie zajsc naturalnie
No ale z drugiej strony to napewno są większe szanse sukcesu niz przy naturalnych próbach.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
chodzi o to ..ze sama inseminacja w cyklu stymulowanym to tak naparwde to dodatek
bo i tak zawsze kaza dodatkowo probowac przed inseminacja i po inseminacji poprawic..wiec tak naparwde udaje sie albo inseminacji albo ten naturalny
-
XxMoniaXx wrote:no tak ale to wszystko są koszta i nikt nie zagwarantuje ze po pierwszym , drugim razie sie uda.
No ale z drugiej strony to napewno są większe szanse sukcesu niz przy naturalnych próbach.z jakiego jestes woj .. to ci znajde gdzie sa na NFZ
-
Anutka gratuluję Ty jesteś teraz dla mnie nadzieją jednak bo ja właśnie dzisiaj 1 dawka Clo i 1 cykl z nim mam taką nadzieję dzięki Tobie
I cichutko gratuluję. Czekam na fotę
XxMoniaXx, Anutka lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:woj. śląskie.
w koncu wspolpracuje z lekarzami
XxMoniaXx lubi tę wiadomość