Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:to jak chcesz to sie dowiem..
w koncu wspolpracuje z lekarzami
dowiedz się gdzie coś takiego robią .. mozna sobie kolejke przecież juz zaklepać to nic nie kosztujea zrezygnować zawsze można jakby sie udało.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:mam kupę prasowania
nie cierpie tego
któraś chętna ? to podeśle kurieremhehehe
-
Ania_84 wrote:u mnei czesciej prasuje maz
hehehe
choć jak widzę jak mój prasuje to wole sobie to sama wyprsować, raz widziałam jak prasował koszulke jak jeszcze byliśmy narzeczeństwem, koszmar
Ania_84, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
potforzasta wrote:Monika dziękuję ale nie wiem jak to będzie. 19 do gina na USG zobaczyć co tam się dzieje. A prasowanie możesz podesłać ja lubię prasować.
ja na prasowanie muszę miec dzień, musze być sama w pokoju i nikt nie może koło mnie łazić .. -
Moj ostatnio za kare prasowal
wywalił mi wszytskie rzeczy jak skaldal łózko - powiedzialam mu ze za kare ze mi wsyztko powwalal i pomial to ma to wyprasowac ;PZ. lubi tę wiadomość
-
Ja jestem wredna
nie ma ze nie ;p ma zrobic i juz ;P
A jakby mi zaniosl do mamusi to bym mu powiedziala czy jak bedzie mu sie chcialo to tez pojdzie do mamusi
choc akurat u nas z tym nie ma problemu bo maz jest bardzo samodzielny
I tu chwala wojskubo dalo mu sporo
Z., santoocha, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:jeszcze będe miała czas na radość
poczekajmy
upewnie się
I słusznie. Czasem po bladziochu zamiast tłustej krechy przychodzi @, nie ma się co nakręcać.
Ale na wszelki wypadek już gratuluję, mam nadzieję, ze u Ciebie będą krechy tłuściałyZ., Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej kochane :*
pisałam już na forum u mnie ale jest Was tu więcej to pozwolicie że tu się też doradzę? Mam wyniki męża i nie wiem co myśleć...
upłynnienie >60min. (norma: <60min.) LIPA!!!
objętość 3ml (norma >1,5ml)
barwa mleczna
Lepkość ZWIĘKSZONA ( ((()
PH 8,5 (norma >7,2)
plemniki w 1ml 65 mln (norma >15mln)
plemniki w ejakulacie 195mln ( norma >39)
Ruch postępowy 55% ( norma od 32 %)
Ruch całkowity 82% (norma od 32%)
Brak ruchu 18%
żywotność 85% ((norma powyżej 58%)
Plemniki prawidłowe 6% !!! Masakra (norma od 4%)
Co o tym myślicie? Czy to ta lepkość ma znaczenie i upłynnienie i przez to tak mało prawidłowych jest? -
przedszkolanka:) wrote:hej kochane :*
pisałam już na forum u mnie ale jest Was tu więcej to pozwolicie że tu się też doradzę? Mam wyniki męża i nie wiem co myśleć...
upłynnienie >60min. (norma: <60min.) LIPA!!!
objętość 3ml (norma >1,5ml)
barwa mleczna
Lepkość ZWIĘKSZONA ( ((()
PH 8,5 (norma >7,2)
plemniki w 1ml 65 mln (norma >15mln)
plemniki w ejakulacie 195mln ( norma >39)
Ruch postępowy 55% ( norma od 32 %)
Ruch całkowity 82% (norma od 32%)
Brak ruchu 18%
żywotność 85% ((norma powyżej 58%)
Plemniki prawidłowe 6% !!! Masakra (norma od 4%)
Co o tym myślicie? Czy to ta lepkość ma znaczenie i upłynnienie i przez to tak mało prawidłowych jest?
Czy plemniki prawidłowe 6% ma przy morfologii? Jeśli tak, to są w normie. To oznacza ile jest ich o prawidłowej budowie.Mój mąż ma morfologicznie w normie, za to w ilości lipa. Wy w ilości macie świetne wyniki, w morfologii też w normie, wydaje się, ze jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 14:32
-
Lena87 wrote:Fidelissa Czeladź to jednak za daleko
a w centrum sosnowca nie zapuszczam się
Już wczoraj ku*wy leciały jak wjechałam w centrum Gliwic
))
tk max ma ciuchy, dodatki i rzeczy do domu w dobrych cenach to jest w centrum Handlowym M1.
ja do Sosnowca tez rzadko zagladam.
jak juz to Galeria Katowicka, Trzy Stawy i CH Silesia.
Lena87, Z. lubią tę wiadomość