Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Morfologia jest ok 6% to jest w miare
Upłynnienie i lepkosc- flegamina i wit Cprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
No nie nasz rzad jest po porstu powalajacy ..wlasnie sie dowiedzialam ze jestesmy z Mezem pasozytami
http://natemat.pl/101815,terlikowski-bezdzietne-pary-to-pasozyci-trzeba-im-podniesc-podatki?fb
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....kretyn ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 14:44
-
Z. wrote:A w ogóle to Fidelissko kiepsko dziś zaklinasz bo zamiast gradu dostałam deszcz!
To nie ja ci go podeslalam ale jak siedzę w pracy to mi ładna pogoda nie jest potrzebna także mogę przygarnac
Byle tylko nie lało jak bede wychodzić bo nie mam parasola!
u mnie byl grad, deszcz, slonce, deszcz, grad i deszcz teraz świeci.............i bądz tu mądra.....))
Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:a co z tym upłynnieniem i lepkością?... czy wpływ żylaki mogą mieć ? Dodam że laparoskopie będzie miał w pon..
Bo resztą się nie martwię bo naprawdę są dobre, tylko te dwie rzeczy...
Upłynnienie i lepkość mogą zależeć od ilości spożywanych płynów, od diety. Mogą też od żylaków, ale biorąc pod uwagę pozostałe dobre wyniki, wydaje mi się, że Twój mąż za mało pije:)
Jakkolwiek by to nie brzmiało:)przedszkolanka:), santoocha, Z. lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:No nie nasz rzad jest po porstu powalajacy ..wlasnie sie dowiedzialam ze jestesmy z Mezem pasozytami
http://natemat.pl/101815,terlikowski-bezdzietne-pary-to-pasozyci-trzeba-im-podniesc-podatki?fb
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....kretyn ;/
Kochana, on tam mówi o osobach ŚWIADOMIE NIE MAJĄCYCH dzieci.
Wy chcecie, Tylko nie możecie. To różnica. Nie, żebym go broniła, ale o tym to on pierdzieli już od ładnych paru miesięcy i sie trochę naczytałam.
A w sumie uważam, że jak ktoś NIE CHCE mieć dzieci WCALE to jest jakiś dziwny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 14:47
Malenq, Z. lubią tę wiadomość
-
Tak ale jak chca rozróznic pare chcącą miec dzieci od nie mogacej..??
Skoro sukrkowancy sa tacy pro rodzinni czemu nie zwieksza dotacji na leczenie niepłodnosci , i nie pomagaja parom starajacym sie >?? czemu musimy wsyzteki placic za badania np prywatnie.?? i taki Chuja na kaczych nogach bedzeie mi mówil ze ludzie bezdzietni ( bo ni eumie okreslic przeciez ktorzy naprawde nie chca) sa pasozytami ;/ -
POzatym... do cholery jasnej lkazdy pracuje na swoja emerytuere.. nie po to odkladakm kupe kasy do zusu ..i mam pracowac do 67 rż zeby taki debil mi mowil ze jeszcze mam dodatkowo placic na emeryture bo jego dzieci beda mnie niby utrzymywac ;/
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:No nie nasz rzad jest po porstu powalajacy ..wlasnie sie dowiedzialam ze jestesmy z Mezem pasozytami
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....kretyn ;/
Nie popieram tego co on wygaduje ale nie jesteśmy bezdzietni z wyboru, wiec to nas raczej nie dotyczy. Poniekąd trochę racji ma bo taka para która może mieć dzieci a po prostu nie chce bo to jest wygodne, to później na ich opiekę zdrowotną/emerytury będą pracować dzieci innych par, nie ma w Polsce czegos takiego że każdy sam sobie odkłada na emeryturę niestety.Złota lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Tak ale jak chca rozróznic pare chcącą miec dzieci od nie mogacej..??
Skoro sukrkowancy sa tacy pro rodzinni czemu nie zwieksza dotacji na leczenie niepłodnosci , i nie pomagaja parom starajacym sie >?? czemu musimy wsyzteki placic za badania np prywatnie.?? i taki Chuja na kaczych nogach bedzeie mi mówil ze ludzie bezdzietni ( bo ni eumie okreslic przeciez ktorzy naprawde nie chca) sa pasozytami ;/
chyba nie do końca o to mu chodziło, bo w dalszej wypowiedzi widać chęć pomocy rodzinom wielodzietnym. On się chyba zagalopował, bo faktycznie ciężko odróżnić osoby nie mogące od nie chcących mieć dzieci.
A w naszym kraju nie finansują leczenia raka, to nie liczyłabym na to, ze sfinansują badania nad niepłodnością.
taki rząd, sami go wybieramy.Źle świadczy to o ludziach, nie tylko o politykach.
I jeszcze facet udający kobietę udającą mężczyznę wygrywa Eurowizję, a Polacy są dyskryminowani przez jury, mimo głosów poparcia wśrod ludu. tak wygląda demokracja XXI wieku, to straszne jest -
nawet jesli bym nie chcial miec dzieci.. no to litosci za co ja teraz place.. a to ze oni sobie biora kase tak naprawde z naszyh oszczednosci na emerytury i ze nie umieja zarzadzac panstwem bo kazdy chce sie nachapac ile wlezie to co ??
nie wiem skad to przekonanie ze to dzieci beda na nas robily..skoro my przez tyle lat placimy pieniadze ?? nad tym nikt sie nie zastanowi .. oni obracaja a pozniej wmawiaja nam ze to nasze dzieci na nas zarabiaja gówno prawde .. -
w Polsce nie ma kogo wybierac.. na krzeslach siedza starzy wyjadcze .. ;/
na dodatek nie wyksztalcenit w tym kierunku za co dopowiadaja i to jest durnota naszego Państwa -
nick nieaktualnyZnam parę która jest z wyboru bezdzietna, ona cięgle gada że nie chce bachora bo to jej w życiu by przeszkadzało, bo to kosztuje, a ona na wakacje woli pojechać, a jakby jej się przydarzyło to by szybko usunęła. Tylko jak taka osoba ciężko zachoruje to ze swoich "odłożonych składek" nie wyleczy się, i będzie ją leczyło za swoje pieniądze właśnie młode społeczeństwo, które w tym czasie będzie dostarczało najwięcej składek, właśnie te bachory.
-
Znam sporo par bezdzietnych z wyboru..i akuart wem ze dobrze zrobili bo sami mowia ze nie chca bo wiedza ze byliby zlymi rodzicai.. i szczerze jesli ktos pozniej ma zostawiac dziecko samo, bic je itp.. to lepiej niech go nie ma..
dwa.. moja siostra .. lekarz.. chciala miec dziecko .. niestety zwiazala sie z nieodpowiednim facetem ktory powiedzial ze jak zajdzie w ciaze to rzuci ja ze schodow.. teraz ma 40 lat i jest z innym facetwem.. ale niestety juz dzieci niechce bo jak twierdzi .. juz po porstu nie chce ...nie raz zycie piesze za nas scenariusze.. ktorych bysmy nie przewidzieli i choc kiedys bysmy chciel miec dzieci pozniej wychodzi inaczej..
-
Natka098 wrote:Znam parę która jest z wyboru bezdzietna, ona cięgle gada że nie chce bachora bo to jej w życiu by przeszkadzało, bo to kosztuje, a ona na wakacje woli pojechać, a jakby jej się przydarzyło to by szybko usunęła. Tylko jak taka osoba ciężko zachoruje to ze swoich "odłożonych składek" nie wyleczy się, i będzie ją leczyło za swoje pieniądze właśnie młode społeczeństwo, które w tym czasie będzie dostarczało najwięcej składek, właśnie te bachory.
Trzeba jej powiedzieć, ze szkoda, że jej matka nie usunęła, byłoby o jedna idiotkę mniej na świecie. Grrrr, jak słyszę takie wypowiedzi, ze ktoś nie chce bachora, bo woli wakacje, to bym lała pałą. A jak ktoś usuwa ciążę, bo jej nie chce, powinien być sądzony za morderstwo.
Nie mówię o ciężkim zagrożeniu życia matki, gwałcie i innych tego typu tragedii, tylko o świadomym usuwaniu zdrowego dziecka, zdrowej matki dla wygody.Z. lubi tę wiadomość
-
skoro chca byc tacy wspaniałomylni to niech odkladaja swoje premie po 20 tys na panstwo ... i tak wiekszosc kasy na leczenie idzie z naszej prywatnej kieszeni wiec niech sie tu nie zastawiaja pozniejszym finansowaniem..
wiele z osob nie dozyje 1 emerytury .