Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja na poprawe humoru kupilam sobie kiesiel i budyn
no i przytulilam moja kicie
Natka ja wiem jedno. nie traktuje sibie ani mojego przyszlego dziecka jak maszynke do robienia pieniedzy na innych( chodzi mi tu o zdrowotne i emerytnalne) ..pracuje..place wiec mam miec zapewnione to co moge...i kazdy ma do ego prawo..nie wazne czy ma dzieci czy nie,..
Kazdy z nas teraz pracuje iplaci.. wiec z jakiej pety mam mi pozije moje dziecko mowic ja na ciebie robie.. robimy na siebie.. a o ze wtym czasie naszymi pieniedzmi obracja to inna sprawa..ale ja wiem jedno ,,ja na swoje pracuje i nikt mi nie bedzie mowil ze pozniej dziecko na mnie robi..
przecez jelsi juz idziemy tropem placim na innych .to w tych innych tez sa ludzie bezdomni, niepracujacy, niepelnosprawni, wiezniowie..- a jak wiadomo czesc z tych osob tez nie z wlasnego wybru sa w tych grupach.a jesli ktos nie chce miec dziecka coz..jego strata
i nie prawda ze ludzie daza za kariera i dlatgeo nie maja dzieci.. w tych czasach po porstu boja sie o przyszlsc.. i ja w 100% ich rozumiem.... wczesniej rolnik nie bal sie ze nie wyzywi rodziny..bo swoja praca na polu mogl utrzymac .. zarowno mogl sprzedac ja i sam sobie wychdwa.. a teraz co.. ograniczaja ilosc mozliwego oddania mleka w miesiacu, skupuja za bez cen.. ludzie nie majac pieniedzy niekiedy rozstja sie na dlugie miesiac e z rodzina zeby jakos wyzyc.. sa owszem osoby ktore chca zabrabiac i zyc w dostatku a dzieci uwazaja za cos zbednego..ale oni tez wnosza sporo do kapitalu Pańśtwa tym ze zarabiaja ..
mi o o chodzi.. ze przeciez pracujac cale zycie nie mozemy powiedziec ze ktos teraz robi na mnie.. bo ja cale zycie haruje na to co w przyszlosci mam dostac..
ale koncze juz ten temat
Bo kazdy z nas ma inn zdanie ja wypowiedzialam swoja ..
No i u mnie tez grad przeszedl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 17:15
Little Frog, Z., sara_nar lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:Santoocha, współczuję... mnie dobijała alergia po odstawieniu leków...
Aż dziwne...
Dziecko mnie odczuliłoLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Matko ale Wy biedne z ymi uczuleniami.. widze jak moj tata przechodzi kazde pylenie .. uff.. na szcescie poki co mnie to nie dopadlo ..
-
Z. wrote:Anutku a mam pytanie po ilu cyklach staran udalas sie do lekarza? Leczylas se prywatnie czy panstwowo?
Zazdroszczę Wam ciutek tego że wy dziewczyny juz wiecie co jest/bylo nie tak i jestescie na dobrej drodze do zielonego finału
A ja na razie jestem na samym początku
Złota wrote:I słusznie. Czasem po bladziochu zamiast tłustej krechy przychodzi @, nie ma się co nakręcać.
Ale na wszelki wypadek już gratuluję, mam nadzieję, ze u Ciebie będą krechy tłuściały
przedszkolanka:) wrote:hej kochane :*
pisałam już na forum u mnie ale jest Was tu więcej to pozwolicie że tu się też doradzę? Mam wyniki męża i nie wiem co myśleć...
upłynnienie >60min. (norma: <60min.) LIPA!!!
objętość 3ml (norma >1,5ml)
barwa mleczna
Lepkość ZWIĘKSZONA ( ((()
PH 8,5 (norma >7,2)
plemniki w 1ml 65 mln (norma >15mln)
plemniki w ejakulacie 195mln ( norma >39)
Ruch postępowy 55% ( norma od 32 %)
Ruch całkowity 82% (norma od 32%)
Brak ruchu 18%
żywotność 85% ((norma powyżej 58%)
Plemniki prawidłowe 6% !!! Masakra (norma od 4%)
Co o tym myślicie? Czy to ta lepkość ma znaczenie i upłynnienie i przez to tak mało prawidłowych jest?
alka89 wrote:Hej. Nie nadrabiam bo len jestem,nic mi sie nie chce.Co u Was?słuchaj jak mam odstawić Bromka, mówiłas mi o tym kiedyś, ale nie zakodowało mi się
wklejam teściki
http://zapodaj.net/ee51d14477321.jpg.html
Z., sara_nar lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:poczekajmy na jutrzejszy... jutro testuje aptecznym płytkowym - powinno być coś ładniej
-
Anutka wrote:luźno... nie bierze tego do siebie... jak jutro będą ładne krechy a potem beta potwierdzi to zacznie się cieszyc
Hah mój by pewnie tak samo zareagowałfaceci to takie niedowiarki
No to czekamy z niecierpliwością na dalszy rozwój wydarzeń
Ale ja myślę że juz sie mozesz cieszyćjak juz cień sie komuś pokazal tu to juz byla ciaza
tak jak alka melula albo bursztynka
wiec pocichutku gratuluje
Ps. Fideliss dzięki za prysznic! Wracam z pracy i leje jak cholera a parasola nimam. Jak wyjde z autobusu to chyba do gaci przemokne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 18:10
Little Frog, Anutka, sara_nar lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
A ja własnie siedze i czytam o tym Zespół Klinefeltera - ktory jest podejrzewany u meza i sie dobijam niech juz te 8 tyg minie..bo ja sie wykoncze psychicznie
-
Niby bromka trzeba odstawic jak sie zajdzie odrazu,mi gin kazał odstawic jak był widac na usg pecherzyk ciazowy. Tak gdzies pare dni od terminu spodziewanej miesiaczki bo jak bys odrazu odstawiła to moze cos sie stac niedobrego ,ale skonsultuj to z endykronologiem najlepiej i to jak najszybciej! Jak brałas cały czas to juz i tak wychodzi na to,ze przez pierwsze dnio ciazy bierzesz,a w ciazy sie nie kontroluje prl jak cos
Anutka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Niby bromka trzeba odstawic jak sie zajdzie odrazu,mi gin kazał odstawic jak był widac na usg pecherzyk ciazowy. Tak gdzies pare dni od terminu spodziewanej miesiaczki bo jak bys odrazu odstawiła to moze cos sie stac niedobrego ,ale skonsultuj to z endykronologiem najlepiej i to jak najszybciej! Jak brałas cały czas to juz i tak wychodzi na to,ze przez pierwsze dnio ciazy bierzesz,a w ciazy sie nie kontroluje prl jak cos
. Zamierzam dzis nie wziasc, jutra tak, potem nie, potem tak i tak kilka razy
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:Jestem
. Zamierzam dzis nie wziasc, jutra tak, potem nie, potem tak i tak kilka razy
JAka dawke brałas do tej pory? Kiedy powinnas dostac @?Anutka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.