Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Wrzuc mi ba email goto bo nie moge otworzyc [email protected]alka89 wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/10255ca064778647.html
Moj cien -
nick nieaktualnydobraAnutka wrote:Dodaj clo
. Jak mi sie juz nie przyda to co podesle 
!!
miałam zamiar w nastepnym cyklu powiedziec do gina że chce clo ale jak mam owu to nie wiem czy on się zgodzi ;/
trzymaj clo dla mnie
a ja trzymam kciuki za tłuste krechy
wiem że @ nadejdzie i już chciałam dzisiaj dzwonić do gina ale powie że głupia jestem, jeszcze @ nie dostałam a już chce leki na następny cykl
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalka89 wrote:Anusia,a badałas tsh? Bo lubi raz byc,a raz nie u mnie jednego miesiaca ponizej 2 ,a potem odrazu ponad 4
badałam w sierpniu ( od wtedy po wynikiach biore bronka) to miałam ponad 2,5 a teraz mam 1,2 a badałam w poniedziałek tydzien temu ale wyniki bede miała dopiero 9 czerwca u endo ;/ -
AnusiaM wrote:dobra
!!
miałam zamiar w nastepnym cyklu powiedziec do gina że chce clo ale jak mam owu to nie wiem czy on się zgodzi ;/
trzymaj clo dla mnie
a ja trzymam kciuki za tłuste krechy
wiem że @ nadejdzie i już chciałam dzisiaj dzwonić do gina ale powie że głupia jestem, jeszcze @ nie dostałam a już chce leki na następ
mam tez 2 nowiuskie opakowanie bromka, wczorasj kupilam na zapas
do 12 tc odsylam wszystko i testy ciazowe i obuladyjne, ale jak potwierdzi sie ciaza 
-
AnusiaM wrote:badałam w sierpniu ( od wtedy po wynikiach biore bronka) to miałam ponad 2,5 a teraz mam 1,2 a badałam w poniedziałek tydzien temu ale wyniki bede miała dopiero 9 czerwca u endo ;/
UUU,do czerwca troche dłuugo,proponuje brac luteinke odrazu po dniach płodnych
Anutka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Chyba mozliweZłota wrote:Cześć Kochane ponownie:) Mąż mnie zapytał dziś, czy jest możliwe, żeby z dwóch pęcherzyków wydostały się dwie komórki jajowe, jedna się zapłodniła druga nie i był okres, a mimo to ciąża. Ni wiem. Może? Nie może? Bo nie wiem, co mu odpowiedzieć

-
Anutka wrote:A bylass w ciazy ???
Był pecherzyk ktory mogł wskazywac na pecherzyk ciazowy i tylko tyle wiem,na 100% to nie jest pewne,ze ciaza bo za wczesnie było,ale mowie Ci lepiej zapytraj gina o luteine. Przyjaciołka tak samo miała tylko,ze nie brała bromka tylko du...nie wiem ,ale cos innego i nie udało sie,pozniej zaszła po 4 miesiacach ,ale tez z luteinkaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualnyalka89 wrote:UUU,do czerwca troche dłuugo,proponuje brac luteinke odrazu po dniach płodnych
a skąd mam niby wziąść ta luteine?????????
biore femoston 3 miesiąć najpierw 14 dni estrogen a później 14 dni estrogen + progesteron, nie moge brac wiecej leków na raz i mieszac, albo progesteron albo luteina ginek nie zapisze mi nic wiecej
ten femoston dostałam na prośbę żeby mi zapisał dupka
mój gin nie lubi faszerować lekami a ja bym jadła co zapisze byleby zajśćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 19:07
-
Złota wrote:Cześć Kochane ponownie:) Mąż mnie zapytał dziś, czy jest możliwe, żeby z dwóch pęcherzyków wydostały się dwie komórki jajowe, jedna się zapłodniła druga nie i był okres, a mimo to ciąża. Ni wiem. Może? Nie może? Bo nie wiem, co mu odpowiedzieć

A robiłas test?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
AnusiaM wrote:a skąd mam niby wziąść ta luteine?????????
biore femoston 3 miesiąć najpierw 14 dni estrogen a później 14 dni estrogen + progesteron, nie moge brac wiecej leków na raz i mieszac, albo progesteron albo luteina ginek nie zapisze mi nic wiecej
Nie znam sie na tym co bierzesz,ale chodzi zeby był progesteron jak bierzesz to ok,no stres
Anutka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Luzikalka89 wrote:Był pecherzyk ktory mogł wskazywac na pecherzyk ciazowy i tylko tyle wiem,na 100% to nie jest pewne,ze ciaza bo za wczesnie było,ale mowie Ci lepiej zapytraj gina o luteine. Przyjaciołka tak samo miała tylko,ze nie brała bromka tylko du...nie wiem ,ale cos innego i nie udało sie,pozniej zaszła po 4 miesiacach ,ale tez z luteinka
. W czerwcu sie wszystkuego fowiem
alka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalka89 wrote:Nie znam sie na tym co bierzesz,ale chodzi zeby był progesteron jak bierzesz to ok,no stres

on nie chce zapisywać a ja wole aż tak nie nalegać bo jak mi się torbiele porobią albo coś bedzie nie tak to on powie że ja chciałam ;/
mój kontakt z ginem jest przez sms bo jak ma wizyty albo dyżur w szpitalu to nie może odbierać i już mnie tak kusi żeby mu napisać że mam koniec z femostonem (zostało 6 tabletek) i co mam brać po @. ale co on o mnie pomyśli? jeszcze do @ się wstrzymać ;/