Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
alka89 wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/10255ca064778647.html
Moj cien -
nick nieaktualnyAnutka wrote:Dodaj clo
. Jak mi sie juz nie przyda to co podesle
!!
miałam zamiar w nastepnym cyklu powiedziec do gina że chce clo ale jak mam owu to nie wiem czy on się zgodzi ;/
trzymaj clo dla mniea ja trzymam kciuki za tłuste krechy
wiem że @ nadejdzie i już chciałam dzisiaj dzwonić do gina ale powie że głupia jestem, jeszcze @ nie dostałam a już chce leki na następny cyklAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalka89 wrote:Anusia,a badałas tsh? Bo lubi raz byc,a raz nie u mnie jednego miesiaca ponizej 2 ,a potem odrazu ponad 4
badałam w sierpniu ( od wtedy po wynikiach biore bronka) to miałam ponad 2,5 a teraz mam 1,2 a badałam w poniedziałek tydzien temu ale wyniki bede miała dopiero 9 czerwca u endo ;/ -
AnusiaM wrote:dobra
!!
miałam zamiar w nastepnym cyklu powiedziec do gina że chce clo ale jak mam owu to nie wiem czy on się zgodzi ;/
trzymaj clo dla mniea ja trzymam kciuki za tłuste krechy
wiem że @ nadejdzie i już chciałam dzisiaj dzwonić do gina ale powie że głupia jestem, jeszcze @ nie dostałam a już chce leki na następ
mam tez 2 nowiuskie opakowanie bromka, wczorasj kupilam na zapasdo 12 tc odsylam wszystko i testy ciazowe i obuladyjne, ale jak potwierdzi sie ciaza
-
AnusiaM wrote:badałam w sierpniu ( od wtedy po wynikiach biore bronka) to miałam ponad 2,5 a teraz mam 1,2 a badałam w poniedziałek tydzien temu ale wyniki bede miała dopiero 9 czerwca u endo ;/
UUU,do czerwca troche dłuugo,proponuje brac luteinke odrazu po dniach płodnychAnutka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Złota wrote:Cześć Kochane ponownie:) Mąż mnie zapytał dziś, czy jest możliwe, żeby z dwóch pęcherzyków wydostały się dwie komórki jajowe, jedna się zapłodniła druga nie i był okres, a mimo to ciąża. Ni wiem. Może? Nie może? Bo nie wiem, co mu odpowiedzieć
-
Anutka wrote:A bylass w ciazy ???
Był pecherzyk ktory mogł wskazywac na pecherzyk ciazowy i tylko tyle wiem,na 100% to nie jest pewne,ze ciaza bo za wczesnie było,ale mowie Ci lepiej zapytraj gina o luteine. Przyjaciołka tak samo miała tylko,ze nie brała bromka tylko du...nie wiem ,ale cos innego i nie udało sie,pozniej zaszła po 4 miesiacach ,ale tez z luteinkaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualnyalka89 wrote:UUU,do czerwca troche dłuugo,proponuje brac luteinke odrazu po dniach płodnych
a skąd mam niby wziąść ta luteine?????????
biore femoston 3 miesiąć najpierw 14 dni estrogen a później 14 dni estrogen + progesteron, nie moge brac wiecej leków na raz i mieszac, albo progesteron albo luteina ginek nie zapisze mi nic wiecej
ten femoston dostałam na prośbę żeby mi zapisał dupka
mój gin nie lubi faszerować lekami a ja bym jadła co zapisze byleby zajśćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 19:07
-
Złota wrote:Cześć Kochane ponownie:) Mąż mnie zapytał dziś, czy jest możliwe, żeby z dwóch pęcherzyków wydostały się dwie komórki jajowe, jedna się zapłodniła druga nie i był okres, a mimo to ciąża. Ni wiem. Może? Nie może? Bo nie wiem, co mu odpowiedzieć
A robiłas test?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
AnusiaM wrote:a skąd mam niby wziąść ta luteine?????????
biore femoston 3 miesiąć najpierw 14 dni estrogen a później 14 dni estrogen + progesteron, nie moge brac wiecej leków na raz i mieszac, albo progesteron albo luteina ginek nie zapisze mi nic wiecej
Nie znam sie na tym co bierzesz,ale chodzi zeby był progesteron jak bierzesz to ok,no stresAnutka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka89 wrote:Był pecherzyk ktory mogł wskazywac na pecherzyk ciazowy i tylko tyle wiem,na 100% to nie jest pewne,ze ciaza bo za wczesnie było,ale mowie Ci lepiej zapytraj gina o luteine. Przyjaciołka tak samo miała tylko,ze nie brała bromka tylko du...nie wiem ,ale cos innego i nie udało sie,pozniej zaszła po 4 miesiacach ,ale tez z luteinka
. W czerwcu sie wszystkuego fowiem
alka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalka89 wrote:Nie znam sie na tym co bierzesz,ale chodzi zeby był progesteron jak bierzesz to ok,no stres
on nie chce zapisywać a ja wole aż tak nie nalegać bo jak mi się torbiele porobią albo coś bedzie nie tak to on powie że ja chciałam ;/
mój kontakt z ginem jest przez sms bo jak ma wizyty albo dyżur w szpitalu to nie może odbierać i już mnie tak kusi żeby mu napisać że mam koniec z femostonem (zostało 6 tabletek) i co mam brać po @. ale co on o mnie pomyśli? jeszcze do @ się wstrzymać ;/