Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anutka ale masz super wykresik, że cię nie korciło wcześniej żeby zatestować
ja dziś robiłam na obiad tartęmąż zjadł ze smakiem
za to w tygodniu namówiłam mamę żeby nam zrobiła gołąbki w kapuście i taką fajną surówkę z czerwonej kapusty i z chrzanem- mąż ją uwielbia
Ania_84, Anutka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Natka098 wrote:No wiecie co mój co najwyżej kupi pizze
samemu raz ugotował zupę, dobra była ale ugotował jej na tydzień albo 10 osobowej rodziny
moj ugotuja na ns dwoje a ja..jakbym miala cale wojsko wykarmicZ. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja już dawno nie jadłam gołąbków i mam na nie ochotę
mój mąż potrafi zrobić obiad i nawet zjadliwy
ja jak gotuję to przeważnie za dużo ziemniaków i zupe też na cały tydzieńzresztą zupy rzadko bo mąż nie lubi i sama jesc muszę... kiedyś połączyłam pieczarkową z rosołem i on stwierdził,że powinnam zmienić prefesję
sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Anutka zobaczyłam test - uwierzyłam
na bank to ciąża. Swoją drogą gdyby niebawem mi taki test wyszedł, to mój M. by oszalał z radości. Już wcześniej jak mi @ się spóźniała, to pukał mi w brzuch i mówił : " halo tu tata mówi, jest tam ktoś?"
Zapowiada się równie nudna noc jak wczoraj w pracy.Z., Anutka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:ja mam z lodami tak ze jednego roku nie tykam, a drugiego nie mogę przestać ale nie lubię na patyku bo czuje drewno:)
-
nick nieaktualny
-
sara_nar wrote:Dżona co u Ciebie ? Gdzie byłaś jak Cię nie było ?
U mnie dzień za dniem mknie
Ja jestem cały czas z Wami ... duchem Kochanasara_nar, Z., Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Na widok arbuza ślinotoku dostałam.
Mam pytanie, z serii głupie, ale nie koniecznie. Zakupiłam termometr szklany do mierzenia temperatury http://www.doz.pl/apteka/p56161-Termometr_lekarski_szklany_iCare_GAL003_bezrteciowy właśnie taki tylko nie mam pojęcia ile czasu należy wykonywać pomiar ?? Może mnie oświecicie.
Dżoana, teraz co raz więcej dziewczyn chyba wzięło urlop od forumteż mam w planach, ale jak wykupię abonament to będzie ciężko zaglądając na wykres nie zaglądnąć na forum.
Z., dżona, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Hejka Kochane! Wpadłam przypomnieć, że istnieję
Anutka!Jeju! Ja to tak coś czułam...
Póki co nadal z Wami duchem, bo doba jest dla mnie zdecydowanie za krótka... nawet się wyspać nie mam jak
dżona, Z., Little Frog, Lena87, Anutka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Sara z tym 'urlopem' to tak samo wyszło niezamierzenie
Takim termometrem bezrtęciowym powinnaś mierzyć tempkę około 7min. Gal jest substancją troszkę cięższą niż rtęć i z tego względu trzeba dłużej mierzyć temp. niż standardowo 5 min przy rtęciowym i tez trzeba wziąć pod uwagę ze trudniej będzie się strzepywał. A i jeszcze jedno - jak zauważysz że ta substancja (gal) w środku nie jest jednolita, a wygląda jak przerywana linia tzn że termometr jest zepsuty
Zaczęłam czytać ksiżkę http://www.nasz-bocian.pl/node/23774 - polecam
Jednym z autorów jest Bogna Pawelec - znana z programu o in vitro na TLC.
Z., Lena87 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
zoaczcie jak ładnie pisza o tym pajacu co ostatnio do mnie dzownil zebym im prowadzila rozliczenia z NFZ
http://forum.echodnia.eu/centrum-zdrowia-promedica-t177689/