Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co? Przeczytałam sobie pobieżnie wątek "Blokada psychiczna w staraniach o dziecko" włącznie z zalinkowanym artykułem.
Czuje, że z moją głową jest coś nie tak... Powoli nastrajam swoją psychikę, że dziecko przyjdzie kiedy będzie chciało i w sumie staram się nie liczyć już, że a może wreszcie w tym miesiącu się uda, co prawda nadziei wyłączyć się nie da, ale robię co mogę.
W tym miesiącu nie informuję męża kiedy są "te dni". W sumie już pytał, ale powiedziałam żeby się nie interesowałJeśli i tym razem się nie uda, to w kolejnym cyklu termometr idzie na urlop. Piszę to oficjalnie żebym się nie mogła wycofać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 21:53
Ania_84, Natka098, Little Frog, sara_nar, Macierzanka:), Delia, Kaśka28, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
"Chce znów wierzyć że, można wskrzesić te
Czasy beztroskie, boskie chwile
Gdy szaleństwo znosiło rutynę
W jedną stronę bilet i świat był nasz"Z., Natka098, olka30, Kaśka28, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja ide sie polozyc bo niedos ze mi nie dobrze to jeszcze mam slinotok.. ide zrobie herbaty.. maz to az dzis sie smial ze mnie ze mi leci jak bokserowi w nocy ;/
tak wiec milej nocy ja zmyakmZ. lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:uuu a tu się jeszcze nie chwaliłam???? u to moje fouł'pa:D:D:D
A dziękuję, jak potwierdzę betą to będę wiruski słać oki?
to jak mnie tu nie było, to DZIEŃ DOBRY:)
-
Dzień dobry z samego rana
Another witam na dobre, nie z doskoku
Za 1,5h jedną nogą będę już poza pracą. Ale jutro z koleii na rano mam
No nic przeżyję, tym bardziej ,że 20go wypłata i dostanę 1100 zł. Szał.
Temperatura pewnie 36,5 przed i po spaniu będzię, ale zmierzę żeby nie było. Chociaż mam spotkać się z Panem, który chce auto nasze kupić. Ja nie chcę go sprzedawać, ale potrzebujemy czegoś większego i najlepiej z gazem, bo sporo teraz jeździmy. Tzn. ja jeżdżę i tankowanie za 100zł na niecały tydzień starcza mi. Troszkę za szybko jeżdżę, ale samochód tak dobrze idzie, że chwila 100km/h na liczniku i nie czuć prędkościDelia, Lena87, Fidelissa, Another lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Witajcie, u mnie nadal bladziochy
mam sie martwic ???
a nie myslalas o pojsciu na bete? nie lepiej od razu sie dowiedziec niz czekac na kazde rano i nie spac po nocy?
masz gdzies blisko siebie labo?
spokoj serca i ducha najwazniejszy...
przytulam, wspieram & 3mam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 07:39
Anutka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ja tez wczoraj sie dowiedzialam ze jestem w ciazy
co prawda musze lezec dla dobra fasolki ale wazne ze sie udalo i mam nadzieje ze bedzie dobrze. ... Wiec i ci mowie zrob bete to duzo da ja juz myslalam ze nic z tego bo mam plaminie i krwawienie okazalo sie inaczej :-*
Z., Delia, Misty87, Natka098, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Katarzyn gratulacje czyli jednak poszłas na betke
Anutka teraz robilas pewnie aptecznym o wyższej czułości te z allegro chyba mają 10 czułość z tego co kojarze a apteczne zazwyczaj 25 pozatym sikancami się też tak nie przejmuj bo sporo kobiet ma niskie stężenie e moczu . Pamiętasz Mile jednego dnia wyszedł negatywny poszła na bete i 50 wyniki zdrowo się chowają idź na bete i do gina pozatym tempka ładna więc spokojnie
Z., Anutka lubią tę wiadomość