Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty87 wrote:Tak,wrocilam na stale
Kocham budzic sie z widokiem na panorame Tatr! Tu jest moje miejsce, tu jest moj dom nanana
Zlota zapraszam do Bialki na kawke
Wiruskow starczy dla kazdej :*
Misty, nie zapraszaj, bo wsiądę w pociąg i przyjadęMisty87 lubi tę wiadomość
-
Uwielbiam Tatry! Góry!
Raz robiłam w Zakopcu zdjęcia do paszportu, bo akurat musiałam zrobić, a byłam na wakacjach. Weszłam do fotografa, pyknął te fotki i pyta skąd jestem. Mówię, ze z Mazowsza, a w sumie to z Pomorza Zachodniego. A on na to, tak? A myślałem, ze Ty nasza, Góralka, góry masz we krwi.
Ech, jestem Góral z nizin:)Delia, Z., Lena87, Kaśka28, Fidelissa, Little Frog, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Uwielbiam Tatry! Góry!
Raz robiłam w Zakopcu zdjęcia do paszportu, bo akurat musiałam zrobić, a byłam na wakacjach. Weszłam do fotografa, pyknął te fotki i pyta skąd jestem. Mówię, ze z Mazowsza, a w sumie to z Pomorza Zachodniego. A on na to, tak? A myślałem, ze Ty nasza, Góralka, góry masz we krwi.
Ech, jestem Góral z nizin:)
skoro facet z Zakopca wziął Cię za swoją z gór...to musisz zaciągać po góralsku...
zdolniacha z Pomorza!
-
Delia wrote:skoro facet z Zakopca wziął Cię za swoją z gór...to musisz zaciągać po góralsku...
zdolniacha z Pomorza!
jemu bardziej chodziło o rysy twarzyKolor włosów i ogólną góralskość. Nie umiem mówić gwarą, nawet się nie porywam
Zresztą, jak byłam w szczyrku to też mnie brali za mieszkankę tamtych rejonów.
Może dlatego ja wciąż tak tęsknię za widokiem gór. I za oscypkiem. uwielbiam oscypki. I bundzDelia, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Martusia robaczki znajdą lokum u Ciebie w brzuszku i będą koczować 9m-cy
Anutka, Beta u Ciebie to tylko formalnośćmam nadzieję że się nie rozczarujesz i oficjalnie będziesz przyjmowała Gratulacje
Misty, Kochana jestem jestemi pamiętam o Tobie
Katarzynn Gratuluję zielonej kropkiteraz pozostało Ci to nanieść na wykres
Żabko, Macierzanko, Dżona, Sara_Nar, Monisia, Maniuś, Simcat, Z, Złota, Aniuś, Delia, Fideliss, Magdas, Potforzasta, Another, Przedszkolanka, Driada, Asioczek, Nati, Natka, Kaśka, Melula
pewnie kogoś pominęłam ..
Melula Wszystkiego Najlepszego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 09:23
Anutka, martusia1986, Złota, Z., przedszkolanka:), potforzasta, katarzynnn, Delia, Fidelissa, Natka098, Little Frog, Misty87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje ale jeszcze spokojnie..zielonej kropkinie bylo zaczal sie nowy cykl..testy negatywne lekarz i beta potwierdzilo..ale jest zagrozona na podtrzymamu musze lezec.za dwa tygodnie bedzie wiadomo co dalej...jestem szczesliwa ale strasznie sie boje