Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Melula sto lat
Katarzynn gratulacje
Anutka beta tylko potwierdzi bladziochy
A tak w ogóle to witam. My zaczęliśmy wczoraj remont i mam co robićAnutka, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Melula wszystkiego najlepszego i szczesliwych 9msc:D szczesliwego rozwiazania i w ogole wsyztkiego naj ja myla do pracy:D
Dziewczynom nowozafasolkowanym gratuluje!!! Magdaleq, katarzynn i Anutka!!! GRATULUJE nie pominelam nikogo?
milego dnia wszytkim:DLena87, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
katarzynnn wrote:Ja tez wczoraj sie dowiedzialam ze jestem w ciazy
co prawda musze lezec dla dobra fasolki ale wazne ze sie udalo i mam nadzieje ze bedzie dobrze. ... Wiec i ci mowie zrob bete to duzo da ja juz myslalam ze nic z tego bo mam plaminie i krwawienie okazalo sie inaczej :-*
))
-
nick nieaktualnysimcat86 wrote:Lenka robiłam dzisiaj bo ja mam krótkie cykle i dzisiaj powinna być @, na razie jej nie ma ale już ją czuję
Jak przyjdzie @ to będziesz walczyć dalej tak jak Ja- Mynie jesteś sama
Złota nie mam pojęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 10:01
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Kofane.
Anutka będzie dobrze:)
Melula wszystkiego naj. I......pociechy z dzieci))))))))))
Z. Popieram decyzje psyche przede wszystkim:)
Misty będzie dobrze z wizyta. Pogoda tez będzie ok:)
Macierzanka ale szybko żyjesz ostatnio:)
Lauro jak sie czujesz?
Lenka jak ogród:)
Złota a będziesz miała monitoring? To zobaczysz czy jajcory pracują...
Leżę.wstac mi sie nie chce.
Jutro moj Tata urządza imieniny. Prezent juz jest. Będzie pyszny obiadek.
Miałam nadzieje na urlop czerwcowy ale tata męża chory i chyba będzie miał wtedy operacje i nie wiem czy i kiedy urlop będzie.....
Miłego dnia
Lena87, Natka098, Macierzanka:), Anutka, Z., Misty87 lubią tę wiadomość
-
Meleua Wszytskiego Najlepszego
Anutka Trzymam kciuki za bete ale to tylko formalnosc.. i swoja drogga gdzie ta zielona kropa co??Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Myślicie, że to normalne, że naparzają mnie jajniki na zmianę? nie że jeden dzień lewy, a drugi dzień prawy, tylko parę minut lewy, przerwa, parę minut prawy, przerwa i od nowa Zaczęły tez boleć mnie plecy.
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:A nie wiedziałam, ze to w ogóle możliwe. Myślałam, ze bez CLO one nie będą pracować.
Z. lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Złota wrote:Heh, a miałam się nie starać w tym cyklu
nie popuszczaj gin mi mówił,że wiele dziewczyn jeśli nie zaszło na clo to zachodziło właśnie po jego odstawieniu
także nic straconego
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.