Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To ktora teraz sie ze mna zaklada ?
widac moj zaklad sie sprawdza
Lena87, Anutka, przedszkolanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:To ktora teraz sie ze mna zaklada ?
widac moj zaklad sie sprawdza
Mogę Ja !
bo zapewne i tak nic ciekawego Mi Gin dziś nie powie ..
Tak więc poczekamy sobie troszkę na Mniebędziesz szybciej niż Ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 11:16
Ania_84, Anutka lubią tę wiadomość
-
Z Anutka zalozylam sie ze w ciagu roku zajdzie w ciaze jak nie to ja usuwam konto
Anutka, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jestem właśnie po tel dzwoniłam do embriologa..Dwie były puste czyli zostało 10 przy czym jeszcze dwie odpadły więc zakłuli 8 z czego narazie mamy czwóreczkę które na obecną chwilę są bardzo bardzo dobre
Mam nadzieję że już tak zostanie
Lena87, Driada0102, Ania_84, Little Frog, przedszkolanka:), Kaśka28, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
martusia1986 wrote:Ja jestem właśnie po tel dzwoniłam do embriologa..Dwie były puste czyli zostało 10 przy czym jeszcze dwie odpadły więc zakłuli 8 z czego narazie mamy czwóreczkę które na obecną chwilę są bardzo bardzo dobre
Mam nadzieję że już tak zostanie
Czyli będziecie mieć czworaczki? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wszystkim!
A walnę sobie dłuższego posta, co mi tam
Melula, najpierw Tobie - wszystkiego dobrego! Zdrówka i dużo spokoju
oraz szczęśliwego rozwiązania
Fidelissa, no ostatnio pęd życia mnie zaskakuje, ale dzięki temu nie mam spiny na to wszystko takiej jak kiedyś, zresztą w trakcie badań jestem.
A tak to sezon grillowy otwarty, więc mnie wywiało, rodzinka, znajomi, każdy weekend zapełninoykomunie, chrzciny i tak leci. Poza tym kupa roboty domu!
Teraz szykuje prezencik dla znajomej, oczywiście podobnie jak to robi Kasia home made
Lena, jak juz Ci zejdzie ogródek, to poproszę o zapodanie foty!
Aniu, ja to się chętnie z Tobą założęAle w następnym cyklu dopiero!
ja tu ostatnio rzadko bywam, ale nie widziałam dwno Rudaska, Malinowej, Sylvki, kasi_czarnej.
A jak tam u mamusiek?
Santoocha, pozdrawiam Twojego ślicznego synka
Jak się czuje Misty, Fidelissa, Alka, Melula, Nati, Bursztynka, Driada, Cynamonek?
Malenq na jaki dzień mam Ci wpisać oficjalne serduszko?
Misty, to juz przepadnie za kilka dni, ale mam nadzieję, że wódeczka weselną nas poczęstuje :)A jutro wizyta, dobrze myślę? Może dowiemy sie jaka płeć
P.S. Piękny brzusio!
Katarzynnn, gratuluję!Leż i wypoczywaj, wszystko będzie dobrze!
Sara, czytałam Twój wpis o Bogu. Ja jestem właśnie na etapie akceptacji tego planu. Zobaczymy co sie z tego wykluje
Żaba, Dżona, powodzenia w nowych cyklach kochane!
Lena, kiedy wizyta?
Laura, czekam z niecierpliwością na Twoje testowanie
Zeteczko, dobry plan! Ja już drugi cykl bez termometru i póki co dobrze mi z tymPełny luzik jest wskazany!
Magdas, a jak tam postępy Twojego cyklu, coś wiadomo więcej? Bo ja ostatnio nie w temacie.
Kasiu, a co u Ciebie? Jakieś niusy?widziałam Twojego nowego pupila, rewelacja
Maniuś, Monia, Olka, Przedszkolanka? Co u Was?
Widziałam, że pokazała się tutaj Blondik
Anusia, powodzenia w tym cyklu! Po HSG często się udaje, trzymam mocno kciuki!
Another pewnie nadal wpada nocną porą, a mięczaków nie ma
Potforku remont to dobra rzecz, bo się człowiek zajmie robotą, nie myśli, zmęczy, a jakie efekty później
Złota, nie staraj się!Po prostu uprawiaj gorący seks
Natka a Ty widzę jesteś smakoszem lodów jak ja, ale jak ja to wytrzymam przy diecie...
Anutka była na becie? Bladzioch nie bladzioch, ale jest!
Martusia, powodzenia!
Pozdrawiam wszystke nowe koleżanki!
Przepraszam z góry bo na pewno kogoś pominęłam, a piszę szybko bo muszę zaraz wybyć z domumartusia1986, potforzasta, Little Frog, olka30, Fidelissa, Z., Natka098, dżona, Kaśka28, Misty87, Bursztynka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
No to zakladam sie z tymi nie zaciazonymi ze w ciagu roku zajdziecie
jak nie to likwiduje konto
potforzasta, Natka098 lubią tę wiadomość