Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
AnusiaM wrote:Anutka Gratuluje
czytałam w necie że nie wolno od razu rzucać bromka bo prolaktyna skoczy i się poroni, kobiety brały do 5 miesiąca i rodziły zdrowe dzieci
Moze i tak,ale kazdy endykronolog powie,ze nie wolno ,w ciazy nie pilnuje sie prl bo i tak robi sie w ciazy sama od siebie...jak ktos bierze duza dawke to poprostu nie mozna odrazu odstawicTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Anutka wrote:Malpe powinnam dostac wczoraj i biore pol rabletki na noc
Ja tez taka dawke brałam i tj mała porcja,nawet odstawienie jej nie wywoła szoku bo jak by nie było juz bierzesz dwa tyg ,ale proponuje wziac 3 razy jeszcze,ale zapytaj lekarza zebys była pewnaAnutka lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka89 wrote:Ja tez taka dawke brałam i tj mała porcja,nawet odstawienie jej nie wywoła szoku bo jak by nie było juz bierzesz dwa tyg ,ale proponuje wziac 3 razy jeszcze,ale zapytaj lekarza zebys była pewna
-
U mnie był bladzioch,cien cienia,a w dodatku doszedł po godzinie,wiec nie powinnam brac pod uwage bo na ulotce jest,ze po 15 min zachodza reakcje chemiczne,ale kazdy mi mowił,ze jak jest cien to zadko jest ,ze sie pojawi nawet po czasie.
Pamietasz jak Cie zapewniałam ,ze tj na pewno ten cykl bo bromek działa blyskawicznie...Anutka lubi tę wiadomość
alka89 wrote:U mnie był bladzioch,cien cienia,a w dodatku doszedł po godzinie,wiec nie powinnam brac pod uwage bo na ulotce jest,ze po 15 min zachodza reakcje chemiczne,ale kazdy mi mowił,ze jak jest cien to zadko jest ,ze sie pojawi nawet po czasie.
Pamietasz jak Cie zapewniałam ,ze tj na pewno ten cykl bo bromek działa blyskawicznie... -
Anutka wrote:Niech sie teraz utrxyma fasolka jak tam jest
Jesli moge doradzic cos to smigaj do gina prywatnie chociaz,jesli bedzie widac pecherzyk ciazowy to da Ci luteine na podtrzymanie,tak było ze mna i dał ze wzgledu na tego bromka!!!! Mowie Ci,lepiej idzkajAnutka lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyalka89 wrote:U mnie był bladzioch,cien cienia,a w dodatku doszedł po godzinie,wiec nie powinnam brac pod uwage bo na ulotce jest,ze po 15 min zachodza reakcje chemiczne,ale kazdy mi mowił,ze jak jest cien to zadko jest ,ze sie pojawi nawet po czasie.
Pamietasz jak Cie zapewniałam ,ze tj na pewno ten cykl bo bromek działa blyskawicznie... -
alka89 wrote:Jesli moge doradzic cos to smigaj do gina prywatnie chociaz,jesli bedzie widac pecherzyk ciazowy to da Ci luteine na podtrzymanie,tak było ze mna i dał ze wzgledu na tego bromka!!!! Mowie Ci,lepiej idzkaj
-
Anutka wrote:Przy takuej malej dawce bromka nic sie nie stanie... Do gina ide 2 czerwca
Wiem,ale moze lepiej luteine dla swietego spokoju zeby wszystko dobrze sie zagniezdziłoAnutka lubi tę wiadomość
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.